1. خانه
  2. /
  3. کتاب آخرین رویا

کتاب آخرین رویا

3.3 از 1 رأی

کتاب آخرین رویا

Last Dream
انتشارات: آگه
ناموجود
122000
معرفی کتاب آخرین رویا
کتاب «آخرین رویا» رمان جدیدی از روح انگیز شریفیان است که توسط نشر آگه منتشر شده است. شریفیان که سال ها در خارج از کشور زندگی می کند فضا و مکان رمان تازه اش را به اروپا می برد. تجربه تازه ای که به غنای فرهنگ داستان نویسی ایران کمک بسیار می کند البته شریفیان تنها نویسنده ای نیست که از تجربه زیسته اش در اروپا برای نوشتن داستان و رمان سود می برد. رمان «آخرین رویا» آغازی اینچنین دارد: «کمی بعد از فرو ریختن دیوار برلین، من و تئو به آنجا رفتیم. برای تئو آن دیوار و فرو ریختن اش اهمیت خاصی داشت. بدون اینکه گرفتار رویا و اوهام باشد. هنوز شور و شادی مردم دیده می شد و توریست ها دائم در حال عکس گرفتن از گوشه و کنار آن بودند و…»
درباره روح انگیز شریفیان
درباره روح انگیز شریفیان
روح انگیز شریفیان نویسنده و مترجم معاصر ایرانی، متولد سال ۱۳۲۰ در تهران است. تحصیلات دانشگاهی خود را در رشتهٔ تعلیم و تربیت در اتریش طی کرده است و اکنون سال هاست که در لندن اقامت دارد.نخستین رمان روح انگیز شریفیان چه کسی باور می کند، رستم، چاپ سال ۱۳۸۲ جایزه ادبی گلشیری برای بهترین رمان سال را از آن خود کرد.
قسمت هایی از کتاب آخرین رویا

تابلویی پر از خون و وحشت به دیوار آویزان است، به آن خیره شده ام. تئو می بیند و فورا از آن می گذرد، طوری که متوجه می شوم و دنبال اش می روم. می گوید: علاقه ای به دیدن بدبختی و فاجعه روی دیوار و بوم نقاشی ندارم. حتما باید ترسیم اش کنند تا ببینند و بفهمند؟ و دست اش را مشت می کند. عصبانیت و تلخی رنگ صدایش را عوض کرده. می گوید: همه جا همین است. فقط کافی است رویت را برگردانی. برای من دیگر خسته کننده شده. چشم هایم خسته اند. تازه از یکی از مسافرت هایش برگشته. تند می رود انگار می خواهد خودش را از موزه بیرون بیندازد. قدم هایم را با او همانگ می کنم و می گویم: اینها هدفشان سیاسی یا انسانی است. بدون اینکه برگردد، می گوید: این را می فهمم. می گویم؛ و هرکسی جرئت ابراز آن را ندارد. -این را به من نگو. رنگ صدایش دائم تیره و تیره تر می شود. می گوید: کاش، به جای کشیدن این خط ها، کار می کردند. بهتر نبود؟

نظر کاربران در مورد "کتاب آخرین رویا"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

رمان آخرین رویا به جهت تاریخی ایراد داره- اگر در نظر بگیریم ۲۰ سال قبل از فرو ریختن دیوار برلین در ۱۹۸۹- آغاز داستان باشه- چنان که نویسنده نوشته- بنابر این بایستی سال ۱۳۴۸ قصه‌ی اصلی شروع شده باشه- در اون دوران در افغانستان نه برقع وجود داشت و نه مجاهدین وجود داشتن- ایشون میتونستن خیلی راحت سوار هواپیما بشن و به انگلستان سفر کنند

1402/09/29 | توسطشیوا - کاربر سایت
0
|