1. خانه
  2. /
  3. کتاب بوی کاهگل آواز پرنده

کتاب بوی کاهگل آواز پرنده

5 از 2 رأی

کتاب بوی کاهگل آواز پرنده

Persian Poetry
ناموجود
200000
معرفی کتاب بوی کاهگل آواز پرنده
کتاب « بوی کاهگل، آواز پرنده» که در سال 1400 سری چهرام آن توسط نشر "نظر" منتشر شده است، گزیده ای از زیباترین اشعار سروده شده‌ی شاعر خوب کشورمان، «محمد ابراهیم جعفری» است. اشعار گرداوری شده در این مجموعه توسط مریم محمدی انتخاب شده اند و در دسترس علاقه مندان به ادبیات و خصوصا اهالی شعر قرار گرفته است. این اشعار بیش از همه درونیات خود شاعر نسبت به پدیده های اطراف او، زیست چندین ساله اش و همینطور روحیه طنزپردازش نسبت به وضع موجود را شامل می‌شود. اشعاری که در کنار طنزی تلخ و گزنده، سخنانی شگفت‌انگیز و عمیق را به مخاطبان هدیه می‌کنند. همین روحیه را ما می توان در نقاشی های جناب محمد ابراهیم جعفری بیابیم. تصاویری که سر درونیات او را عیان می کنند، در اینجا در قالب کلمات ریخته شده اند و در مقابل خواننده قرار گرفته اند. شما می توانید این کتاب را از ایرانکتاب سفارش دهید تا در کوتاه ترین زمان ممکن به دستتان برسد.
درباره محمدابراهیم جعفری
درباره محمدابراهیم جعفری
محمدابراهیم جعفری (زادهٔ ۱۳۱۹ - درگذشتهٔ ۱۸ فروردین ۱۳۹۷) نقاش نوگرا و شاعر معاصر، عضو رسمی هیئت علمی دانشگاه هنر تهران و انجمن هنرمندان نقاش ایران بود. وی در بیِنال‌های مختلف داخلی و خارجی به عنوان داور حضور فعال داشت. شعر ترانهٔ «چو مرغ شب» از سروده‌های اوست. محمدابراهیم جعفری متولد ۱۳۱۹ در شهر بروجرد استان لرستان بود. پدرش بازرگان و باغدار بود. محمدابراهیم، پُرشور و از کودکی به طبیعت بسیار علاقه‌مند بود. او دبستان را در مدرسه فردوسی گذراند و در دبیرستان، رشته ادبیات خواند. در بروجرد تحت تأثیر نقاش قهوه‌خانه‌ای به نام «فانی» رو به نقاشی آورد و اولین آثار خویش را کشید. معلم هنر دبیرستان او به نام «دعوتی» مشوق و راهنمای او بود تا نقاشی را جدی‌تر پی بگیرد. از نوجوانی به شعر گفتن روی آورد و با الهام از طبیعت پیرامون خود شعر می‌گفت. سال پنجم دبیرستان به مدرسه دارالفنون تهران رفت و آنجا با مفاهیم روز ادبیات و نقاشی آشنا شد.
سال ۱۳۳۸ در پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل نقاشی را آغاز کرد. در آنجا در گارگاه علی‌محمد حیدریان (از مؤسسین پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران) و شاگرد کمال‌الملک) و محمود جوادی‌پور حاضر شد. بعدها در کارگاه جوادی‌پور با محسن وزیری‌مقدم آشنا شد. این آشنایی باعث پیشرفت او شد و به اتفاق اصغر محمدی و غلامحسین نامی با هم به سفرهای کوتاه و بلند رفتند. در میان دانشجویان هنر آن زمان، جعفری، محمدی و نامی به «سه تفنگ‌دار معروف» بودند. این سفرها چهل سال ادامه داشتند. این سه نفر، از تابستان ۱۳۴۸ به سفرهای اروپا رفتند.
قسمت هایی از کتاب بوی کاهگل آواز پرنده

پرنده ای، پشت دیوار کاهگلی می خواند… دیوار را، نقاشی کردم، باران بارید… دیوار پاک شد، بوی کاهگل با آواز پرنده ماند…

با تیر و کمان کودکی ام/ در کوچه باغ های قدیمی/ در انبوه درختان باران خورده/ سینه گنجشکی را نشانه گرفته بودم/ که عاشق تو شدم/ گنجشک بر شانه ام نشست/ و من شکارچی ماهری شدم/ از آن پس هرگز به شکار پرنده ای نرفتم/ هروقت دلتنگم/ آواز میخوانم/ پرنده می آید،/ پرنده می نشیند،/ پرنده را می بویم،/ پرنده را می بوسم،/ پرنده را رها میکنم/ و چون شکار دیگری میشود/ کودکی ام را میبینم/ در کوچه باغ های قدیمی/ در کنار دیوار های باران خورده/ با بوی کاهگل و آواز پرنده/ به خود می پیچد و گریه میکند/ های آواز/ چقدر تو را دوست دارم

نظر کاربران در مورد "کتاب بوی کاهگل آواز پرنده"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام کی موجود میشه من چنتا سفارش دارم این ناموجوده بینشون

1402/05/03 | توسطکاربر سایت
0
|

لطفا کتاب را موجود کنید

1401/11/19 | توسطMehrdad
0
|

یکی از بهترین کتاب‌ها در زمینه شعر نو

1400/10/01 | توسطثریا توانا
6
|