1. خانه
  2. /
  3. کتاب در جستجوی رستگاری

کتاب در جستجوی رستگاری

3.2 از 1 رأی

کتاب در جستجوی رستگاری

حکایت های کیمیای سعادت
Dar Jostojooye Rastgari
ناموجود
16200
معرفی کتاب در جستجوی رستگاری
"در جستجوی رستگاری" کتابی است که "حکایت های کیمیای سعادت" را از "ابوحامد محمد غزالی" معروف به "امام محمد غزالی" در برداشته و کار تدوین و پژوهش آن بر عهده ی "شهاب الدین عباسی" بوده است. این اثر که به همت نشر مروارید در بیش از سیصد صفحه به انتشار رسیده، بعد از ارائه ی پیشگفتاری جامع و مفصل پیرامون حیات و زندگانی، روزگار و زمانه، تفکر و اندیشه و آثار و اثرات "امام محمد غزالی"، مجموعه ای حاوی چهارصد و شصت و سه مورد از "حکایت های کیمیای سعادت" را در اختیار خوانندگان قرار می دهد.
این برگزیده ی اصیل از گفتار و اندیشه ی "امام محمد غزالی" که تحت عنوان "در جستجوی رستگاری" به عرصه ی چاپ رسیده است، قسمت هایی از ارزشمندترین و گرانبهاترین سخنان او را یکجا جمع آوری کرده و به دوست داران حکمت و تفکر تقدیم می کند. به عبارتی می توان گفت کتاب "در جستجوی رستگاری"، عصاره ی کلام و چکیده ای قابل توجه است که "حکایت های کیمیای سعادت" را در برگرفته است. "کیمیای سعادت" یکی از مهم ترین آثار به جامانده از "امام محمد غزالی" است که در زمره ی معروف ترین کتاب های دینی و عرفانی قرار می گیرد. این اثر که از جهت فصاحت و بلاغت، روان بودن نگارش و عاری بودن از پیچیدگی های غیرضرور و تصنع، کمتر مشابهی داشته است، نه تنها یکی از کتب برجسته ی عرفانی و معنوی در ایران، بلکه در سطح جهانی بوده و به چندین زبان زنده ی دنیا از جمله عربی، انگلیسی، ایتالیایی، هندی، ترکی و اردو بازگردانی شده است. "در جستجوی رستگاری" به همت "شهاب الدین عباسی"، بخشی از خواندنی ترین و قابل تامل ترین "حکایت های کیمیای سعادت" را شامل می شود.
درباره امام محمد غزالی
درباره امام محمد غزالی
ابی حامد محمد بن محمد الغزالی الشافعی، ملقب به حجت‌الاسلام زین الدین الطوسی و امام محمد غزالی (۴۵۰ — ۵۰۵ ه‍.ق) همه‌چیزدان، فیلسوف، متکلم و فقیه ایرانی و یکی از بزرگترین مردان تصوف سدهٔ پنجم هجری است. او در غرب بیشتر با نام‌های Al-Ghazali و Algazel شناخته می‌شود. محمد غزالی به سال ۴۵۰ هجری قمری در توس از اعمال خراسان دیده به جهان گشود. در دوران کودکی در زادگاهش تعلیمات خود را فرا گرفت. پدرش از رشتن پشم، گذران زندگی می‌کرد. آنچه می‌رشت در دکانی در بازار پشم فروشان می‌فروخت و بدین سبب او را غزالی می‌گفتند. پدر محمد غزالی اهل ورع و تقوی بود و غالباً در مجالس فقیهان حضور می‌یافت. دو پسر داشت: محمد و احمد. این دو هنوز خردسال بودند که او از دنیا رفت. طبق وصیت وی، پسرانش را به یکی از دوستانش که ابوحامد احمد بن محمد الراذکانی نام داشت و صوفی مسلک بود سپردند. آن مرد نیز به وصیت عمل کرد تا آنگاه که میراث پدر به پایان رسید. روزی به آن‌ها گفت: «هر چه از پدر برای شما مانده در وجه شما به‌کار بردم. من مردی فقیر هستم و از دارایی بی‌نصیب. اکنون باید برای تحصیل فقه به مدرسه‌ای بروید تا با آنچه به عنوان ماهیانه می‌گیرید، نانی بدست آورید که مرا سخت کیسه تهی است». محمد و برادرش احمد ناگزیر به یکی از مدارس طلاب در نیشابور رفتند و به تحصیل ادامه دادند. ابوحامد محمد غزالی بی‌اندازه باهوش و تندذهن بود. علوم دینی و ادبی را نزد احمد الراذکانی فراگرفت و سپس مدتی در یکی از مدارس طوس به تحصیل پرداخت. آنگاه به جرجان نزد ابونصر اسماعیل رفت. بعد از مدتی دوباره به زادگاه خود، طوس برگشت و مدت سه سال در طوس به مطالعه و تکرار دروس پرداخت.

مقالات مرتبط با کتاب در جستجوی رستگاری
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
آثار کلاسیک کوتاه، فرصتی برای آشتی با کتاب خواندن
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب در جستجوی رستگاری" ثبت می‌کند