1. خانه
  2. /
  3. کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم

کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم

پیشنهاد ویژه
3 از 1 رأی

کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم

بررسی انتقادی کتاب سرمایه در قرن بیست و یکم
Piketty
٪20
50000
40000
معرفی کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم
«پیکتی: مغالطه‌ی قرن بیست‌و‌یکم»، نوشته‌ی دکتر موسی غنی‌نژاد، یک تجزیه‌و‌تحلیل برجسته از کتاب «سرمایه در قرن بیست‌و‌یکم»، اثر توماس پیکتی است که توانسته است نقدهای فنی و منطقی به این اثر اقتصادی معروف بیاورد. نویسنده با دقت به بنیان‌های اقتصادی کتاب، مبحثی روشن و انتقاداتی بنیادین را مطرح کند. او در این معرفی به خوانندگان یادآوری می‌کند که اگرچه پیکتی موفق به ایجاد تحول در افکار اقتصادی بسیاری از مردم شده‌ است، اما باز هم نیاز به یک نگاه انتقادی و ژرف به این اثر اقتصادی داریم. از جذابیت‌های این کتاب، توجه به نقدهای جسورانه‌ی غنی‌نژاد به کتاب پیکتی است. وی با دقت به نکات اصلی کتاب پیکتی پرداخته و تلاش دارد نقدهای خود را با استدلال‌های منطقی و تحلیل دقیق به تصویر بکشد. نقدهای نویسنده به کتاب پیکتی بر اساس ابهامات مفهومی، عدم درنظر گرفتن عوامل مهم در اقتصاد و تفاوت‌های مهم بین اقتصاد خرد و اقتصاد کلان صورت می‌پذیرد و این امر به خواننده اجازه می‌دهد تا یک نگاه نقادی عمیق‌تر به محتوای کتاب پیکتی داشته باشد. علاوه‌بر‌این، نویسنده با توجه به موقعیت زمانی انتشار کتاب «سرمایه در قرن بیست‌و‌یکم» و تأثیرات آن در جوامع مختلف، اهمیت این نقد را برجسته می‌کند. او به زمانی اشاره می‌کند که این کتاب در زمان بحران مالی ۲۰۰۷-۲۰۰۸ منتشر شد و تحولات اقتصادی جهان را به‌همراه داشت. بنابراین، نقدهای نویسنده به کتاب توماس پیکتی نه‌تنها به یک انتقاد منطقی از این اثر محترم می‌پردازد، بلکه دلایل اجتماعی و زمانی انتشار این اثر را نیز پوشش داده است. با خواندن کتاب «پیکتی: مغالطه‌ی قرن بیست‌و‌یکم»، خوانندگان ترغیب به تفکر و اندیشیدن درخصوص مسائل اقتصادی و اهمیت نگاه انتقادی در مقابل نظریات اقتصادی خواهند شد. به‌عنوان یک مرور جامع و نقادانه، این کتاب به علاقه‌مندان به اقتصاد و تحلیل نظریات اقتصادی توصیه می‌شود.
درباره موسی غنی نژاد
درباره موسی غنی نژاد
موسی غنی‌نژاد اهری (متولد ۱۳۳۰ در تبریز) اقتصاددان ایرانی‌ست. او هم‌اکنون عضو هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت و استاد مدعو دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه صنعتی شریف است. وی همچنین مشاور علمی ماهنامه مهرنامه در اندیشه اقتصادی است. وی از سال 1388 تا 1390 درس‌گفتارهایی در موسسه مطالعات سیاسی-اقتصادی "پرسش" برگزار کرده است. او لیسانس خود را پیش از انقلاب در رشته حسابداری از دانشگاه تهران گرفت و سپس با علاقه‌ای که به اقتصاد پیدا کرد به فرانسه رفت و در این رشته ادامه تحصیل داد. غنی‌نژاد فوق‌لیسانس و دکتری خود را در رشته اقتصاد توسعه و در دانشگاه سوربن فرانسه گذراند. وی همچنین دوره دکتری معرفت‌شناسی اقتصادی را در این دانشگاه خواند ولی پایان‌نامه خود را نیمه‌کاره رها نمود و به ایران بازگشت.
از غنی نژاد تاکنون ۷ جلد کتاب منتشر شده‌است از جمله تجددطلبی و توسعه در ایران، آزادی‌خواهی نافرجام (مشترک با دکتر طبیبیان)، دربارهٔ هایک و جامعهٔ مدنی، آزادی، اقتصاد و سیاست. زمینه علمی مورد علاقه او فلسفه، معرفت‌شناسی علم اقتصاد و تاریخ عقاید اقتصادی است.
دسته بندی های کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم
مقالات مرتبط با کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
آشنایی با انواع سبک های نگارش و شیوه استفاده از آن ها
ادامه مقاله
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب پیکتی: مغالطه قرن بیست و یکم" ثبت می‌کند