کتاب تاریخ مصور آمریکا

American history
(مجموعه 3 جلدی)
کد کتاب : 16776
شابک : 978-6008269601
قطع : رحلی
تعداد صفحه : 1592
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 2019
نوع جلد : زرکوب
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : ---
تعداد جلد : 3

معرفی کتاب تاریخ مصور آمریکا اثر فاطمه شفیعی سروستانی

از دسته ی کتاب های مرجع و انتشاریافته در سه جلد، کتاب تاریخ مصور آمریکا به قلم فاطمه شفیعی سروستانی، تاریخ و اقتصاد و سیاست ایالات متحده را در ابعاد مختلف مورد بررسی قرار داده است. بازه ای که این کتاب از نظر تاریخی آن را پوشش داده از اندکی پیش از کشف آمریکا به وسیله ی کریستف کلمب مشهور تا ریاست جمهوری دونالد ترامپ، رییس جمهور وقت آمریکا در زمان تالیف کتاب می باشد. نویسنده ی این کتاب از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران با مدرک دکترای مطالعات آمریکاست و این اثر را با بهره گیری از هزاران تحقیق و رفرنس معتبردرسه جلد به نام های سرزمین بدون مرز، تولد یک ملت و قرن آمریکایی به نگارش درآورده است. همانطور که از نام هر جلد پیداست، وقایع مربوط به سرزمین آمریکا قبل از شروع تجارات و داد و ستد ها و سپس پیدایش ملتی از نژادهای متنوع و در نهایت قرار گرفتن این مردم در کنارهم زیر پرچم ایالات متحده و شروع عصر مدرن آمریکا، موضوع اساسی هر مجلد است.

شرح نظام کاپیتالیسم، ناسیونالیسم آمریکایی، مسائل مربوط به حقوق زنان، بنیادگرایی مسیحی و شبه نظامی گری در کنار مسائل بین الملل و حتی حوزه ی روابط ایالات متحده با کشورهای خاورمیانه علی الخصوص ایران به تفصیل در این کتاب به رشته ی تحریر در آمده و به عنوان یک کتاب مرجع استاندارد از جبهه گیری پرهیز شده و تمامی اتفاقات از منظری بی طرفانه و از تمامی جوانب تحت بررسی قرار داده است.

آنچه این مرجع را از سایر مراجع متمایز می کند این است که علاوه بر متن کامل و جامع حاوی بیش از یک میلیون و پانصد هزار واژه ، اطلاعات تصویری و اینفوگرافی ارزشمندی بالغ بر سه هزار و پانصد عکس و تصویر نیز ارائه می کند که از این جهت بازه ی وسیعی از مخاطبین و خوانندگان با سطوح مختلف علمی و تحصیلی را مورد پوشش قرار می دهد.

کتاب تاریخ مصور آمریکا

قسمت هایی از کتاب تاریخ مصور آمریکا (لذت متن)
انقلاب ده ها هزار برده را آزاد کرد اما منطقه ای که به تدریج جنوب نام گرفت به برده داری اعتباری تازه داد و این پدیده تنها در منطقه ی در حال ظهور شمال لغو شد. در جنوب بیشتر سیاه پوستان برده ماندند و در شمال اغلب ازاد اما دچار تبعیض بودند. برده های زیادی خود را آزاد کردند؛ برده های جنوبی همراه با ارتش بریتانیا فرار کردند و برده های نیوانگلند به خاطر خدمت در جنگ آزاد شدند. آن ها در راه نام خانوادگی که انتخابش کردند می جنگیدند و اسامی خانوادگی چون «لیبرتی» و «فریمن» بسیار متداول بود. بعد از تصویب الحاقیه ی حقوق در ماساچوست، الیزابت فریمن برده در سال 1781 از اربابش شکایت کرد و آزادی خود را به دست آورد. از آن به بعد بیشتر برده ها در ماساچوست و نیوهمپشایر کار برای اربابان را رها کردند و رفتند. در جاهای دیگر چون پنسیلوانیا قانون آزادی تدریجی که آزادی افراد را به تعویق انداخت تعیین کننده بود. برخی اربابان پیش از آن که زمان آزادی برده ای فرا برسد او را به جنوب می فرستادند و حتی برخی سفیدپوستان، سیاه پوستان آزاد را می ربودند و به جنوب می بردند. فیلادلفیا از سال 1800 بزرگ ترین جامعه ی سیاه پوستان آزاد در آمریکا را داشت که برای خود کلیسا داشتند. الگوی پنسیلوانیا در بیشتر ایالت های شمال تکرار شد و همه ی آن ها برای آزادی برده ها قوانینی تصویب کردند. پنسیلوانیا اعلام کرد فرزندان مادران برده که بعد از آن تاریخ متولد شوند در سن 28 سالگی آزاد می شوند. سایر ایالت ها خیلی دیرتر این قانون را اجرا کردند اما ایالت های جنوبی که برده داری برای اقتصادشان اهمیت داشت چنین قانونی وضع نکردند وتنها اجازه دادند بردگان آزاد برای خود مدرسه و کلیسا داشته باشند. هرجا برده ها بیش از ده درصد جمعیت را تشکیل می دادند، مثل جنوب نیویورک و شمال شرق نیوجرسی، مقاومت برده داران برای آزادی برده ها بیشتر بود.