کشف نظریههای جدید در علوم شناختی با اندی کلارک، فیلسوف و دانشمند برجسته، که در اثر خود “ماشین تجربه” به ما نشان میدهد چگونه مغز ما به عنوان یک موتور پیشبینی پویا و پیچیده عمل میکند. این کتاب، که مورد تحسین گسترده قرار گرفته، تجربههای انسانی از سادهترین لحظات تا بالاترین حالات وجودی را مورد بررسی قرار میدهد و واقعیت را به عنوان ترکیبی از اطلاعات حسی دریافتی و انتظارات ما توصیف میکند.
کلارک با بینشی عمیق به اکتشاف پیامدهای این نظریه برای زندگی روزمره، سلامت روان و جامعه میپردازد. او به تصویر کشیدن نقش مغز به عنوان پیشگوی تجربیات ما را، از درد مزمن گرفته تا بیماریهای روانی و تأثیر آنها بر راهکارهای درمانی نوآورانه میکاود.
در این مسیر، “ماشین تجربه” مرزهای میان خودمان و دنیای اطراف را مورد بازاندیشی قرار میدهد و به ما یادآوری میکند که تا چه اندازه به محیط پیرامونمان پیوند خوردهایم و چگونه ادراک ما میتواند به مانند توهمی کنترل شده باشد. کلارک به ما پنجرهای جادویی به پیشرفتهای علمی کنونی در فهم ذهن انسان میگشاید و ما را به تأملی درباره قدرت خارقالعاده مغز برای پیشبینی واقعیت دعوت میکند.
اندی کلارک، FBA (متولد 1957) یک فیلسوف بریتانیایی است که استاد فلسفه شناختی در دانشگاه ساسکس است. پیش از این، او استاد فلسفه و کرسی منطق و متافیزیک در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند، مدیر برنامه علوم شناختی در دانشگاه ایندیانا در بلومینگتون، ایندیانا بود و قبلا در دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، میسوری تدریس می کرد. کلارک یکی از اعضای موسس پروژه تحقیقاتی مشترک CONTACT است که هدف آن بررسی نقشی است که محیط در شکلدهی به ماهیت تجربه آگاهانه بازی میکند. مقالات و کتاب های کلارک به فلسفه ذهن می پردازد و او را محقق برجسته در موضوع گسترش ذهن می دانند. او همچنین در مورد پیوندگرایی، روباتیک و نقش و ماهیت بازنمایی ذهنی مطالب زیادی نوشته است.