1. خانه
  2. /
  3. کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل

کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل

3.3 از 1 رأی

کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل

Career guidance and counseling
انتشارات: رشد
ناموجود
95000
معرفی کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل
اشتغال ضرورتی اجتناب ناپذیر برای زندگی سالم و رشد و خودکفایی جامعه است. در مقابل، بیکاری عامل مهمی در بروز آسیب های فردی و اجتماعی بحساب می آید. با افزایش بیکاری بر میزان جرایم و ناهنجاری ها و ناامنی در خانواده ها و جامعه افزوده می شود و در نهایت سلامت نظام اجتماعی با اختلال و نابسامانی های فراوان و متعدد مواجه می گردد. از این رو، اشتغالزایی و کاستن از بیکاری یکی از مناسب ترین روش های تامین سلامت جامعه و خانواده و مبارزه با جرایم و آسیب ها و ناامنی های فردی و اجتماعی است. کاریابی و به کارگماری مناسب افراد از هدف های مهم راهنمایی و مشاوره شغلی محسوب می شوند. به شیوه های گوناگون از جمله کارآفرینی و کار در منزل و شرکت های تعاونی می توان برای بیکاری شغل ایجاد کرد. همچنین برای جلوگیری از اتلاف سرمایه کشور و عمر انسان ها، لازم است هر کس در جایگاه مناسب با ویژگی هایش به کار گمارده شود.
محتوای کتاب در دو قسمت مجزا و در عین حال مرتبط با هم تهیه و تدوین شده است. در قسمت اول صرفا مطلب مربوط به کلیات راهنمایی و مشاوره شغلی در 19 فصل ارایه گردیده است. مطالب این قسمت برای کمک به کلیه کسانی که درصدد آشنایی و شناخت، اجرا و عمل، برنامه ریزی، و تدریس در زمینه راهنمایی و مشاوره بطور عام هستند تهیه شده است. اطلاع و آگاهی عمیق از مطالب این قسمت برای درک قسمت دوم (نظریه های انتخاب شغل) ضروری است.
درباره عبدالله شفیع آبادی
درباره عبدالله شفیع آبادی
عبدالله شفیع‌آبادی در بیست وپنجم اسفند ۱۳۲۲ شمسی در شهرستان بجنورد (مرکز استان خراسان شمالی) به دنیا آمد. تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در همان شهرستان به پایان رسانید و درسال ۱۳۴۲ در رشته ریاضی از دبیرستان همت فارغ التحصیل شد. با عنوان معلّم تا سال ۱۳۴۴ خدمت سربازی خود را انجام دادم و بلافاصله در آموزش وپرورش شهرستان کرج استخدام شد. با شرکت در کنکور سال ۱۳۴۵در دانشگاه ابوریحان بیرونی با احراز رتبه ممتاز پذیرفته شد و در سال ۱۳۴۸در رشته کارشناسی مشاوره و روانشناسی با احراز رتبه ممتاز فارغ التحصیل گردید. سپس با استفاده از بورس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای ادامه تحصیل به کشور امریکا اعزام شدم و در دانشگاه ایلینویز شمالی تحصیلات تکمیلی خود را در دوره کارشناسی ارشد و دکتری در رشته مشاوره با موفقیت به پایان رسانید. در سال ۱۳۵۴ به عنوان اولین فارغ التحصیل ایرانی دکتری مشاوره به ایران برگشت و در دانشگاه ابوریحان سابق (علامه طباطبایی کنونی) با مرتبه استادیاری فعالیت آموزشی ، پژوهشی ، برنامه ریزی و اجرایی را آغاز کرد . در سال ۱۳۶۵ به مرتبه دانشیاری و در سال ۱۳۷۱ به مرتبه استادی ارتقاء یافت . تاکنون (۱۳۹۵) موفق به تالیف و ترجمه ۲۳ جلد کتاب و ۲۵۰ مقاله چاپ شده فارسی و انگلیسی در مجلات معتبر داخلی و خارجی گردیده و بیش از ۷۰ مقاله در سمینارهای علمی ارائه داده است .
علاوه بر دبیر علمی چندین همایش و سر دبیری و نیز عضویت در هیات تحریریه چندین مجله علمی – پژوهشی ، سالیان متمادی در سمت های مدیریت گروه مشاوره ، معاون آموزشی دانشکده ، ریاست دانشکده ، معاونت آموزشی دانشگاه ، قائم مقام دانشگاه ، عضویت در هیات امنای دانشگاه و نیز عضو شورای مرکزی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور انجام وظیفه نموده است .
برخی از اولین اقدامات و فعالیت های ایشان عبارتند از : ۱) طراحی ، تدوین و ارایه الگوی چند محوری انتخاب شغل (SMPVC) که در جهت کاربرد اصول نظریه آدلر در زمینه اشتغال تدوین شده است . ۲) تدوین و نگارش کتاب نظریه های مشاوره و روان درمانی (۱۳۵۶)؛ و نیز کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل (۱۳۵۹) ؛ ۳) برگزاری اولین همایش راهنمایی و مشاوره ملی در دانشگاه علامه طباطبایی (۱۳۷۲)؛ ۴) راه اندازی دوره دکتری مشاوره در دانشگاه علامه طباطبایی و نیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات (۱۳۷۹)؛ ۵) مشارکت فعال در طراحی و ایجاد اولین مرکز مشاوره دانش آموزی توحید در تهران.
دسته بندی های کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل
مقالات مرتبط با کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
اختلال های روانشناختی با نام شخصیت های داستانی
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب راهنمایی و مشاوره شغلی و نظریه های انتخاب شغل"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

دلیل اینکه شما ارزون‌تر میدید چیه؟

1403/07/06 | توسطموسوی - کاربر سایت
0
|