1. خانه
  2. /
  3. کتاب دری لولا شده به فراموشی

کتاب دری لولا شده به فراموشی

3.3 از 1 رأی

کتاب دری لولا شده به فراموشی

Selected Poem
ناموجود
7500
معرفی کتاب دری لولا شده به فراموشی
مجموعهٔ حاضر مشتمل بر ترجمهٔ شعرهایی است که به وسیلهٔ شاعری آمریکایی به زبان انگلیسی سروده شده اند و بیش تر دارای مضامین اجتماعی و عاشقانه هستند. عناوین برخی از شعرها عبارت اند از: سایهٔ بدشانسی هفت ساله؛ کوه های آلپ؛ آبشار جغرافیایی؛ هوای عشق، بارانی است؛ به انگلیس (۱۹۷۳)؛ دوست گربه ماهی تو؛ وقتشه که به خودت یاد بدی؛ تو رو خدا؛ شعر عاشقانه؛ مثل دری به فراموشی لولا شده ام؛ کلاه کافکا؛ کدوی ژول ورن؛ رمئو و ژولیت؛ مادر آدرنالین؛ زن های ژاپنی؛ چلچراغ شناور؛ ۳۰ سنت، ۲ بلیت، عشق؛ تصادف فیزیولوژیکی؛ پیچش اشیای فراموش شده؛ و ببین، قضیه اینه.
درباره ریچارد براتیگان
درباره ریچارد براتیگان
ریچارد براتیگان، زاده ی ۳۰ ژانویه ۱۹۳۵ و درگذشته ی ۲۵ اکتبر ۱۹۸۴، نویسنده و شاعری آمریکایی بود. براتیگان در تاکوما واشنگتن به دنیا آمد. او در بیست سالگی، شیشه ی پاسگاه پلیس را با سنگ شکست و یک هفته را در زندان گذراند و بعد به بیمارستان دولتی آرگون تحویل داده شد. براتیگان به تشخیص پزشکان، به خاطر ابتلا به جنون جوانی پارانوئیدی در بیمارستان، تحت شوک درمانی و مراقبت ویژه قرار گرفت و پس از مرخص شدن، به سان فرانسیسکو رفت. این زمان، دوران اوج جنبش بیت بود و نویسندگان و شاعران سرشناس این جنبش در این شهر فراوان یافت می شدند. براتیگان تحت تأثیر این جنبش قرار گرفت و نخستین مجموعه شعرش را در بیست و یک سالگی منتشر کرد. او یک سال بعد، در بیست و دو سالگی، با ویرجینیا دیون آدلر ازدواج کرد و سه سال بعد در ۲۵ مارس ۱۹۶۰ دخترش ایانت به دنیا آمد. براتیگان در تابستان ۱۹۶۱ به همراه همسر و کودک خردسالش به آیداهو رفت و زندگی در چادر کنار رودخانه های پر از قزل آلای آنجا را تجربه کرد و رمان «صید قزل آلا در آمریکا» را نوشت. این رمان شش سال بعد در سال ۱۹۶۷ منتشر شد و براتیگان را که در فقر مطلق به سر می برد و حتی در تأمین غذای روزانه دچار مشکل بود، از نظر مالی نجات داد.
دسته بندی های کتاب دری لولا شده به فراموشی
مقالات مرتبط با کتاب دری لولا شده به فراموشی
زندگی در قند هندوانه با «ریچارد براتیگان»
زندگی در قند هندوانه با «ریچارد براتیگان»
ادامه مقاله
«نسل بیت»: رهایی ادبیات از قید و بندها
«نسل بیت»: رهایی ادبیات از قید و بندها

«نسل بیت» هیچوقت از نظر تعداد و آمار، به جنبشی بزرگ تبدیل نشد اما از نظر تأثیرگذاری و جایگاه فرهنگی، از همه ی چارچوب های زیبایی شناسانه ی دیگر قدرتمندتر بود.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب دری لولا شده به فراموشی" ثبت می‌کند