1. خانه
  2. /
  3. کتاب فرقه ها در میان ما

کتاب فرقه ها در میان ما

3.25 از 2 رأی

کتاب فرقه ها در میان ما

Cults in Our Midst
٪10
450000
405000
معرفی کتاب فرقه ها در میان ما
توضیح درباره "کتاب فرقه ها در میان ما" را بهتر است از زبان خود نویسنده یعنی مارگارت تالرسینگر بخوانیم:
"در این کتاب من از اصطلاح فرقه و گروه برای اشاره به هر یک از تعداد زیادی از گروه‌هایی استفاده خواهم کرد که در جامعه ما پدید آمده‌اند و از نظر نحوه پیدایش، ساختار قدرت و حکومت‌شان مشابه هستند. فرقه‌ها از فرقه‌های نسبتا خوش‌خیم تا آنهایی که کنترل فوق‌العاده‌ای بر زندگی اعضا اعمال می‌کنند و از فرآیندهای اصلاح فکری برای تأثیرگذاری و کنترل اعضا استفاده می‌کنند، هستند. در حالی که رفتار فرقه‌های خاص باعث می‌شود که افراد غیرعضو آنها را مورد انتقاد قرار دهند، اصطلاح فرقه به خودی خود تحقیرآمیز نیست، بلکه صرفا توصیفی است. به گروهی اشاره می‌کند که حول فردی تشکیل می‌شود که ادعا می‌کند مأموریت یا دانش خاصی دارد، و آن را با کسانی که بیشتر تصمیم‌گیری‌های خود را به آن رهبر خودانتصابی واگذار می‌کنند، در میان می‌گذارند.
فرقه ها امروزه بزرگتر از همیشه هستند و پیامدهای گسترده ای برای تروریسم ملی و بین المللی دارند. در این ویرایش تازه اصلاح شده کار قطعی خود در مورد فرقه ها، سینگر آشکار می کند که فرقه ها واقعا چه هستند و چگونه کار می کنند. او در این کتاب به طور خاص بر تکنیک های متقاعدسازی اجباری رهبران کاریزماتیکی که به دنبال پول و قدرت هستند، تمرکز می کند.
درباره مارگارت تالرسینگر
درباره مارگارت تالرسینگر
مارگارت تالر سینگر (Margaret Thaler Singer) (زاده ۱۹۲۱ - درگذشته ۲۰۰۳) یک روانشناس اهل ایالات متحده آمریکا که ضد فرقه‌سازی بود. شستشوی مغزی و خانواده درمانی از عرصه‌های اصلی فعالیت وی بود. وی همچنین از بسیاری از نهادهای روانشناسی آمریکا جوایز و افتخاراتی را دریافت کرده بود. کتاب فرقه‌ها در میان ما از عمده‌ترین تألیفات وی است.
نظر کاربران در مورد "کتاب فرقه ها در میان ما"
5 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کسی ازمروجین قدم چیزی میداند

1402/05/01 | توسطکاربر سایت
1
|
پاسخ ها

میشه بیشتر توضیح بدید لطفا

1403/01/12|توسطکاربر سایت
0

یه سوال تفاوت دین با فرقه چیست؟

1401/10/15 | توسطکاربر سایت
2
|
پاسخ ها

دین ، از جانب خداوند به واسطه‌ی پیامبران الهی به مردم ابلاغ شده ، و ارسال کنندگان پیام خدا به انبیا فرشتگان بودند.انبیا بابت هدایت مردم پول و مادیات درخواست نمی‌کردند ، مانند آنچه در قرآن ذکر شده که می‌فرمودند:( پاداش ما نزد خداست.) اما فرقه‌ها الهی نیستند ، فرد مدعی رهبری فرقه شیاد و اگر خیلی حرفه ای باشه با جن‌های شیطانی در ارتباطه و هدفش سو استفاده از مردم نا آگاه ( اعم از سو استفاده‌های جنسی و مالی و...) و کسب ثروت و شهرته ، نمونه اش اوشو که متاسفانه در ایران طرفدارانی داره ، اما عرفانی که ارائه میده فاقد شریعت ، و بر مبنای اصالت لذته. فرقه‌ها بسیار نرم و زیر پوستی به نقش خدا در کائنات (قانون جذبی‌ها و مروجین خود پرستی و اصالت لذت) ، پیامبران و معاد و آموزه‌های ادیان ابراهیمی بالاخص اسلام ضربه می‌زنند ، برای مثال پیامبران رو در کنار افرادی مانند نیچه و کانت و ... قرار میدن و میگن ما برای همه احترام قائلیم در حالیکه پیامبران با فلاسفه کاملا تفاوت دارند و گفتم ادیان ابراهیمی چون عرفان هایی که فرقه‌ها ارائه میدن با آموزه‌های شرک آمیز پاگانیستی و چند خدایی ادیان هندی مدرن یا یونان و مصر باستان و ادیان اومانیستی شرق مانند ژاپن و کره که مبناش اصالت انسانه هیچ ضدیتی ندارند ، بلکه با تلفیق آموزه‌های مختلف یک آش شلغم شوربا درست می‌کنند و تحویل مخاطب فریب خورده میدن. ممکنه لا به لاش از دین و مسیح(ع) و امام علی(ع) هم روایت بگن که مخاطب فریب بخوره. هر سال هم یه رهبر جدید فرقه ای ظهور میکنه . البته ناگفته نماند که این فرقه‌ها چون بسیار زیر پوستی و در قالب کلمات اتو کشیده و قشنگ مخاطب رو فریب میدن و علنی به پیامبران و ادیان و خدا و ... توهین نمی‌کنند استاد فریب دادن جوانان هستند ، باید بسیار هوشیار باشیم و از دوستانی که به این مسائل علاقمندند خواهش میکنم فریب نخورند و با زندگی و جوانیشون بازی نکنند خصوصا خانوم‌ها که بسیار بیشتر در معرض خطر آموزه‌های باطل و سو استفاده‌های این شیادان و شیاطین انسی هستند. از دنبال فرقه یا مراجعه به دعا نویس و جادوگر و... هیچ حاصل نمیشه جز بدبختی و دردسرهایی که در زندگی گریبان گیرتون میشه. بحث پیرامون تفاوت دین و فرقه زیاده ، اما چون در این جا مجالش نیست امیدوارم به صورت خلاصه از بعضی ابعاد پاسخ مفیدی داده باشم.

1402/01/01|توسطمحمد جواد خوشنامی
15

فرقه‌های امروزی آنقدر هوشمندانه و نرم فعالیت می‌کنندکه کمترکسی متوجه شدن که تحت تاثیرقرار گرفته اند،چه بسا ماهم تحت فرقه هایی هستیم کم و بیش و بدون اطلاع،. پس نباید دست کم گرفت.

1401/10/14 | توسطکاربر سایت
6
|

ودینداری وخدا باوری ازقلبها خارج میشود شیطانی برانسان گمارده میشود که او بواسطه شیطان رجیم که عالم دهراست شخص را گرایش میدهدبه فرقه ها..شیطان بااخلاق وعقیده شخص واردمیشودوشخص رامغرور به گناه میکند وان گناه را زیبا جلوه میدهد تا شخص به خودش بیاید میبیند درچاه فرقه‌ها افتاده

1401/10/14 | توسطکاربر سایت
5
|

هیچ گروه یا فرقه ای به هیچ وجهه نمی‌تواند روی تفکر و مغز ما تاثیر بگذارد .مگر خودمان بخواهیم

1401/09/30 | توسطکاربر سایت
15
|
پاسخ ها

بله زمانی که خام بشوی آنوقت آماده تاثیر پذیرفتن خواهی بود. دقت کن هر قدر که خود را مصون بدانی باز احتمالش هست که فریب بخوری.

1401/10/04|توسطکاربر سایت
11

فکر میکینی

1401/10/07|توسطکاربر سایت
5

خیلی‌ها که الان گرفتار عقاید انحرافی شدن اول تفکر شما را داشتند

1401/10/12|توسطسلما - کاربر سایت
10

اصلا اینجوری که میگی نیست

1401/10/15|توسطکاربر سایت
1

با سلام با وجود این همه نکته دوستان گفتن فرقه‌ها خودشان به دنبال افراد آسیب دیده و آسیب پذیر جامعه می‌گردند و در بعضی موارد هم هست که افراد خودشان گول این فرقه‌ها را می‌خورند حالا به هر روشی که باشد

1403/02/21|توسطمحمدس - کاربر سایت
0