1. خانه
  2. /
  3. کتاب تکینگی نزدیک‌تر است

کتاب تکینگی نزدیک‌تر است

نویسنده: ری کرزویل
4 از 2 رأی

کتاب تکینگی نزدیک‌تر است

The Singularity is Nearer: When We Merge with AI
انتشارات: سایلاو
٪5
475000
451250
معرفی کتاب تکینگی نزدیک‌تر است

ری کرزویل بنا به ادعای مجله تایم و بسیاری مراجع دیگر، یکی از تأثیرگذارترین افراد تاریخ بشر درزمینهٔ هوش مصنوعی به شمار می‌آید. انتشار کتاب «تکینگی نزدیک است» از سوی این مخترع و آینده‌پژوه سرشناس در سال 2005 به جنجالی در سطح جهان تبدیل شد. ری کرزویل در آن کتاب به بررسی چگونگی تحول نژاد بشر توسط فناوری در دهه‌های آینده و آینده نمایی پیش روی انسان‌ها پرداخته بود. او هم‌چنین، در سال 1999 پیش‌بینی کرده بود هوش مصنوعی تا سال 2029 به سطح هوش انسانی خواهد رسید. امروز اما، پیش‌بینی‌های کرزویل درباره پیشرفت‌های فناوری عمدتا محقق شده‌اند و مفاهیمی مانند هوش مصنوعی، ماشین‌های هوشمند، و بیوتکنولوژی اکنون برای عموم شناخته‌شده‌ هستند.

کرزویل در «تکینگی نزدیک‌تر است» به‌عنوان جدیدترین اثر خود، به اثرات پیشرفت سریع و غیرقابل‌تصور تکنولوژی‌های نمایی، ازجمله هوش مصنوعی، نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی بر روی زندگی انسان‌ها می‌پردازد. او با بررسی رشد نمایی فناوری پیش‌بینی‌های بسیار دقیقی درباره آینده پیش رویمان انجام می‌دهد ازجمله این‌که: در آینده نزدیک هوش انسان‌ها میلیون‌ها بار افزایش خواهد یافت و زندگی انسان‌ها برای همیشه تغییر خواهد کرد. اتم به اتم جهان ما توسط نانوبات‌ها بازسازی خواهد شد؛ عمر ما انسان‌ها از محدوده فعلی 120 سال به رقمی اعجاب‌انگیز افزایش پیدا خواهد کرد و با اتصال مغزهایمان به فضای ابری، دیگر مفهوم هوش انسانی برای همیشه تغییر خواهد کرد. او علاوه بر  تأثیر فناوری‌های نوظهور بر بهبود رفاه اجتماعی، کاهش فقر، کاهش خشونت، و ارتقای کیفیت زندگی به چالش‌ها و خطرات احتمالی ناشی از پیشرفت بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی و هوش مصنوعی ازجمله تأثیر هوش مصنوعی بر اشتغال انسان‌ها و تبعات و فناوری «زندگی پس از مرگ دیجیتال» که هدف از آن احیای مجازی افراد درگذشته از طریق ترکیبی از داده‌ها و DNA آن‌ها است نیز می‌پردازد.

«تکینگی نزدیک‌تر است» نتیجه شش دهه تحقیق درباره هوش مصنوعی از سوی یکی از تأثیرگذارترین افراد در این حوزه و بزرگ‌ترین پیشگو و آینده‌پژوه قرن ماست. نشر سایلاو، این کتاب مهم را برای اولین بار در کشور در قالب مجموعه مطالعات میان رشته ای خود و به عنوان نخستین کتاب کتابخانه «ما و هوش مصنوعی» منتشر کرده است. 

درباره ری کرزویل
درباره ری کرزویل

ریموند کورزویل (/ˈkɜːrzwaɪl/ KURZ-wyle؛ زاده ۱۲ فوریه ۱۹۴۸) دانشمند کامپیوتر، نویسنده، کارآفرین، آینده نگر و مخترع آمریکایی است. او در زمینه هایی مانند تشخیص کاراکتر نوری (OCR)، سنتز متن به گفتار، فناوری تشخیص گفتار و ابزارهای صفحه کلید الکترونیکی فعالیت دارد. او کتاب هایی در زمینه فناوری سلامت، هوش مصنوعی (AI)، فرا انسانیت، تکینگی تکنولوژیک و آینده نگری نوشته است. کورزویل حامی عمومی جنبش‌های آینده‌گرا و فراانسانی است و برای به اشتراک گذاشتن دیدگاه خوش‌بینانه خود در مورد فناوری‌های افزایش عمر و آینده فناوری نانو، رباتیک و بیوتکنولوژی، سخنرانی‌های عمومی می‌کند.

نظر کاربران در مورد "کتاب تکینگی نزدیک‌تر است"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

میشه گفت کتاب تکینگی نزدیک‌تر است، کتاب مناسبی در زمینه هوش مصنوعی برای عموم هستش. محتوای کتاب بیشتر به صورت پژوهشی و آماری هستش و نویسنده پیش بینی‌های خودش رو تا دو دهه آتی یعنی بیست سال آینده رو بیان کرده. یه جورایی میشه گفت محتوای کتاب مانند نوشته‌های جناب هراری هستش (مثل کتاب انسان خداگونه). از منابع متعددی برای نوشتن این کتاب استفاده شده (شاید بشه گفت نزدیک به هزار منابع در کتاب شماره گذاری شده) و پر از داده‌های بروز هست. جناب ری کرزویل اول اومده یه مقدمه ای در مورد هوش مصنوعی ارایه کرده بعد رفته سراغ این مورد که ما در چه نقطه ای از زمانه قرار گرفتیم. در فصل دیگه ای به سراغ موضوع باز آفرینی هوش رفته که توضیح داده چطور در دو دهه بعدی قرار هست ذهن‌های زیستی ما با ذهن‌های غیرزیستی (مثل فضای ابری برای ذخیره اطلاعات) ادغام بشن و عملکرد اونا به طور شگفت انگیزی قراره افزایش پیدا کنه. و بعد در فصل دیگه ای در مورد آگاهی و یا من کیستم؟ صحبت کرده که از نظر بنده فصل جذابی بود. بعد به سراغ موضوع دیگه یعنی بهتر شدن شرایط دنیا صحبت کرده که بابت آمارهای زیادی که در این فصل از نظر اقتصادی ارائه شده از حوصله بنده خارج شد و بعد وارد مسائل اصلی یعنی دغدغه آینده کاری با فراگیر شدن هوش مصنوعی شده و نظراتش رو نسبت به کارهای اینده (جایگزینی و تغییر شکل شغل ها) بیان کرده و بعد در مورد سلامتی صحبت کرده که قرار هست سن‌های ما طولانی‌تر و یا از نظر زیستی نامحدود بشن (با سیستم نانوربات ها). و در نهایت در مورد خطرات هوش مصنوعی صحبت کرده. و کلی موارد دیگه و ارائه امارهای متعدد از وضعیت‌های مختلف در زمینه‌های مختلف (مثل اقتصاد و یا پزشکی و ...). در مجموع اگر به زمینه هوش مصنوعی علاقه مند هستید، کتاب مناسبی برای مطالعه هستش.

1403/12/14 | توسطامین شاکر - کاربر سایت
1
|