1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماجراهای تن تن (23)

کتاب ماجراهای تن تن (23)

نویسنده: هرژه
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.2 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تن تن (23)

Tintin et les Picaros
انتشارات: نشر چشمه
٪10
290000
261000
3.9 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تن تن (23)

در سرزمین پیکارگران
Tintin and the Picaros
انتشارات: قدیانی
٪15
100000
85000
3.4 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تن تن (23)

تن تن و پیکاروها
Tintin and the Picaros
انتشارات: فروزش
ناموجود
90000
معرفی کتاب ماجراهای تن تن (23)
در سرزمین پیکارگران بیست و سومین جلد از ماجراهای تن تن، مجموعه کمیک کاریکاتوریست بلژیکی هرژه است. آخرین قسمت این مجموعه که توسط هرژه تکمیل می‌شود، از سپتامبر 1975 تا آوریل 1976 در مجله تن تن پخش شد و سپس در سال 1976 در مجلد جمع‌آوری شده توسط کسترمن منتشر شد. داستان، گزارشگر جوان تن تن، سگش اسنوی و دوستانش را دنبال می‌کند. کاپیتان هادوک و پروفسور حساب دیفرانسیل و انتگرال در حالی که به کشور (تخیلی) آمریکای جنوبی سن تئودوروس سفر می کنند تا دوستشان بیانکا کاستافیوره را که توسط دولت ژنرال تاپیوکا زندانی شده است، نجات دهند. به محض رسیدن به آنجا، آنها درگیر فعالیت های انقلابی ضد دولتی ژنرال آلکازار دوست قدیمی تن تن می شوند.

هرژه هشت سال پس از تکمیل جلد قبلی این مجموعه، پرواز 714 به سیدنی، کار بر روی این جلد را آغاز کرد و آن را با کمک تیم هنرمندانش در استودیو هرژه ساخت. صحنه و طرح الهام گرفته از علاقه هرژه به انقلابیون آمریکای لاتین، به ویژه آنهایی بود که در انقلاب کوبا فعال بودند. این کتاب تغییراتی را در ظاهر و رفتار چندین شخصیت کلیدی سریال منعکس می کند. تن تن تحت تأثیر طراحی او در انیمیشن‌های تن تن و معبد خورشید و تن تن و دریاچه کوسه‌ها، به‌جای علامت تجاری خود به‌علاوه چهار کفش، دمپایی زنگوله‌ای به تن کرده است. تن تن و سگش اسنوی از دوستانشان کاپیتان هادوک و پروفسور حساب دیفرانسیل و انتگرال در سالن مارلین اسپایک دیدن می کنند. در آنجا متوجه می شوند که بیانکا کاستافیوره، خدمتکارش ایرما، پیانیست ایگور واگنر و کارآگاهان تامسون و تامپسون به اتهام تلاش برای سرنگونی دولت نظامی ژنرال تاپیوکا در سان تئودوروس زندانی شده اند. دولت تاپیوکا همچنین ادعا کرده است که این توطئه توسط خود تن تن، هادوک و کالکوس طراحی شده است.

تاپیوکا سه نفر را دعوت می کند تا از سن تئودوروس بازدید کنند و به آنها قول عبور امن می دهد، اما تن تن آن را یک تله می داند و هادوک را با کاپیتان تنها می گذارد و ...
درباره هرژه
درباره هرژه
ژرژ پروسپر رمی، زاده ی ۲۲ مه ۱۹۰۷ و درگذشته ی ۳ مارس ۱۹۸۳، نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی بود که بیشتر به خاطر خلق ماجراهای تن تن مشهور است. این اثر مشهورترین اثر کمیک (داستان مصور) در تمام تاریخ و به ویژه در تاریخ اروپا است و به خاطر آن نام هرژه (ارژه) در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتاب های کمیک اضافه شد.هرژه، که در سال ۱۹۰۷ متولد شده بود، آموزش رسمی هنری ندیده بود، ولی پس از ترک مدرسه، ابتدا به عنوان گرافیست شروع به کار کرد و به دنبال آن از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش در سال ۱۹۸۳ به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. هرژه در اواخر عمرش شدیدا از مخلوقش، تن تن، زده شده بود و حتی در یک مرحله از تن تن به خاطر فشاری که در یک عمر هنری بر رویش گذاشته بود تنفر پیدا کرده بود! گفته می شود که وی گاه نقاشی هایی می کشید که به نوعی تنفرش را از تن تن بروز بدهد. یکی از معروف ترین آن ها نقاشی ای است که در آن تن تن را به صورت ارباب و خود هرژه را به شکل برده ی تن تن نشان می دهد!هرژه در ۳ مارس ۱۹۸۳ در بلژیک از دنیا رفت. با مرگ وی، آخرین کتاب تن تن به نام تن تن و هنر الفبا ناتمام ماند. هرچند هنرمندان مشهوری سعی در به پایان رساندن آخرین داستان تن تن کردند، اما نتیجه آنی نشد که طرفداران بی شمار تن تن در انتظارش بودند. بر طبق وصیت ژرژ، هیچ هنرمندی بعد از وی حق خلق داستان جدیدی از تن تن را نداشت، و درحقیقت با مرگ وی، مجموعه داستان های تن تن به پایان رسید.از دیگر آثار شاخص هرژه می توان به ماجراهای ژو، زت و ژوکو ‏(۱۹۳۶–۱۹۵۷)، کوییک و فلوپک ‏(۱۹۳۰–۱۹۴۰) و ماجراهای پوپول ‏(۱۹۳۴) اشاره کرد.
مقالات مرتبط با کتاب ماجراهای تن تن (23)
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

نظر کاربران در مورد "کتاب ماجراهای تن تن (23)"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یادش بخیر اینارو 3000 ت می‌خریدم

1403/08/28 | توسطمحمد جدایی
0
|