1. خانه
  2. /
  3. کتاب تحلیلی بر نگاه امام (ره) به هنر و رسانه

کتاب تحلیلی بر نگاه امام (ره) به هنر و رسانه

3.1 از 1 رأی

کتاب تحلیلی بر نگاه امام (ره) به هنر و رسانه

An Analysis of imam Khomeini's view on art & Media
ناموجود
7000
معرفی کتاب تحلیلی بر نگاه امام (ره) به هنر و رسانه
این کتاب که مرور و تحلیلی است بر بخشی از نظرات و اندیشه های امام خمینی(ره) در خصوص هنر و رسانه، در چهار فصل تنظیم شده است:
نگاه ما به نگاه امام
نسبت امام با هنر و رسانه
نگاه امام به هنر
نگاه امام به رسانه
در لابه لای مباحث، نیم نگاهی نقادانه به وضعیت امروز کشور، و فاصله های آن با وضع مطلوب نیز صورت گرفته است و به صورت جسته و گریخته پیشنهادهایی در راستای عملیاتی شدن نظرات حضرت امام در عرصۀ هنر و رسانه نیز مطرح شده است.
در فصل دوم کتاب آمده است: «امام به دلیل عرفان و جامعیت معارفش، یک هنرشناس به تمام معنا، و به دلیل هنر تأثیرگذاریش بر مردم، یک کارشناس مجرب رسانه ای است. چه کسی می تواند هنر را از عرفان جدا ببیند؟ و چه کسی مانند عارف که تمام حقائق عالم برایش مکشوف است، از حقیقت هنر آگاهی دارد؟ امام به حکم آن بعد عرفانیش، نه تنها زیبایی های عالم را بهتر درک می کند، بلکه در تولید زیبایی مانند یک هنرمند سرآمد است»
درباره علیرضا پناهیان
درباره علیرضا پناهیان
علیرضا پناهیان (زادهٔ ۲۸ فروردین ۱۳۴۴) با نام اصلی علی (امیرعلی) صبوری، روحانی شیعهٔ ایرانی است. وی در سال ۱۳۸۹ در سمت‌های نائب رئیس قرارگاه عمار و عضو هیئت امنای دانشگاه هنر انتخاب شد. معاونت فرهنگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و مسئول نهاد رهبری دانشگاه هنر از دیگر مسئولیت‌های وی بوده‌اند. مواضع سیاسی و اظهارات او بارها در محافل خبری داخلی ایران جنجال‌آفرین بوده‌است. او در تحصیلات حوزوی خود شاگرد روحانیونی چون سید علی خامنه‌ای، حسین وحید خراسانی و جوادی آملی بوده‌است. او از سخنرانان مراسم رسمی است که در حضور رهبر جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.
پناهیان تألیفاتی نیز داشته‌است که شهر خدا، انتظار عامیانه عالمانه عارفانه،چگونه یک نماز خوب بخوانیم و تکبر پنهان از جمله آثار او هستند. به دلیل سخنرانی‌های جذاب و کتاب‌هایش معروف شد.
دسته بندی های کتاب تحلیلی بر نگاه امام (ره) به هنر و رسانه
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب تحلیلی بر نگاه امام (ره) به هنر و رسانه" ثبت می‌کند