1. خانه
  2. /
  3. کتاب ماجراهای تن تن (24)

کتاب ماجراهای تن تن (24)

نویسنده: هرژه
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
5 از 2 رأی

کتاب ماجراهای تن تن (24)

هنر الفبا
Tintin and Alph-Art
انتشارات: قدیانی
٪15
100000
85000
3.9 از 1 رأی

کتاب ماجراهای تن تن (24)

تن تن و هنر الفبا
Tintin and Alph-Art
انتشارات: فروزش
ناموجود
90000
معرفی کتاب ماجراهای تن تن (24)
«هنر الفبا» بیست‌وچهارمین و آخرین عنوان از مجموعه‌ی ماجراهای تن‌تن است که با مرگ نویسنده و تصویرگرش هرژه ناتمام ماند و در نهایت توسط ایو رودیه، نقاشی کانادایی، به اتمام رسید. «هنر الفبا» نقطه‌ی پایانی بر بیست‌وچهار داستان پرماجرای تن‌تن و رفیق‌هایش است که در طول بیش از پنجاه سال هوادارانش را دنبال خود به جای‌جای زمین و حتی کره‌ی ماه کشانده بود. هرژه وصیت کرده بود پس از مرگش کسی ماجراهای تن‌تن را ادامه ندهد و بگذارد داستان تن‌تن نیز با مرگ او رو به خاموشی برود. او زمانی که روی «هنر الفبا» کار می‌کرد به طور فزاینده‌ای به هنر مدرن علاقه‌مند شده و تصمیم گرفته بود داستانش را در پس‌زمینه‌ی هنر مدرن جلو ببرد. هرژه پس از مرگ حدود صد و پنجاه صفحه یادداشت و طراحی اولیه از «هنر الفبا» به جا گذاشت که در آن سرنوشت تن‌تن در تعلیق باقی می‌ماند. بعدها یادداشت‌ها گردآوری شدند و «هنر الفبا» در سال ۱۹۸۶ به همان شکل ناتمام در چهل‌وشش صفحه مدون و چاپ شد. بعدتر ایو رودیه کار روی داستان «هنرالفبا» را شروع و چهار سال بعد منتشرش کرد.
در این داستان کاپیتان هادوک به پیشنهاد بیانکا کاستافیوره یکی از آثار هنری راموناش، هنرمند جامائیکایی را از گالری هنر الفبا می‌خرد و در همین حین آقای فورکار، مدیر نمایشگاه، از هادوک درخواست می‌کند ملاقاتی را با تن‌تن ترتیب بدهد. فردای آن روز تن‌تن جسد سوخته‌ی فورکار را در ماشینی ته یک رودخانه‌ی خشک پیدا می‌کند. تن‌تن تحقیقات خود را آغاز می‌کند و به مرگ فورکار مظنون می‌شود. سرانجام طی حوادثی همراه با کاپیتان هادوک راهی جزیره‌ای به‌نام ایشیا در ناپل ایتالیا می‌شود و به ویلای اندادین آکاس، مغناطیس‌کاری مشهور و مرموز، می‌رود. آن‌جاست که چندبار تهدید به مرگ می‌شود و با دوستان و دشمنان قدیمی باری دیگر تجدید دیدار می‌کند.
درباره هرژه
درباره هرژه
ژرژ پروسپر رمی، زاده ی ۲۲ مه ۱۹۰۷ و درگذشته ی ۳ مارس ۱۹۸۳، نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی بود که بیشتر به خاطر خلق ماجراهای تن تن مشهور است. این اثر مشهورترین اثر کمیک (داستان مصور) در تمام تاریخ و به ویژه در تاریخ اروپا است و به خاطر آن نام هرژه (ارژه) در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتاب های کمیک اضافه شد.هرژه، که در سال ۱۹۰۷ متولد شده بود، آموزش رسمی هنری ندیده بود، ولی پس از ترک مدرسه، ابتدا به عنوان گرافیست شروع به کار کرد و به دنبال آن از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش در سال ۱۹۸۳ به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. هرژه در اواخر عمرش شدیدا از مخلوقش، تن تن، زده شده بود و حتی در یک مرحله از تن تن به خاطر فشاری که در یک عمر هنری بر رویش گذاشته بود تنفر پیدا کرده بود! گفته می شود که وی گاه نقاشی هایی می کشید که به نوعی تنفرش را از تن تن بروز بدهد. یکی از معروف ترین آن ها نقاشی ای است که در آن تن تن را به صورت ارباب و خود هرژه را به شکل برده ی تن تن نشان می دهد!هرژه در ۳ مارس ۱۹۸۳ در بلژیک از دنیا رفت. با مرگ وی، آخرین کتاب تن تن به نام تن تن و هنر الفبا ناتمام ماند. هرچند هنرمندان مشهوری سعی در به پایان رساندن آخرین داستان تن تن کردند، اما نتیجه آنی نشد که طرفداران بی شمار تن تن در انتظارش بودند. بر طبق وصیت ژرژ، هیچ هنرمندی بعد از وی حق خلق داستان جدیدی از تن تن را نداشت، و درحقیقت با مرگ وی، مجموعه داستان های تن تن به پایان رسید.از دیگر آثار شاخص هرژه می توان به ماجراهای ژو، زت و ژوکو ‏(۱۹۳۶–۱۹۵۷)، کوییک و فلوپک ‏(۱۹۳۰–۱۹۴۰) و ماجراهای پوپول ‏(۱۹۳۴) اشاره کرد.
مقالات مرتبط با کتاب ماجراهای تن تن (24)
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
راهکارهایی برای علاقه مند کردن کودکان به کتاب خواندن
ادامه مقاله
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم
چرا باید کودکان را با داستان ها آشنا کنیم

داستان ها نقشی مهم و حیاتی در رشد و پیشرفت کودکان دارند. کتاب هایی که می خوانند و شخصیت هایی که از طریق ادبیات با آن ها آشنا می شوند، می توانند به دوستانشان تبدیل شوند.

نظر کاربران در مورد "کتاب ماجراهای تن تن (24)"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

سلام، در زمانی که هنوز انیمیشن و تلویزیون تا این حد توسعه نیافته بود، فقط مجله کیهان بچه‌ها و کتابهای تن‌تن روح علاقمند ما به داستانهای مصور را سیراب میکرد. هنوز تمام کتب تن‌تن که با برادرم هرجلد ۵۰ ریال وبه نوبت می‌خریدیم را دارم. برای من نوستالژیک هست.

1403/10/23 | توسطاحمدرضا فرخ‌زاد - کاربر سایت
0
|