1. خانه
  2. /
  3. کتاب خدمتکار مشیرالدوله

کتاب خدمتکار مشیرالدوله

نویسنده: محسن هجری
3.6 از 1 رأی

کتاب خدمتکار مشیرالدوله

The Maid of Mushir al-Doleh
انتشارات: علمی و فرهنگی
ناموجود
45000
درباره محسن هجری
درباره محسن هجری
محسن هجری نویسنده و روزنامه نگار خرداد سال ۱۳۴۲ در بروجرد به دنیا آمد.
وی از جمله نویسندگان پر کار در حوزه ادبیات کودکان به شمار می رود و حاصل تلاش‌هایش در این زمینه، کارنامه‌ی پُرباری ا‌ست از کتاب‌هایی که برای بچه‌ها و بزرگ‌ترها نوشته است. «آتشی به لطافت بنفشه‌ها»، «آخرین موج»، «ایستاده برخاک»، «یک سبد خاطره»، «طلوع آن ستاره»، «پدر خاک»، «فصل چیدن» و… کتاب‌هایی هستند که برای کودکان و نوجوانان نوشته است؛ هجری علاوه‌ بر نویسندگی در زمینه‌ی نقد و پژوهش نیز فعال است. تحقیق «تبلیغ دینی برای کودکان و نوجوانان» یکی از آثار اوست. هم‌چنین، برای آموزش روش پژوهش علمی به نوجوانان، کتابی با نام «تحقیق چیست؟ محقق کیست؟» تألیف کرده است.
نقد ادبیات کودک و نوجوان، عضویت در تحریریه‌ی کتاب ماه کودک ونوجوان، سردبیری همشهری محله، تدریس ادبیات کودک در مرکز آموزش کانون پرورش کودکان و نوجوانان، دبیری انجمن نویسندگان کودک و نوجوان و… از دیگر فعالیت‌های محسن هجری در زمینه‌ی نویسندگی و روزنامه‌نگاری است.
او درباره آغاز به نوشتنش می گوید: «همه‌چیز از کلاس‌های انشاء شروع شد. یازده، دوازده ساله بودم که انشاء را جدی گرفتم. یک معلم انشاء هم داشتم که خیلی مشوق من بود و راهنمایی‌‌ام می‌کرد. از آن زمان بود که به نوشتن علاقه‌مند شدم و این علاقه تدوام پیدا کرد و در بزرگ‌سالی نیز به سمت روزنامه‌نگاری و بعد نویسندگی گرایش پیدا کردم.»
دسته بندی های کتاب خدمتکار مشیرالدوله
قسمت هایی از کتاب خدمتکار مشیرالدوله

دمنوش نعناع بی اثر نیست؛ شورش درونی ام را کمی آرام می کند. به ساعت نگاه می کنم، مرتضی دیر کرده. البته خودش هم گفت که یک ربع بیست دقیقه دیر می رسد. فرصت خوبی است تا یک بار دیگر یادداشت هایم را بخوانم. نگاهی سرسری به متن می کنم. حرف خانم مشیری به خاطرم می آید که گفت این قصه بر لبه پرتگاه حرکت می کند و اگر مراقب نباشم، به دام ملودرام های هندی می افتم. تجربه اش از سن و سالش بیشتر می زند. شاید فیزیک چهره قجرش نیز ربط مستقیم به شخصیتش دارد؛ یک جور اعتماد به نفس. راستی این بار که دیدمش باید اسم کوچکش را پرس و جو کنم؛ شاید هم مرتضی بداند. صدای قاروقور خفیفی لایه های تحتانی شکمم را می لرزاند. از پس لرزه ها می فهمم دمنوش نعناع کار خودش را به خوبی انجام داده و شورش لوبیاها را سرکوب کرده و...

نظر کاربران در مورد "کتاب خدمتکار مشیرالدوله"
4 نظر تا این لحظه ثبت شده است

عالیست!.ساده اما پیچیده! باید چند بار خواند

1399/11/16 | توسطهوشنگی - کاربر سایت
3
|

من از روایت این رمان لذت بردم. شخصیت غیر سیاسی سیاوش خیلی عمیق و البته ناخودآگاه با فضای سیاسی دوران معاصر درگیر میشه، ولی نه آن چیزی که از سیاست در فکر ماست، بلکه یک فضای انسانی که در زیر شیله پیله‌ها دفن شده و مثل یک گنج باید پیدایش کرد.

1399/10/19 | توسطمسعود صفاری - کاربر سایت
4
|

فضای داستان چندلایه است با یک عالمه سوال که ذهن آدم را درگیر می‌کنه. به خصوص این که اصل قصه مربوط به همین سال هاییه که در آن زندگی می‌کنیم. کاش امکان نقد وبررسی اش فراهم بشه.

1399/10/04 | توسطمژده - کاربر سایت
5
|

رمان خدمتکار مشیرالدوله را خواندم. روایت جذابی دارد و به خوبی وضعیت کنونی جامعه را بازنمایی می‌کند.

1399/09/05 | توسطسعیدی - کاربر سایت
7
|