رو در رو با اینگمار برگمان" با عنوان فرعی "برای من، فیلم یعنی چهره" اثری است از "رافائل شارگل" که ایده ها و نظریات یکی از معروف ترین کارگردانان جهان با نام "اینگمار برگمان" را در یک جا جمع آوری کرده است.
با وجود اینکه "اینگمار برگمان" از جایگاهی بلامنازع در میان بزرگ ترین فیلم سازان جهان برخوردار است، اما ذکر نام او به ناحق با تصویر تاریکی و ناامیدی یکپارچه گره خورده است. تمام آثار سینمایی او، حتی کمدی هایش، به جد با مسائلی همچون ایمان، اخلاقیات و میرایی درگیر هستند؛ اما مخاطبین و حتی منتقدان هرگز قادر نخواهند بود که حس حیات و زیرکی به کار رفته در فیلم هایی همچون "توت فرنگی های وحشی"، "فانی و الکساندر"، "صحنه هایی از یک ازدواج" و بسیاری از دیگر آثار وی را نادیده بگیرند.
در کتاب "رو در رو با اینگمار برگمان"، مراحل مختلفی که این کارگردان طی دوران حرفه اش سپری نمود در کنار جنبه های مختلفی از آثار او مورد بحث قرار گرفته است. در اینجا آشکار می شود که این مرد بزرگ سینما و فیلم هایش، بسیار سرگرم کننده و جذاب، سرشار از زندگی و به طرز شگفت انگیزی عمیق و پیچیده و متفکرانه بوده اند. "اینگمار برگمان" در مصاحبه با نویسندگان، منتقدان و فیلم سازان مهمی همچون "جیمز بالدوین"، "میچیکو کاکوتانی"، "جان سایمون" و "ویلگوت شومان"، چشم انداز بزرگی را وصف نموده که رابطه او با شکسپیر ، ایبسن و داستایوفسکی را توجیه می کند. "رو در رو با اینگمار برگمان"، آرشیوی ارزشمند از نظریات "اینگمار برگمان" است که توسط "رافائل شارگل" جمع آوری شده و از سال 1957، بعد از اتمام یکی از شاهکارهای نخستین "اینگمار برگمان" با نام "مهر هفتم" آغاز می گیرد و تا سال 2002 که وی برای کارگردانی "ساراباند" حاضر می شد، ادامه می یابد.
کتاب رو در رو با اینگمار برگمان