کتاب "علم زندگی" اثری است از مجموعه ی نویسندگان که "راهنمای زندگی سالم با طب آیورودا پزشکی کهن هند" را به خوانندگان ارائه می کند. این اثر که توسط "هایده قلعه بیگی" به فارسی برگردانده شده و "همیلا امیرابراهیمی" مقدمه ی آن را به رشته ی تحریر درآورده، در سیصد و هشتاد و چهار صفحه به همت انتشارات بهجت به عرصه ی چاپ رسیده است.
کتاب پیش رو اولین راهنمای عملی برای استفاده از قدرت شفابخش ذهن، با عنوان "علم زندگی" است. کتابی که بر مبانی آیورودا (به معنی "علم زندگی" در متون سانسکریت) متمرکز شده است. درمان ذهن/بدن ، که بیش از 5000 سال قدمت دارد ، اخیرا تحت نام آیورودای ماهاریشی دوباره به جهان معرفی شده است.
رویکرد پزشکی آیورودا ماهاریشی مهارت هایی را برای مداخله در سطحی که هر روز در آن متولد می شویم به ما ارائه می دهد. ایده های راهنمای آیورودا ماهاریشی بر این مفهوم استوار است که ذهن بیشترین تأثیر را بر بدن دارد و توانایی ما برای رهایی از بیماری به رابطه ی ما با آگاهی درونی ما بستگی دارد. هنگامی که یک حالت تعادل در ذهن وجود دارد ، در بدن نیز همان تعادل برقرار می شود. این مرحله از وجود، بیش از هر گونه ایمنی فیزیکی ، توانایی ایجاد درجه بالاتری از سلامتی را دارد.
"علم زندگی" یک رویکرد گام به گام پیرامون طب ذهن/بدن است که متناسب با نیازهای خاص هر فرد طراحی شده است. شما می توانید با استفاده از یک پرسشنامه در کتاب، تعادل منحصر به فرد بدن را با طبیعت برای تعیین نوع بدن خود و اجرای رژیم های غذایی مرتبط بازسازی کنید. کاهش استرس ، تمرینات بدنی و سایر اقدامات ضروری از دیگر موارد ارائه شده در کتاب "علم زندگی" یا "راهنمای زندگی سالم با طب آیورودا پزشکی کهن هند" می باشد.
کتاب علم زندگی