کتـاب راهنمای تکنیک برای تمرینات مقاومتی NSCA، راهنمـای تکنیک مناسـب 80 حرکت بـا وزنهی آزاد و 20 حرکت با دسـتگاه است که در گروههای زیر دستهبندی میگردند:
· توان و انفجار (کل بدن)
· لگن و ران (چندمفصلی و تکمفصلی)
· عضلات ساق پا (تکمفصلی)
· قفسهی سینه (چندمفصلی و تکمفصلی)
· پشت (چندمفصلی)
· شانه (چندمفصلی و تکمفصلی)
· عضلهی دوسر (تکمفصلی)
· عضلهی سهسر (تکمفصلی)
· ساعد (تکمفصلی)
· عضلات میانتنهی تشریحی
· روشهای جایگزین و تمرینات مدرن
تمرینـات چنـدمفصلـی، شـامل تمرین در دو یا چند مفصل اسـت کـه در طول اجرای یک تکـرار، تغییر در زاویـهی آن مفاصـل اتفاق میافتد. (بهعنوان مثال، حرکات قسـمت تحتانی بـدن در حین وزنهبرداری یک تمرین چندمفصلی بوده و مفاصل ران، زانو و مچ پا را در بر میگیرد).
این درحالی است که تمرینات تکمفصلی اجازهی حرکت در تنها یک مفصل را در طول یک تکرار به شخص میدهد (مثال مفصل آرنج در طول تمرین جلو بازو).
برای اهداف این راهنما، مفاصل کمربند شانهای با مفصل شانهی واقعی (گلنوهومرال) ترکیب شده و بنابراین همگی بـهعنـوان یک مفصل در نظر گرفته میشـوند.
بهعنوان مثال، در حرکت نشـر از جانـب، علیرغم اینکه درگیری آشـکار چندین مفصل کمربند شـانهای علاوهبر مفصل گلنوهمورال مشـاهده میشـود، اما در نهایت این حرکت، بـهعنـوان حرکتی تکمفصلی طبقهبندی میشـود.
علاوهبر این، این نوع تمرینات فقط عضلات غالب را شـامل میشوند. این درحالی اسـت که بسـیاری از عضلات دیگر ممکن است در طول تمرین بهعنوان عضلات کمککننده یا تثبیتکننده عمل کنند، اما این گروههای عضلانی در نمودارهای درگیری عضلانی گنجانده نشدهاند.
هر شرح تمرین در این راهنما شامل جزئیاتی در مورد موارد زیر است:
· نوع تمرین
· شرح اجرای حرکت
· نواحی و گروههای عضلانی هدف در اجرای حرکت
· گروههای عضلانی غالب و عضلات درگیر
· فهرستی از رهنمودها ویژهی دستیابی به تکنیک تمرینی مناسب
· اینکه آیا تمرین به یک مراقب نیاز دارد، همانطور که با نماد نشان داده شده.
کتاب راهنمای تکنیک برای تمرینات مقاومتی (NSCA)