کتاب صدای آزادی

The voice of freedom
کد کتاب : 144772
شابک : 978-6220605935
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 404
سال انتشار شمسی : 1403
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 12 آبان

معرفی کتاب صدای آزادی اثر محمدآصف سلطان زاده

کتاب پیش رو روایتی است از زندگی زنان افغانستان، ظلم‌هایی که در طول تاریخ بر آن‌ها رفته است و آنچه که طالبان بر آن‌ها روا داشته؛ در این کتاب روایت‌هایی واقعی را از زنان افغان مطالعه خواهیم کرد و از قوانین ضدزنی که طالبان بنا نهاده می‌خوانیم، از زنانی که در راه آزادی دستگیر شده‌اند، از شیوه‌ای که طالبان برای حکومت بر مردم بهره می‌برد و از صدای آزادی که دنیای آینده به خود خواهد دید، صدایی که این بار از حنجره‌ی زنان شنیده خواهد شد.

کتاب صدای آزادی

محمدآصف سلطان زاده
محمدآصف سلطان‌زاده (زاده سال ۱۳۴۳، کابل) نویسنده معاصر اهل افغانستان است.مجموعه داستان در گریز گم می‌شویم برنده جایزه هوشنگ گلشیری دوره اول ۱۳۷۹تک داستان برگزیده نوروز فقط در کابل باصفاست (از مجموعه نوروز فقط در کابل باصفاست) برنده جایزه هوشنگ گلشیری دوره چهارم ۱۳۸۳مجموعه داستان عسگر گریز برنده جایزه هوشنگ گلشیری دوره هفتم ۱۳۸۶
قسمت هایی از کتاب صدای آزادی (لذت متن)
مردان افغان درک درستی از آزادی زن‌ها ندارند؛ آن‌ها استقلال مالی زنان را خطری برای اقتدار خود در خانواده می‌دانند. اینک با ایجاد محدودیت برای کار زن‌ها توسط طالبان، آن اقتدار نسبتا ازدست‌رفته مرد به‌عنوان تنها نان‌آور و سرپرست خانواده بازمی‌گردد. همین که زن برای بیرون رفتنش از خانه به همسرش نیازمند است، به مرد اقتدار بخشیده است... مردان از زنان معترض حمایت نمی‌کنند، زیرا نوک پیکان اعتراضات زن‌ها رفتار زن‌ستیزانه مردان را نیز نشانه رفته است… به طور قطع باور دارم که زنان در دنیا سکان تغییرات سیاسی و فرهنگی را به دست گرفته‌اند و زنان افغانستان نیز این مهم را در سرزمینی با فرهنگ مردانه و به‌شدت محافظه‌کار و مقاوم در برابر تغییر به عهده خواهند گرفت. مردان دنیا خسته از کار در اتاق‌های فکری سیاسی جهانی و گمشده در پیچ‌وخم دیپلماسی میان کشورها از یافتن راه‌حل مشکلات بشری مأیوس شده‌اند. جنگ می‌آفرینند و از مدیریت آن ناتوان می‌شوند. از این پس زنان تحولات و انقلاب‌ها را رقم خواهند زد و صدای آزادی این بار زنانه است.