فاطمه شفیعی سروستانی متولد سال 1364 تاریخ نگار ایرانی می باشد.
انقلاب ده ها هزار برده را آزاد کرد اما منطقه ای که به تدریج جنوب نام گرفت به برده داری اعتباری تازه داد و این پدیده تنها در منطقه ی در حال ظهور شمال لغو شد. در جنوب بیشتر سیاه پوستان برده ماندند و در شمال اغلب ازاد اما دچار تبعیض بودند. برده های زیادی خود را آزاد کردند؛ برده های جنوبی همراه با ارتش بریتانیا فرار کردند و برده های نیوانگلند به خاطر خدمت در جنگ آزاد شدند. آن ها در راه نام خانوادگی که انتخابش کردند می جنگیدند و اسامی خانوادگی چون «لیبرتی» و «فریمن» بسیار متداول بود. بعد از تصویب الحاقیه ی حقوق در ماساچوست، الیزابت فریمن برده در سال 1781 از اربابش شکایت کرد و آزادی خود را به دست آورد. از آن به بعد بیشتر برده ها در ماساچوست و نیوهمپشایر کار برای اربابان را رها کردند و رفتند. در جاهای دیگر چون پنسیلوانیا قانون آزادی تدریجی که آزادی افراد را به تعویق انداخت تعیین کننده بود. برخی اربابان پیش از آن که زمان آزادی برده ای فرا برسد او را به جنوب می فرستادند و حتی برخی سفیدپوستان، سیاه پوستان آزاد را می ربودند و به جنوب می بردند. فیلادلفیا از سال 1800 بزرگ ترین جامعه ی سیاه پوستان آزاد در آمریکا را داشت که برای خود کلیسا داشتند. الگوی پنسیلوانیا در بیشتر ایالت های شمال تکرار شد و همه ی آن ها برای آزادی برده ها قوانینی تصویب کردند. پنسیلوانیا اعلام کرد فرزندان مادران برده که بعد از آن تاریخ متولد شوند در سن 28 سالگی آزاد می شوند. سایر ایالت ها خیلی دیرتر این قانون را اجرا کردند اما ایالت های جنوبی که برده داری برای اقتصادشان اهمیت داشت چنین قانونی وضع نکردند وتنها اجازه دادند بردگان آزاد برای خود مدرسه و کلیسا داشته باشند. هرجا برده ها بیش از ده درصد جمعیت را تشکیل می دادند، مثل جنوب نیویورک و شمال شرق نیوجرسی، مقاومت برده داران برای آزادی برده ها بیشتر بود.
چاپ اول کتاب را در سال ۹۸ گرفتم. انتشارات سایان این کتاب را منتشر کرده و کار یک تیم حرفه ای و درجه یک بوده. کتاب مرجع برای علاقمندان به تاریخ است. اگه ببینید اصلا باورکردنی نیست که این کتاب در ایران و توسط یک خانم ایرانی (دکتر شفیعی سروستانی) تهیه و چاپ و منتشر شده. فوق العاده با کیفیت و فاخر و با کاغذ گلاسه و تصاویر و اینفوگرافی و مطالب عالی. تعجب میکنید از اینکه کتابی با این حجم و تعدد صفحات غلط املایی نداره و با انشای خوب و شیوا و سلیس نوشته شده. سال ۹۸ وقتی دلار حدود ده هزار تومن بود، بهای سه جلد این کتاب با جعبه، یک میلیون تومن بود. الان اگه با همون کاغذ و کیفیت درجه یک بخواد تجدید چاپ بشه حد اقل باید حدود هفت هشت میلیون تومن قیمت بخوره.
این کتاب رو نشر سایان کار کرده و چندماه پیش 7 میلیون تومان قیمت گذاشته بود البته الان موجود ندارن و البته باید گفت بیشتر برای کسانی مفیده که در زمینه تاریخ تحقیق میکنن و یک کتاب مرجع نیاز دارن. کیفیت چاپ و تصاویر و کاغذ این کتاب 1600 صفحه ای با قابش جدای از بحث تحقیقی و علمی، یک اثر نفیس و با ارزش و ماندگار رو به خواننده ارائه میکنه.
3 جلد کتاب 3200000تومان آنهم چاپ تمام و لابد چاپ بعدی 6400000تومان بشه ؟! بقول احمدی نژاد کیلو چند ؟!
چاپ بعدی بین 8 تا 9 میلیون .. ببین کی گفتم :)
این کتاب، یکی از نفیس ترین، بهترین، کاملترین کتابها هست و آنقدر زیبا ساخته شده که از نگاه کردنش لذت خواهید برد
خانه خر خراب بشه ؟! حتی اگر لذت دیده شدن داشته باشه 3.2 میلیون تومان را بگو که برای قلب ضرر داره
برای من که قیمتش خوب هست شما اگر بخواهین یه چاپ رنگی را پرینت بگیرین و میببنین که از خود کتاب گرانتر هست، حالا کتاب بماند.