1. خانه
  2. /
  3. کتاب عصر انسان

کتاب عصر انسان

نویسنده: سیمون ال لویس
3 از 2 رأی

کتاب عصر انسان

چگونه آنتروپوسین را ایجاد کردیم؟
The Human Planet
انتشارات: رایبد
٪5
390000
370500
معرفی کتاب عصر انسان
کتاب «عصر انسان: چگونه آنتروپوسین را ایجاد کردیم؟» نوشته سایمون ال. لوئیس و مارک ای. ماسلین، پژوهشی جامع دربارۀ آنتروپوسن است، اصطلاحی که برای توصیف عصر زمین‌شناسی کنونی استفاده می‌شود که در آن فعالیت‌های انسانی منجر به تأثیرات متعددی بر روی محیط زیست گردیده است. نویسندگان کتاب را مقدمه‌ای آغاز می‌کنند که مفهوم آنتروپوسن شرح کرده و توضیح می دهند که چگونه فعالیت های انسانی دوران معاصر زمین را به عصر جدیدی زمین شناسی سوق داده است. در این مقدمه آنها در مورد معیارهای تعریف دوره های زمین شناسی و شواهدی که از نظریۀ آنتروپوسن به عنوان یک دوره متمایز دفاع می کند، بحث می کنند. پس از این کتاب به برخی مباحث تاریخی می پردازد. این بخش تأثیرات زیست محیطی انسان ها را در طول زمان، از اوایل انقلاب کشاورزی تا انقلاب صنعتی و عصر مدرن، مورد بحث قرار می دهد. انقلاب‌های انرژی بحث بعدی کتاب است. نویسندگان به بررسی دو انقلاب مهم انرژی می پردازند که تاریخ بشر را به گونه‌ای دیگر شکل داده اند: انقلاب کشاورزی و انقلاب صنعتی. این انقلاب ها به افزایش قابل توجه جمعیت انسانی و مصرف منابع منجر شده و تغییرات محیطی را در مقیاس جهانی ایجاد کرده است. آن‌ها همچنین تأثیر جهانی شدن و شتاب سریع فعالیت های انسانی در قرن 20 و 21 را مورد بحث قرار می دهند. این دوره که به «شتاب بزرگ» معروف است، شاهد سطوح بی‌سابقه‌ای از صنعتی شدن، شهرنشینی و تخریب محیط زیست بوده است. به طور کلی، نویسندگان در جهت دفاع از آنتروپوسین، تجزیه و تحلیل دقیقی از چگونگی تأثیر فعالیت های انسانی بر سیستم های مختلف زمین از جمله جو، اقیانوس ها و زیست کره ارائه می دهند و پیامدهای این تأثیرات، مانند تغییرات آب و هوایی، از دست دادن تنوع زیستی و آلودگی‌های زیست‌محیطی را مورد بحث قرار می دهند. جدا از ابعاد علمی و زمین‌شناسی، این کتاب خوانندگان را تشویق می کند تا در مورد نقش خودشان در شکل‌دهی به آینده سیاره فکر کنند و اقدامات لازم برای ایجاد جهانی پایدار را در نظر بگیرند.
درباره سیمون ال لویس
درباره سیمون ال لویس

سیمون ال لویس استاد علوم تغییر جهان در کالج لندن و دانشگاه لیدز است. وی همچنین به عنوان یکی از تأثیرگذارترین ذهن‌های علمی جهان توصیف شده است. او برای گاردین و مجله فارین پالیسی مقالاتی نوشته است.

قسمت هایی از کتاب عصر انسان

در سال ۲۰۱۲، یکی از ما، سیمون، در حالی که به نموداری از میزان روزافزون دی‌اکسید کربن در جو پس از انقلاب صنعتی نگاه می‌کرد، نگران پیامدهای تغییرات عظیمی شد که انسان‌ها روی این سیاره ایجاد کرده‌اند. این پرسش زمینه‌ی تألیف کتاب شد تا در آن این اندیشه‌ی رایج را که آنتروپوسین حاصل انتشار دی‌اکسیدکربن پس از انقلاب صنعتی است، زیر سوال ببرند. زیرا این استدلال برخلاف تعریف علمی اساسی از یک دوره‌ی زمین‌شناسی است. سیمون با تردید راهرو را می‌پیمود تا مارک را ملاقات کند؛ کسی که زمین‌شناسی دریایی را زیر نظر متخصص فقید چینه‌شناسی، نیک شاکلتون، آموخته بود تا نظریه‌ی دومی را تدوین کند. او موافقتش را با کار بر روی یک کتاب جدید اعلام کرد و بدین ترتیب همکاری ما آغاز شد. ما برای مجله‌ی علمی مشهور "نیچر" پیامی فرستادیم و درخواست کردیم تا مروری کلی بر دلایل آنتروپوسین ارائه دهیم که به نظر می‌رسید جایگاه چندانی در ادبیات علمی نداشته باشد. آنها موافقت کردند و در سال ۲۰۱۵ مقاله‌ی ما در منظر رسانه‌ای جهانی قرار گرفت. پس از این، از ما خواستند تا کتاب کلی‌تری در مورد مفهوم آنتروپوسین و پیامدهای آن برای آینده‌ی بشریت و زندگی بر روی زمین بنویسیم.

نظر کاربران در مورد "کتاب عصر انسان"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب رو تازه از ایران کتاب خربدم، هنوز نخوندم و راجع به محتوا بعدا نظرمو مینویسم، البته جناب گرگین تا حالا کتاب بد ترجمه نکرده، اما راجع به چاپ کتاب باید بگم قطع کتاب شاید بشه گفت از پالتویی هم کمی کوچیکتره، احتمالا اشتباهی رقعی درج شده، چاپ اصلا خوب نیس، کتاب کوچیکه و خیلی دم دستی چاپ شده، انگار میخاستن تا جای ممکن هزینه چاپ و صحافی رو پایین بیارن

1403/10/23 | توسطبهلول - کاربر سایت
1
|