کتاب دولت اسلامی

Islamic State
خلافت دیجیتالی
کد کتاب : 41641
مترجم : محمدرضا الفت
شابک : 978-6007656136
قطع : رقعی
تعداد صفحه : 315
سال انتشار شمسی : 1398
سال انتشار میلادی : 2015
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 4
زودترین زمان ارسال : 21 اردیبهشت

معرفی کتاب دولت اسلامی اثر عبدالباری عطوانی

خشونت و وحشیگری بی حدومرزی که دولت اسلامی به جامعه جهانی نشان داده، بی ثباتی های عظیم منطقه ای و جهانی را در پی داشته است. سر بریدن ها، اشاعه برده داری جنسی، اعدام و نابودی طایفه های مسیحی و ایزدی با نام این گروه جهادی عجین شده است. توانایی داعش در استفاده از فضای مجازی و فناوری های دیجیتال برای تبلیغات سیاسی خود برای این گروه قدرت و استحکام به همراه آورده است. با توجه به امکانات نظامی، خشونت بی حدومرز، بنیادهای ایدئولوژیک نافذ و گستردگی قلمرو (آنلاین و فیزیکی)؛ داعش را باید تهدیدی جدی برای تهدید صلح و ثبات آسیای غربی و دیگر اعضای جامعه جهانی دانست. عبدالباری عطواندر کتابش علت موفقیت های داعش را رویکرد آن در رسانه های اجتماعی عنوان می کند.
کتاب دولت اسلامی؛ خلافت دیجیتال، منبع بسیار خوبی برای دانشجویان، علاقه مندان به مباحث گروه های تروریستی جهادی، محققین و نخبگان و همچنین سیاست گذاران است. عبدالباری عطوان که روزنامه نگاری شناخته شده و جهانی است، برای نگارش این کتاب از خبرچین های خود استفاده کرده است. عطوان با انجام مصاحبه های متعدد و نامه نگاری های شخصی بسیار، نه تنها بینشی عمیق به کتاب داده؛ بلکه یک تحقیق و مطالعه منحصربه فرد ارائه کرده است. خلافت دیجیتال تلاش می کند پاسخگوی سوالات مهم زیر باشد: ماهیت سازمان جهادی داعش چیست؟ ماشین تبلیغات آن چگونه کار می کند؟ اصول اصلی این گروه در استراتژی های آنلاین خود چیست؟ اهداف آن چیست و چگونه در اینترنت آن اهداف را محقق می کند؟ پشت پرده تبلیغات سیاسی داعش چیست؟ داعش چه تفاوتی با گروه های مشابه پیش از خود دارد؟ کتاب با پاسخ دادن به این پرسش ها، تصویری واضح و مشخص از پدیده «دولت اسلامی» ترسیم می کند؛ تصویری که تاکنون نظیر آن ارائه نشده است.

کتاب دولت اسلامی

عبدالباری عطوانی
عبدالباری عطوان (به عربی: عبد الباري عطوان)، نویسنده و روزنامه‌نگار و تحلیل گر فلسطینی متولد اردوگاه دیر البلح در بخش غزه در سال ۱۹۵۰ است.او قبلاً رئیس و سردبیر روزنامه عربی القدس العربی بود که در لندن منتشر می‌شد. پس از این که این روزنامه از سوی یکی از شاهزادگان عرب خریداری شد در سرمقاله‌ای از خوانندگان خداحافظی کرد و از القدس العربی رفت. او بعدها پایگاه خبری رأی ألیوم را راه اندازی کرد و از آن زمان سرمقاله‌های خود را در این پایگاه می‌نویسد.وی در برنامه‌های شبکه...