کتاب در جستجوی مصلحت

Dar jostojoo-ye maslahat
کد کتاب : 47430
شابک : 978-9647193467
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 840
سال انتشار شمسی : 1400
سال انتشار میلادی : 1998
نوع جلد : سلفونی
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : ---

معرفی کتاب در جستجوی مصلحت اثر اکبر هاشمی رفسنجانی

"در جستجوی مصلحت" که جلد هجدهم از روزنگاری های مرحوم آیت الله "اکبر هاشمی رفسنجانی" است، "کارنامه و خاطرات هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۷۷" را در بردارد. این اثر که بیش از هشتصد صفحه از خاطرات این شخصیت مطرح سیاسی و مذهبی ایرانی را شامل می شود، به همت "فائزه هاشمی" به عرصه ی چاپ رسیده و توسط نشر معارف انقلاب منتشر شده است. از مواردی که این مجموعه را از دیگر مجلدهای "کارنامه و خاطرات هاشمی رفسنجانی" متمایز می کند، فراغت وی از مقام و برنامه های رسمی در منصب ریاست جمهوری و قرار گرفتن در شورای تشخیص مصلحت نظام بود که فرصت بیشتر و مناسب تری را برای توجه به جزییات و ثبت و ضبط آن ها در خاطرات روزانه، در اختیار وی قرار داد. علاوه بر دقت به جزییات وقایع، از ویژگی های دیگری که در کتاب "در جستجوی مصلحت" از آیت الله "اکبر هاشمی رفسنجانی" به چشم می خورد، رویکرد تجزیه و تحلیلی است که در مواجهه رویدادها به کار گرفته شده است.
آیت الله "اکبر هاشمی رفسنجانی" با قرار گرفتن در کرسی مجمع تشخیص مصلحت نظام، جایگاه مناسبی را برای پایش عملکرد فعالان اجرایی در کشور به دست آورد و این اتفاق، فرصتی برای او بود تا بتواند از دیدگاه فردی خارج از میدان اجرا و عمل نیز به فعالیت کنشگران بنگرد و آن ها را تحلیل کند. "در جستجوی مصلحت" نیز از همان سبک نگارشی ساده و روان برخوردار است و آیت الله "اکبر هاشمی رفسنجانی" ضمن توضیح پیرامون چگونگی گذران اوقات روزمره، مهم ترین وقایع روز را در خاطرات خود ثبت نموده است.

کتاب در جستجوی مصلحت

اکبر هاشمی رفسنجانی
اکبر هاشمی بهرمانی مشهور به علی اکبر هاشمی رفسنجانی روحانی، مفسر قرآن و سیاستمدار ایرانی بود که به عنوان یکی از پرنفوذترین شخصیت های سیاسی جمهوری اسلامی شناخته می شد.
دسته بندی های کتاب در جستجوی مصلحت
قسمت هایی از کتاب در جستجوی مصلحت (لذت متن)
عصر آقای (منوچهر) نوذری آمد. هنرمند صداوسیما و برگزار کننده (برنامه) مسابقه هفته است. گله داشت از آقای (احمد) پورنجاتی (معاون سیما) که به خاطر گزارش واهی، او را ممنوع التصویر کرده و بعد از کشف غلط بودن گزارش، جبران نکرده و نیز از جو پلیسی و سوء ظن نسبت به هنرمندان قدیمی در صداوسیما که اخیرا تشدید شده است، شاکی بود.