1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماجراهای تن تن (18)

کتاب ماجراهای تن تن (18)

نویسنده: هرژه
3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.2 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تن تن (18)

ماجرای کلکولس
The Calculus Affair
انتشارات: قدیانی
٪15
100000
85000
3.7 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تن تن 18 (ماجرای تورنسل)

Affaire tournesol
انتشارات: نشر چشمه
٪15
240000
204000
3.4 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تن تن (18)

ماجرای پروفسور کالکولوس ،همراه با سی دی کارتون
The Calculus Affair
انتشارات: فروزش
ناموجود
90000
معرفی کتاب ماجراهای تن تن (18)
«ماجرای تورنسل» هجدهمین عنوان از مجموعه‌ی ماجراهای تن‌تن به نویسندگی و تصویرگری هرژه است. خبرنگار جوان تن‌تن همراه با رفیق خود کاپیتان هادوک روزهای خوب و خوشی را در مارلین اسپایک می‌گذرانند. کاپیتان هادوک خسته از ماجراجویی‌های پی‌درپی گذشته مصمم است که دیگر هرگز پا به دریا نخواهد گذاشت و به تن‌تن می‌گوید آرامش خانه را با هیچ چیزی در دنیا عوض نمی‌کند. در این هنگام اما پروفسور تورنسل روی اختراع جدید و عجیبی کار می‌کند. دستگاه فراصوتی که ‌می‌تواند کاربردی نظامی داشته باشد. همزمان تن‌تن متوجه اتفاقات عجیب‌وغریبی می‌شود که در مارلین اسپایک رخ می‌دهند. شیشه‌ها و لیوان‌هایی که به طرز توضیح‌ناپذیری در هم می‌شکنند و همچنین وجود چند مرد ناشناس و خطرناک در عمارت. زمانی که پرفسور تورنسل، مارلین اسپایک را برای شرکت در یک کنفرانس علمی در ژنو ترک می‌کند،‌ توسط جاسوس‌های دو کشور رقیب-که به اختراع پروفسور و کاربردهای بالقوه‌ی نظامی آن پی برده‌اند- ربوده می‌شود. تن‌تن و میلو همراه با کاپیتان هادوک برای نجات دادن رفیق خود عازم سفری پرماجرا می‌شوند.
«ماجرای تورنسل» در طول سال‌های ۱۹۵۴ تا ۱۹۵۶ هر هفته در مجله‌ی تن‌تن بلژیک به صورت سریالی منتشر می‌شد تا این‌که در ۱۹۵۶ به شکل کتابی واحد چاپ شد. هرژه این داستان را با الهام از تنش و التهابات اروپای آن زمان زیر سایه‌ی جنگ سرد نوشت و برای دقت هر چه بیشتر تصویرها و نقاشی‌هایش حتی به سوئیس سفر کرد تا تصور کلیشه‌ای مخاطبان را از آن در هم بشکند و تصاویر دقیقی از سوئیس ارائه بدهد. برخی از منتقدان «ماجرای تورنسل» را بهترین اثر هرژه می‌دانند و داستان‌گویی خلاقانه‌اش را قله‌ای در مجموعه‌ی ماجراهای تن‌تن.
درباره هرژه
درباره هرژه
ژرژ پروسپر رمی، زاده ی ۲۲ مه ۱۹۰۷ و درگذشته ی ۳ مارس ۱۹۸۳، نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی بود که بیشتر به خاطر خلق ماجراهای تن تن مشهور است. این اثر مشهورترین اثر کمیک (داستان مصور) در تمام تاریخ و به ویژه در تاریخ اروپا است و به خاطر آن نام هرژه (ارژه) در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتاب های کمیک اضافه شد.هرژه، که در سال ۱۹۰۷ متولد شده بود، آموزش رسمی هنری ندیده بود، ولی پس از ترک مدرسه، ابتدا به عنوان گرافیست شروع به کار کرد و به دنبال آن از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش در سال ۱۹۸۳ به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. هرژه در اواخر عمرش شدیدا از مخلوقش، تن تن، زده شده بود و حتی در یک مرحله از تن تن به خاطر فشاری که در یک عمر هنری بر رویش گذاشته بود تنفر پیدا کرده بود! گفته می شود که وی گاه نقاشی هایی می کشید که به نوعی تنفرش را از تن تن بروز بدهد. یکی از معروف ترین آن ها نقاشی ای است که در آن تن تن را به صورت ارباب و خود هرژه را به شکل برده ی تن تن نشان می دهد!هرژه در ۳ مارس ۱۹۸۳ در بلژیک از دنیا رفت. با مرگ وی، آخرین کتاب تن تن به نام تن تن و هنر الفبا ناتمام ماند. هرچند هنرمندان مشهوری سعی در به پایان رساندن آخرین داستان تن تن کردند، اما نتیجه آنی نشد که طرفداران بی شمار تن تن در انتظارش بودند. بر طبق وصیت ژرژ، هیچ هنرمندی بعد از وی حق خلق داستان جدیدی از تن تن را نداشت، و درحقیقت با مرگ وی، مجموعه داستان های تن تن به پایان رسید.از دیگر آثار شاخص هرژه می توان به ماجراهای ژو، زت و ژوکو ‏(۱۹۳۶–۱۹۵۷)، کوییک و فلوپک ‏(۱۹۳۰–۱۹۴۰) و ماجراهای پوپول ‏(۱۹۳۴) اشاره کرد.
مقالات مرتبط با کتاب ماجراهای تن تن (18)
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ماجراهای تن تن (18)" ثبت می‌کند