1. خانه
  2. /
  3. کتاب نامه هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان

کتاب نامه هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان

3.5 از 1 رأی

کتاب نامه هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان

Letters Upon the Aesthetic Education of Man
٪15
398000
338300
معرفی کتاب نامه هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان
داستایوفسکی در «ابله» می‌نویسد: «درنهایت زیبایی جهان را نجات خواهد داد»، قریب به هفت دهه قبل از او، «فریدریش شیلر» در «نامه‌هایی در تربیت زیبایی‌شناختی انسان» با کندوکاو زیبایی و هنر، اهمیت زیبایی و شناخت آن را برای زندگی انسان تبیین کرده و یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین رساله‌های تاریخ در دفاع، مدح و منقبت زیبایی می‌نویسد. شیلر با ارادتش به آرمان‌های انسانی که آدمی را به سوی درک درست زیبایی و کمال معنوی انسان رهنمون می‌سازند، فهم امر زیبا را یگانه راه نجات می‌دانست و همواره و موکد در همه‌ی آثارش تا واپسین اثر و گویی کامل‌ترین‌شان یعنی «نامه‌هایی در تربیت زیبایی‌شناختی انسان» به مداقه و فلسفیدن در این خصوص پرداخت و تربیت انسان را یگانه راه حل سیاسی می‌دانست که در هیچ وضعیتی ممکن نبود مگر در زیبایی‌شناسی که فهم و نیل به آن، انسان را به آزادی حقیقی متصل می‌کند. او که همواره در کنار گوته دیده می‌شد و از ستایشگران شاعر و نویسنده‌ی بزرگ دوران خودش بود، همراه با او بر مکتب رمانتیسیسم تأثیر شگرفی گذاشت و هرآنچه در احساساتی‌گری آرمانی و متضاد با زندگی معمولی دنیای واقعی، میل به بی نهایت و تمنای آزادی روح و جسم در آثار رمانتیک‌ها دیده می‌شود، ریشه در مجموعه‌ی آثار شیلر و به خاصه کتاب «نامه‌هایی در تربیت زیبایی‌شناختی انسان» دارد. شیلر که جسم بیمارش هماره موجب آزار و نقصانش بود، چنان با شگفتی درون هرچه زیبایی در جهان بود، از فلسفه و ادبیات تا طبیعت و انسان می‌نگریست و تجزیه و تحلیل‌شان می‌کرد که آخرین کتابش را با نظم و وحدتی عجیب نوشت که هنوز مایه‌ی شگفتی‌ست، گویی او می‌دانست عمرش در میانه‌ی دهه‌ی پنجم زندگی به سرخواهد آمد و باید در فهم تربیت زیبایی‌شناختی انسان، رساله‌ای جاودانه بنویسد.
درباره فریدریش شیلر
درباره فریدریش شیلر
یوهان کریستوف فریدریش فون شیلر (به آلمانی: Johann Christoph Friedrich von Schiller) (زادهٔ ۱۰ نوامبر ۱۷۵۹ در مارباخ آم نکا - درگذشتهٔ ۹ مهٔ ۱۸۰۵ در وایمار) شاعر، نمایشنامه‌نویس، فیلسوف، پزشک و مورخ آلمانی بود.
او نامدارترین نمایشنامه‌نویس آلمانی به‌شمار می‌رود و در کنار گوته، به‌عنوان چهرهٔ اساسیِ کلاسیک وایمار شناخته شده‌است. بسیاری از نمایشنامه‌های او به‌عنوان قطعهٔ تئاترهای استاندارد در سرزمین‌های آلمانی‌زبان مشهور شده‌اند و اشعار افسانه‌ای (Ballads) وی از محبوبترین شعرهای آلمانی‌اند. 
دسته بندی های کتاب نامه هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان
مقالات مرتبط با کتاب نامه هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان
برترین نویسندگان در «ادبیات آلمان»
برترین نویسندگان در «ادبیات آلمان»
ادامه مقاله
نظر کاربران در مورد "کتاب نامه هایی در تربیت زیبایی شناختی انسان"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

قلم شیلر خاص و زیباست ترجمه هم خوبه و مطلب رو ادا کرده

1401/11/26 | توسطسیدهادی موسوی
0
|