1. خانه
  2. /
  3. کتاب ایران امروز

کتاب ایران امروز

نویسنده: اوژن اوبن
4.5 از 1 رأی

کتاب ایران امروز

(1907-1906)،(سفرنامه و خاطرات اوژن اوبن سفیر فرانسه در ایران در آستانه جنبش مشروطیت)
La Perse D'Aujourd'hui- Iran, Mesopotamie
انتشارات: علم
٪15
950000
807500
معرفی کتاب ایران امروز
اثر مصوّر حاضر، مشتمل بر سفرنامة سفیر فرانسه در ایران، در دورة جنبش مشروطه، «اوژن اوبن» است. این سفرنامه مربوط به سال های 1906 تا 1907 است. نگارنده طی این سفر، پس از ورود به تهران، عازم شهرهای آذربایجان شده و سپس به سوی اصفهان و بغداد رفته و بعد از دیدن شهرهای مقدس از رود فرات گذشته و از راه خلیج فارس به اروپا بازگشته است. سفرنامة حاضر، دربردارندة شرح وقایع این سفرهاست. این اثر، از نظر تاریخی دارای اعتبار ویژه ای است و نگارندة آن با دقت نظر و استدلال وقایع و دورنگری مسایل مهمی پیرامون انقلاب مشروطیت، تغییر سلطنت، نفوذ مذهب و روحانیت، و روابط قدرت های بزرگ را مطرح کرده است.
درباره اوژن اوبن
درباره اوژن اوبن
لئون-اوژن-اوبین کولارد-دسکوس، معروف به اوژن اوبن، یک دیپلمات فرانسوی متولد 11 آوریل 1863 در فرانسه، در روئن است و در تاریخ 26 آگوست 1931 در آردن بلژیک، در لا روش آن اردن درگذشت.
نظر کاربران در مورد "کتاب ایران امروز"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

علی‌اصغر سعیدی٬ سال ۱۳۱۲ در شهر خوی استان آذربایجان غربی زاده شد.[۴] او از دانشگاه تبریز در رشتهٔ زبان و ادبیات فرانسه٬ در مقطع کارشناسی فارغ‌‌التحصیل شد. پس از آن دورهٔ کارشناسی ارشد خود را در رشتهٔ علوم اداری در دانشگاه تهران گذراند. او در ادامه تحصیلاتش به فرانسه رفت و مدرک دکتری ادبیات تطبیقی را به‌دست آورد. وی پس از بازگشت به ایران٬ ابتدا به تدریس زبان‌های فرانسوی و انگلیسی در دبیرستان‌ها و سپس به کار در وزارت فرهنگ و هنر مشغول شد. از آخرین فعالیت‌های او٬ دبیرکلی هیأت امنای کتابخانه‌های عمومی کشور بود. او پس از بازنشستگی در دهه ۱۳۶۰ بیشتر بر ترجمه از زبان فرانسوی به زبان فارسی متمرکز شد. ترجمهٔ سفرنامه‌های اروپاییان به ایران و کشورهای همسایه (مانند سفرنامه ارنست اورسل، سفرنامه مادام کارلا سرنا، ژ.م.تانکوانی و چند نفر دیگر)٬ ترجمهٔ آثاری از آندره موروآ، آندره ژید و گی دوموپاسان به فارسی از جمله فعالیت‌های او بود بیرگرافی آقای سعیدی رُ اشتباه نوشتید. این آقای سعیدی با اون آقای سعیدی که نوشتید دو شخصیت متفاوت هستن.

1402/07/16 | توسطکاربر سایت
1
|