1. خانه
  2. /
  3. کتاب حبیب اله بدیعی : ده آهنگ برای تار و سه تار

کتاب حبیب اله بدیعی : ده آهنگ برای تار و سه تار

3.7 از 1 رأی

کتاب حبیب اله بدیعی : ده آهنگ برای تار و سه تار

گلهای جاویدان 15
Habibollah Badiee. 10 songs for tar and setar
انتشارات: سرود
٪15
50000
42500
معرفی کتاب حبیب اله بدیعی : ده آهنگ برای تار و سه تار
این کتاب جلد پانزدهم از مجموعه‌ی گل‌های جاویدان انتشارات سرود است و 10 آهنگ از نواخته‌های استاد حبیب‌الله بدیعی را در برمی‌گیرد.
نت‌نویسی آهنگ‌ها از روی نوارهای اجرا شده با ارکستر و تکنوازی خود روانشاد بدیعی انجام گرفته است و سعی وافی شده تا حتی‌المکان مطابق اصل باشد؛ اما در عین حال استفاده‌ی عام‌تر و نیز انطباق با تکنیک تار و سه‌تار اقتضا می‌کرد که بعضا دخل و تصرفاتی جزئی در آنها اعمال شود. نکته‌ی دیگر خطهای اتصال و جمله‌بندی است که سعی شده برای آسان شدن ملودی اشعار - به‌ویژه در بخشهای مربوط به خواننده - دقیقا منطبق بر سیلاب‌های اشعار باشند؛ اما ممکن است گاهی برای نوازنده تولید اشکال کند که در این‌صورت می‌توان آنها را نادیده گرفته و هر طور که مناسب‌تر بود اجرا کرد. روی‌هم‌رفته در نت نویسی رعایت ساده‌نویسی شده است و اجرای حالات و طرز اجرای خاص به‌عهده نوازندگان گذاشته شده است.
درباره محمدرضا گرگین زاده
درباره محمدرضا گرگین زاده
محمدرضا گرگین‌زاده (زادهٔ ۱۳۲۷ – درگذشتهٔ ۱۶ بهمن ۱۳۹۱) موسیقی‌دان، نوازنده، آهنگساز، نویسنده و ناشر موسیقی اهل ایران بود. محمدرضا گرگین‌زاده، در سال ۱۳۲۷ در محلهٔ امیریه تهران متولد شد. او تحصیلات ابتدایی را در «دبستان برزویه» و تحصیلات متوسطه خود را در «دبیرستان ادیب» گذراند. وی از سن ۱۲ سالگی به نوازندگی ساز فلوت نزد عموی خود «مصطفی گرگین‌زاده» روی آورد پس از آن، آموختن ساز ویلن را نزد «یحیی نیک‌نواز» آغاز کرد. پس از آن با راهنمایی استاد خود در کلاس‌های شبانه هنرستان موسیقی ملی ثبت نام کرد. از جمله استادان او در هنرستان موسیقی می‌توان به هنرمندانی نظیر محمود ذوالفنون و علی تجویدی اشاره کرد. محمدرضا گرگین‌زاده ساز ویلن آلتو (ویولا) را نزد والودیا تارخانیانآموخت. او در سال ۱۳۴۸ همکاری خود را با ارکستر حسین دهلوی آغاز کرد.
او در سال ۱۳۵۲ به ارکستر فرهاد فخرالدینی در رادیو ایران پیوست. وی پس از مدتی، به جهت تکمیل تحصیل موسیقی به «هنرکده موسیقی ملی» به مدیریت مصطفی کمال پورتراب رفت و در رشتهٔ آهنگ‌سازی با درجه لیسانس و با عنوان شاگرد اول فارغ‌التحصیل شد. محمدرضا گرگین‌زاده پس از مدتی به جهت تکمیل تحصیلات موسیقی خود با بورس تحصیلی عازم انگلستان شد. او پس از چهار سال به ایران بازگشت و در سال ۱۳۵۸ در هنرستان عالی موسیقی مشغول به خدمت و به سمت ناظم هنرستان منصوب شد. او با تأسیس و مدیریت «انتشارات سرود» به چاپ و نشر بیش از ۱۲۰ عنوان کتاب موسیقی همت گمارد.
دسته بندی های کتاب حبیب اله بدیعی : ده آهنگ برای تار و سه تار
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب حبیب اله بدیعی : ده آهنگ برای تار و سه تار" ثبت می‌کند