کتاب درآمدی تازه بر فلسفه ی زبان

Philosophy of Language
کد کتاب : 46229
مترجم :
شابک : 978-9644042225
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 435
سال انتشار شمسی : 1398
سال انتشار میلادی : 1999
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 3
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

فلسفه زبان
Philosophy of Language
مدخلی معاصر
کد کتاب : 34565
مترجم :
شابک : 978-6004368223
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 414
سال انتشار شمسی : 1401
سال انتشار میلادی : 1999
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 2
زودترین زمان ارسال : ---

درآمدی به فلسفه زبان
Philosophy of Language
کد کتاب : 44604
مترجم :
شابک : 978-9643638047
قطع : پالتویی
تعداد صفحه : 404
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 1999
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 5
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب فلسفه زبان اثر ویلیام جی لایکن

کتاب پیش رو مدخلی معاصر از "فلسفه زبان" به قلم "ویلیام جی لایکن" است که دانش جویان را با مسائل و نظریه های اصلی "فلسفه زبان" قرن بیست و یکم آشنا می کند و به طور خاص بر پدیده های زبانی تمرکز می کند. نویسنده ی این اثر، "ویلیام جی لایکن"، کتاب را به چهار قسمت کلی تقسیم بندی کرده است. بخش اول که پیرامون مرجع است، شامل موضوعاتی از قبیل نظریه ی توصیف راسل و نقدهای صورت گرفته به آن، تمایز دانلان، مسائل آنافورا، اسامی خاص از جمله نظریه ی وصف، ارجاع مستقیم، نظریه ی علی – تاریخی و نظریه ی خوشه ای سرل است.
بخش دوم، نظریه های معنا، نظریه های رقابتی درباره ی معنا و مفهوم زبانی را بررسی کرده و مزایا و کاربردهای مختلف آن ها را مقایسه می کند. بخش سوم، کاربردشناسی و کنش های گفتاری و مفاهیم اساسی کاربردگرایی زبانی را معرفی می کند و شامل مباحثاتی مفصل پیرامون مساله ی توان غیرمستقیم است. بخش چهارم که نیمه ی تاریک نام گرفته، به اشکال مختلف زبان بیانگر و اینکه "معنای استعاری" چیست و چگونه اغلب شنوندگان به راحتی آن را درک می کنند ، اختصاص دارد.
"فلسفه زبان" ویژگی های مثبت برجسته ای دارد که از جمله ی آن می توان به مرور اجمالی فصل و ارائه ی چکیده، مثال های حمایتی واضح، پرسش های مطالعاتی، لیست های حاشیه ای از منابعی برای مطالعه ی بیشتر و واژه نامه ی وسیع و جامع اشاره کرد. در جدیدترین تصحیح این اثر نیز فصول کاملی از زبان بیانی شامل طعنه های کلامی و کنایه، نظریه های تظاهر و معماهای مرجع، نظریه ارتباط، بحث درباره شک و تردید کاپلن و لپور در مورد وابستگی به محتوا و پوشش به روز ادبیات جدید، به چشم می خورد.

کتاب فلسفه زبان

ویلیام جی لایکن
ویلیام جی لایکان (متولد 26 سپتامبر 1945) فیلسوف و استاد برجسته آمریکایی در دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل است، جایی که وی قبلاً استاد برجسته ویلیام رند کنان، جونیور بود. از سال 2011، لایکان همچنین استاد میهمان برجسته فلسفه در دانشگاه کانتیکت است، و در آنجا به تدریس ادامه می دهد.
نکوداشت های کتاب فلسفه زبان
An authoritative, pedagogically sensitive and superbly clear introduction to the central issues of the philosophy of language.
معارفه ای معتبر ، حساس از نظر آموزشی و فوق العاده روشن برای مسائل اصلی فلسفه زبان.
Paul Boghossian, New York University, USA

an excellent textbook for teaching. the examples throughout are delightful and students will love them.
یک کتاب درسی عالی برای تدریس. نمونه ها در سرتاسر آن لذت بخش هستند و دانش جویان آن را دوست خواهند داشت.
Edwin Mares, Victoria University of Wellington

قسمت هایی از کتاب فلسفه زبان (لذت متن)
شگفت آور است که برخی انواع مشخص از علایم و اصوات معنادار هستند ، و ما انسانها معانی آنها را بی اندکی تأمل ، در می یابیم . اگر در پی نظریه ای فلسفی در باب معنا باشیم ، این نظریه باید توضیح دهد که چه چیز یک رشته از علایم و اصوات را معنادار می کند . و مخصوصا ، توضیح دهد چیست که به این رشته معنایی مشخص و متمایز می بخشد . همچنین باید توضیح دهد که انسانها چگونه قادر به ساخت و فهم عبارات معنادار هستند و این کار را هم بدون کمترین زحمتی انجام می دهند . یک تصور رایج در مورد معنا چنین است : کلمات و عبارات زبانی پیچیده تر معنای خود را دارند ، چون بازنمایاننده چیزها در جهان هستند. به سادگی می توان نشان داد ، این نظریه ارجاعی در باب معنا به رغم مطابقتش با فهم متعارف و جذابیت اولیه اش ، نظریه ای نابسنده است . یک دلیل آنکه واقعا تعداد کلماتی که بازنمایاندة چیزهای جهان اند نسبتا اندک است ، دلیل دیگر آنکه اگر تمام کلمات همانند اسامی خاص تنها برای مشخص کردن اشیا و افراد به کار می آمدند بیش از هر چیز اصلا قادر نبودیم مطابق دستور زبان حمله بسازیم.