1. خانه
  2. /
  3. کتاب همه چیز بودن

کتاب شاید تو یک چند پتانسیلی باشی

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.9 از 1 رأی

کتاب شاید تو یک چند پتانسیلی باشی

How to Be Everything
٪15
139000
118150
5 از 1 رأی

کتاب همه چیز بودن

(راهنمای آنان که هنوز نمی دانند چه کاره شوند)
How to Be Everything
٪15
220000
187000
معرفی کتاب همه چیز بودن
وقتی بزرگ شدی می خواهی چه کسی بشوی؟ این پرسش آشنایی است که در کودکی از همه ما سوال می شود. این پرسش در عین بی ضرر بودن ، عواقب ناخواسته ای به دنبال دارد و می تواند باعث شود شما احساس کنید باید یک شغل ، یک اشتیاق و یک چیزی را انتخاب کنید. اما صبر کنید.

داشتن بسیاری از علایق ، پروژه ها و کنجکاوی های مختلف باعث نمی شود شما یک همه کاره ی هیچکاره تلقی شوید. کنجکاوی بی پایان شما به معنای شکست نیست. آنچه شما هستید یک پتانسیل چندگانه است: شخصی با علاقه و اشتیاق زیاد و فعالیت های خلاقانه. و این در واقع بزرگترین نقطه قوت شماست.
"همه چیز بودن" کتابی است نوشته ی "امیلی واپنیک" که قرار است "راهنمای آنان که هنوز نمی دانند چه کاره شوند"، باشد.

کتاب به شما کمک می کند تا احساسات و مهارت های متنوع خود را به کار بگیرید. "امیلی واپنیک" به جای اینکه به شما پیشنهاد دهد که تنها یک تخصص یا کار موردعلاقه را انتخاب کنید یا 10 هزار ساعت تمرین را در یک منطقه واحد جمع کنید ، یک چارچوب عملی برای ایجاد یک زندگی پایدار، پیرامون همه احساسات شما فراهم می کند.
در "همه چیز بودن" می خوانید که :
• چرا چند پتانسیله بودن شما بزرگترین نقطه قوت شماست ، خصوصا در بازار کار نامشخص امروز.
• اگر مهارت و علایق زیادی دارید ، چگونه می توانید زندگی خود را تأمین کنید و ساختار کار خود را تنظیم کنید.
• نحوه تمرکز بر روی چندین پروژه و پیشرفت در همه آنها.
• چگونه می توان ناامنی های رایج را مانند ترس از بهترین نبودن ، احساس گناه در ارتباط با از دست دادن علاقه به چیزی که قبلا دوست داشتید و چالش توضیح "آنچه می کنید" برای دیگران، کنترل کرد.

نگنجیدن در چهارچوب ها می تواند چیز زیبایی باشد. "همه چیز بودن" به شما می آموزد که چگونه می توانید در هر سن و مرحله ای از زندگی خود یک سبک زندگی را طراحی کنید که به شما اجازه دهد کاملا خودتان باشید و کار مورد علاقه خود را پیدا کنید.
درباره امیلی واپنیک
درباره امیلی واپنیک
امیلی واپنیک نویسنده و جامعه ساز برنده جایزه است. سخنرانی وی در TED ، "چرا بعضی از ما یک تماس واقعی نداریم" ، 6 میلیون بار مشاهده شده است و به 37 زبان ترجمه شده است.
نکوداشت های کتاب همه چیز بودن

توصیه های خوب و دلگرم کننده ای در زمینه تقسیم انواع علاقه و اشتیاق برای موفقیت دارد. این کتاب پر از تمرینات عالی و توصیه های عملی است و ما به شدت توصیه می کنیم نسخه ای از آن را تهیه کنید.

Forbes

همه چیز بودن به شما کمک می کند مهارت های متنوع خود را درک و پردازش کنید تا مجبور نشوید، بالقوه خود را فدا کنید. این کتاب به شما کمک می کند تا بزرگترین آرزوهای خود را برآورده کنید. همه آنها را!

Buzzfeed

اگر هنوز نمی دانید با زندگی خود چه می کنید ، کتاب جدید امیلی واپنیک باعث می شود احساس بهتری داشته باشید.

Bustle
قسمت هایی از کتاب همه چیز بودن

سوال اینجاست که حرفهٔ ایدئال برای فرد چندپتانسیلی کدام است؟ آیا باید معمار شویم، چون که استفاده از هر دو نیم کرهٔ مغز را ممکن می کند و هنر و علم را در هم می آمیزد؟ آیا چون مدیریت پروژه به ما اجازهٔ تمرکز همزمان بر چند موضوع را می دهد، انتخابی درست برای ما به شمار می رود؟ یا بهتر است به طور کلی اشتغال به شکل متعارف را کنار بگذاریم و به قصد بیشینه کردن آزادی و انعطاف پذیری، کارفرمای خودمان باشیم؟ متأسفانه مسیر حرفه ای یکتایی وجود ندارد که برای تمامی چندپتانسیلی ها ایدئال باشد. چندپتانسیلی های بسیاری به عنوان معمار، مدیر پروژه و کارآفرین زندگی های حرفه ای رضایت بخشی دارند، اما برای افراد بسیاری نیز این شغل ها انتخابی نامناسب خواهند بود. اشتراک ما کنجکاوی شدید دربارهٔ موضوع های متعدد است، اما چندپتانسیلی ها از یکدیگر بسیار متفاوت هستند و هر یک علاقه ها و ارزش ها و اولویت های خود را دارند. در حین مصاحبه هایی که برای نوشتن این کتاب انجام داده ام به این حقیقت تلخ پی برده ام که چندپتانسیلی های خوشحال را در هر نقش و هر صنعتی می توان یافت، گاهی حتی در نمود ظاهری تخصص گرا؛ برای مثال، ممکن است خلبانی تخصص گرا به نظر بیاید، اما در تصویر بزرگ تر خواهید دید که او درعین حال فیلم ساز و فعال اجتماعی است. طراح فنی معماری را در نظر بگیرید که سابقهٔ تدریس حرفه ای دارد و درنهایت رستورانی افتتاح خواهد کرد. اگر در میهمانی از این فرد بپرسند «چه کار می کنی؟» او ممکن است چنین پاسخ بدهد که «من طراح فنی معماری هستم». شاید در آن لحظه فکر کنید او تمرکز کاری نسبتا محدودی دارد، اما وقتی تمامی حقایق در دسترس تان باشد، درمی یابید که آن شخص درواقع چندپتانسیلی ای است که به طور متوالی از علاقه هایش عبور می کند. مسئله اینجاست: اگر چندپتانسیلی ها توانایی رشد در شغل های بی شماری را دارند و آنچه برای یک نفر جواب می دهد الزاما برای دیگری جواب نمی دهد، پس برای طراحی حرفه های مان باید از کجا شروع کنیم؟ برای پاسخ به این پرسش با صدها چندپتانسیلی که اظهار خوشحالی و آسایش مالی می کردند نظرسنجی ها و مصاحبه هایی ترتیب دادم. می خواستم بدانم آنان چطور از پسش برمی آیند. با اینکه شرکت کنندگان در نظرسنجی ها و مصاحبه ها حرفه های بسیار متفاوتی داشتند، چند شباهت مهم داشتند؛ همهٔ آن ها زندگی هایی را طراحی کرده بودند که برای شان سه جزء مشترک فراهم می کرد: پول و معنا و تنوع (هر یک از آنان به تناسب نیاز خودش به این موارد دسترسی داشت).

نظر کاربران در مورد "کتاب همه چیز بودن"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

یکی از بهترین کتابها که هر فرد چند پتانسیلی ( سرباز همه بازی‌ها و پادشاه هیچ کجا) باید بخواند. افرادی که همزمان از توانایی‌های مختلف میان رشته‌ای برخوردارند اما به خاطر دیدگاه اشتباه جامعه، گاهی دچار تردید و سردرگمی می‌شوند. خانم واپنیک در کتابش ضمن بررسی نقاط قوت افراد چند پتانسیلی، دسته‌بندی جالبی از مدلهای کسب و کار معرفی می‌کند که متناسب با شرایط هر فرد می‌تواند زندگی شاد توام با پول، معنا و تنوع به ارمغان آورد.

1399/12/30 | توسطپیمانی
9
|