1. خانه
  2. /
  3. کتاب پرده آهنین

کتاب پرده آهنین

نویسنده: علی شروقی
3.2 از 1 رأی

کتاب پرده آهنین

Pardeh Ahanin
انتشارات: نشر ثالث
ناموجود
48000
درباره علی شروقی
درباره علی شروقی
علی شروقی (رشت؛ ۱۳۵۸) روزنامه‌نگار ادبی و نویسنده معاصر ایرانی است. شروقی فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز است. او از سال ۸۴ کار خود را با روزنامه دنیای اقتصاد آغاز کرد و در سال ۸۵ با صفحات ادبی روزنامه اعتماد فعالیت خود را ادامه داد. او اکنون در صفحه ادبیات روزنامه شرق مشغول به کار است.
همچنین شروقی مدتی با روزنامه‌های فرهیختگان، جهان اقتصاد و بهار و نشریات شهروند امروز و ایران دخت و ... همکاری کرده‌ و در این نشریات یادداشت‌ها و گفت‌وگوهای متعددی از او منتشر شده‌ است.
دسته بندی های کتاب پرده آهنین
قسمت هایی از کتاب پرده آهنین

امیدوار همین طور یک نفس می خواند : «... و اسب... و مرد ... و حالا یکی از دو : اسب و مرد ... و ماه که در گلوی گرگ ... » و من سر می جنباندم و وانمود می کردم که سخت دارم لذت می برم . شعرها و داستان ناتمامش را گذاشت لای یک پوشۀ آبی و داد به من . پوشه را گذاشتم توی کیفم . بعدش کمی از این در و آن در گفتیم . امیدوار شروع کرد ادای شاعران و نویسندگان مشهوری را که دیده بود و به گفتۀ خودش روزگاری با همه شان حشر و نشر داشت درآوردن؛ شاملو ، آل احمد ، براهنی ، اخوان ، ساعدی و دیگر . خوب تقلید می کرد . ازش خواستم صدای بعضی شاعران و نویسندگان را که صدایی ازشان نشنیده بودم تقلید کند ببینیم صداشان چه جوری بوده است.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب پرده آهنین" ثبت می‌کند