سویبی داستان دانشمندان را با انرژی و شفافیت بیان می کند. از همسران و فرزندان فقط زمانی که به آنها مربوط باشد سخن رفته است.
اثری اصلاحی، انگیزه ای برای دگرگونی...عناوین مطرح شده توسط سویبی، همگی زنان ارزشمندی اند که لایق شهرت بیشتری هستند.
مجموعه ای از زندگی نامه های تند و تیز و شفاف.
تصویرسازی پر سر و صدای سویبی، خواندن این کتاب را به ضرورتی تبدیل ساخته است. هیچ دلیل خوبی برای این سوال که چرا تک تک زنان این کتاب عنوان خانه دار را یدک نمی کشند وجود ندارد و حالا به لطف سویبی، این اثر بینش تاریخ را اصلاح می کند.
سویبی، زنان افسانه ای خط شکن را پاس می دارد و لیست استادانه و الهام بخشی از زنان دانشمند را با توضیحات قابل فهم درباره ی کارشان جمع آوری کرده است.
هرچند نام بسیاری از این زنان، خارج از حیطه ی مطالعاتیشان برای بقیه آشنا نیست، زحمات نویسنده قادر است آنان را به جهانیان بشناساند و عموم را از سرگذشت زنانی آگاه سازد که بر خلاف رفتارهای جنسیت زده تلاش کردند تا موفقیت را در دنیایی که غلبه ی مردان در آن بارز است بدست بیاورند. این اثر موجز می تواند الهام بخش دخترانی باشد که رویای خود را برای مطالعه ی علم و دانش دنبال می کنند. مختصر و مفید.
زنان واضحا تشویق و انگیزه ای را که شایسته ی آن هستند تا حرفه ای را در دنیای علم پیش گیرند، دریافت نمی کنند. این یک کتاب مفید جهت تشویق زنان برای ورود به مسیر علم و دانش است که ویژگی هایی از ۵۲ زن از برندگان جایزه ی نوبل گرفته تا نوآوران بزرگ و آنان که تغییری اساسی در علم ایجاد کردند، ارائه می کند.
آن وسلس ویلیامز به لزوم همکاری اعتقاد داشت اما هر لحظه از تنهاییش را غنیمت می شمرد. در اوقات فراغت سوار هواپیماهای نمایشی می شد و از یک سو خطر پرواز با هواپیماهای پیش از جنگ جهانی اول دلش را به لرزه در می آورد و از سوی دیگر احساس متعالی پرواز با هواپیمای بی موتور که فقط چند نفر از عهده اش بر می آمدند. روی زمین برگه های جرایم رانندگی اش تلنبار شده بود، چون وسوسه سرعت و سبقت گرفتن از ماشینهایی که سر راهش می آمدند اغوا کننده تر از آن بود که در مقابلش مقاومت کند. به هر حال ویلیامز در این مورد در آزمایشگاه تشخیص اداره بهداشت نیویورک که در آن یکی از بزرگترین کشفیات آزمایشگاهی شرکت صورت داد تنها بود. در ۱۸۹۴ یک سوش از بیماری مسری دیفتری را کشت داد. بعدها برای افزایش بازدهی نوعی آنتی توکسین لازم برای مبارزه با این بیماری جنبه حیاتی پیدا کرد.