1. خانه
  2. /
  3. کتاب گفت و گوهایی با عباس کیارستمی

کتاب گفت و گوهایی با عباس کیارستمی

3.2 از 1 رأی

کتاب گفت و گوهایی با عباس کیارستمی

Conversations with Kiarostami
انتشارات: لگا
٪15
259000
220150
معرفی کتاب گفت و گوهایی با عباس کیارستمی
کتاب «گفت وگوهایی با عباس کیارستمی» سلسله ای از مصاحبه های گادفری چشایر با عباس کیارستمی است. مصاحبه ها در اواخر دهۀ 1990 انجام گرفته اند و حاوی بحث هایی خواندنی دربارۀ بسیاری از فیلم های کیارستمی است که تا پیش از ترمیم شان در سال های اخیر به ندرت دیده شده اند و نیز دربارۀ شاهکارهایی که او را به شهرت بین المللی رساندند.

گادفری چشایر، نقدنویس برجستۀ آمریکایی، در گفت وگوهای گردآمده در این کتاب دربارۀ تمام فیلم هایی که کیارستمی در سه دهه فعالیت مدام، از 1349 تا 1379، ساخته است بحث می کند، گفت وگوها در تهران آغاز می شود، در راه «کوکر» ادامه می یابد، و به باد ما را خواهد برد منتهی می شود. این شاید عالی ترین سند موجود دربارۀ سیر تطوّر و تکامل سینمای کیارستمی باشد.

ترجمۀ حاضر ضمائمی دارد. دو ضمیمه پی نوشت هایی طولانی اند که در آخر کتاب آمده اند، اما ضمیمۀ اول، متن گفت وگوی صالح نجفی با عباس کیارستمی است که در سال 1387 انجام گرفته است…

احمد کیارستمی در مقدمۀ کتاب حاضر می نویسد: کیارستمی بارها گفته که «من فقط نیمی از فیلم را می سازم، نیمۀ دیگر در ذهن تماشاگر ساخته می شود.» گادفری همیشه این توان را داشته که با ذهنیتش نیمۀ دومی زیبا برای فیلم های پدرم بسازد، و این توان در کتاب مشهود است. چیزی که حسن کتاب را بیشتر می کند این است که گادفری، در کنار تفسیرهای شخصی اش، اطلاعاتی دقیق دربارۀ فیلم ها ارائه می دهد، اطلاعاتی که کمتر جایی نوشته و دیده شده. حاصل این مصاحبه ها پنجره ای است که گادفری به درون ذهن پدرم باز کرده و تصویری دقیق از او ارائه می دهد. تصویری که من به آن اعتماد کامل دارم.
نظر کاربران در مورد "کتاب گفت و گوهایی با عباس کیارستمی"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

فیلم‌های کیارستمی با تماشاگر عام ارتباط برقرار نمیکند

1401/07/29 | توسطکامران سیاحی
0
|

عالی بود علاوه بر جذابیت مسحورکننده کلام عباس کیارستمی در بیان نظرات و نگاه متفاوتش به پدیده ها، شناخت بسیار بالای گادفری چشایر درباره سینمای ایران و بطور خاص سینمای کیارستمی تعجب برانگیز و لذتبخش بود. کتابی هست که چند بار خوندنش حتی کفایت نمیکنه باید بارها ورق زد و مطالعه کرد و لذت برد

1400/06/15 | توسطعلی استوار
5
|