1. خانه
  2. /
  3. کتاب ئی. ام. فارستر

کتاب ئی. ام. فارستر

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.6 از 1 رأی

کتاب ئی. ام. فارستر

E. M. Forster
٪15
45000
38250
3.7 از 1 رأی

کتاب ئی. ام. فارستر

E. M. Forster
ناموجود
700
معرفی کتاب ئی. ام. فارستر

ادوارد مورگان فورستر (انگلیسی: Edward Morgan Forster، زادهٔ ۱ ژانویه ۱۸۷۹ در لندن – درگذشتهٔ ۷ ژوئن ۱۹۷۰ در کاونتری، واریک‌شر) رمان‌نویس، انشانویس و منتقد ادبی و اجتماعی انگلیسی است. شهرت او بیشتر برای نوشتن رمان‌هایی مانند هواردز اند (۱۹۱۰) و گذری به هند (۱۹۲۴) و همچنین نقدهایش است.

فورستر پس از اتمام دانشگاه، تصمیم گرفت که به‌طور جدی به نوشتن بپردازد. در سال ۱۹۰۱ همراه با مادرش به ایتالیا و یونان سفر کرد. این سفرها الهام‌بخش دو رمان اول او شدند. در سال ۱۹۰۴ داستان کوتاه «آنسوی پرچین» را در ایندیپندنت منتشر کرد. در سال ۱۹۰۵ رمان جایی که فرشتگان می‌ترسند گام بردارند را منتشر کرد. بین سال‌های ۱۹۰۵ تا ۱۹۰۶ در آلمان به تدریس و مربی‌گری کودکان پرداخت. در سال ۱۹۰۷ به عضویت گروه بلومزبری درآمد و روابط دوستانه‌ای را با ویرجینیا وولف و لئونارد وولف تشکیل داد. در سال ۱۹۰۸ رمان اتاقی با منظره را منتشر کرد. در سال ۱۹۱۰ رمان هواردز اند را منتشر کرد که به نخستین موفقیت چشمگیرش تبدیل شد. بین سال‌های ۱۹۱۲ تا ۱۹۱۳ به هند سفر کرد. در سال ۱۹۱۳ نوشتن رمان موریس را که در مورد عشق همجنس‌گرایانه دو مرد بود، آغاز کرد. این رمان پس از مرگ فورستر و در دهه ۱۹۷۰ منتشر شد.

در سال ۱۹۱۵ و در هنگام جنگ جهانی اول به مصر رفت و به صورت داوطلبانه برای کمیته بین‌المللی صلیب سرخ به مدت سه سال در اسکندریه به خدمت پرداخت. در سال ۱۹۱۹ به انگلستان بازگشت. در سال ۱۹۲۱ برای بار دیگر از هند دیدن کرد. در ۱۹۲۴ رمان گذری به هند را منتشر کرد. که نقدهای مثبتی دریافت کرد.
درباره هری تورنتون مور
درباره هری تورنتون مور
هری تی مور (1901-1981) از سال 1957 تا 1976 استاد انگلیسی در دانشگاه ایلینوی جنوبی در کاربوندیل بود. وی در 2 اوت 1908 در اوکلند، کالیفرنیا متولد شد و تحصیلات خود را در دانشگاه شیکاگو در سال 1934 آغاز کرد. وی همچنین مدرک تحصیلی را در دانشگاه نورث وسترن و دانشگاه بوستون کسب کرد.
قسمت هایی از کتاب ئی. ام. فارستر

آیا فورستر از موضوعی که در این گفت و گوی رادیویی به او محول کرده بودند منحرف شده بود؟ در واقع نه چون او دوست داشت بگوید که دست کم یک نویسنده تشخیص می دهد ما نیاز داریم ابزار و شیوه هایی طراحی کنیم که هم جوابگوی مصلحت باشد و هم اخلاقیات هم برنامه ریزی و هم تجارت آزاد اکنون زمان صحبت از این موضوعات است. اکنون که پایان جنگ آغازهای جدید بسیاری را بر ما تحمیل کرده است و یک روشنفکر وظیفه دارد که نظراتش را بیان کند، چون روشنفکر پیوسته تر و منسجم تر از دانشمند به مسائل انسانی فکر میکند. از دید ،فورستر دانشمند به دیده عاقل اندر سفیه به گذشته می نگرد زمان حال را زیادی ساده میبیند و آینده را طوری را تصور می کند که در آن همگان رهبری دانشمند را می پذیرند.»

مقالات مرتبط با کتاب ئی. ام. فارستر
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ئی. ام. فارستر" ثبت می‌کند