1. خانه
  2. /
  3. کتاب ارتباطات تئاتر

کتاب ارتباطات تئاتر

پیشنهاد ویژه
3.5 از 1 رأی

کتاب ارتباطات تئاتر

مقدمه ای بر ارتباطات تئاتر
Theater
انتشارات: نمایش
٪30
40000
28000
معرفی کتاب ارتباطات تئاتر
ارتباطات، پدیده‌ای انسانی است؛ بنابراین تحت تأثیر زمان دائم در حال تغییر فرم و تولید ابزارهای روزآمد خود است. تئاتر نیز پدیده‌ای پیشرو، پویا و سازگار با حرکت‌های انسانی اجتماعی روز خود است و چون هنری ارتباطی است از مدل‌های مختلف ارتباطی برای استحکام گفت‌و‌گوی میان صحنه و تماشاگر بهره می‌گیرد. امروزه تئاتر به نسبت مولف‌های متنوع خود به فرم‌ها و مدل‌های ارتباطی فراوانی دست یافته است. تئاتر تعاملی با زمینه و تأکید بر فضا و خلق موقعیت در هر مکان، مواجهه‌ای را میان گروه و تماشاگر به‌وجود می‌آورد.
تئاتر عملی ارتباطی است که توسط فرستنده و گیرنده در موقعیتی شکل می‌گیرد. در مدل‌های ارتباطی تازۀ تئاتر، حتی ممکن است فرستنده و گیرنده نه‌تنها مرزی نداشته باشند، بلکه در مواردی هم یکی باشند. این نزدیکی درصد تأثیر تئاتر را بالا برده و فراتئاتری متفاوت را شکل می‌دهد که این فراتئاتر تفسیرهای زیادی را به‌وجود می‌آورد، که این تفاسیر دانش جمعی تولید و برای تماشاگر تبدیل به آگاهی می‌شود. اگر تئاتر را تألیفی از یافته گزیده‌هایی نظام‌یافته با ترکیبی از انگیزه‌های انسانی فرض کنیم، در ساده‌ترین انگاره توسط هر شخص مانند: نمایشنامه‌نویس، کارگردان، بازیگر- تماشاگر تألیف می‌شود. هر یک از این تألیف‌ها سطحی از هرمنوتیک است که روایتی متفاوت را از تئاتر پدید می‌آورد. این روایت‌ها بر اساس سطح زبانی و کنش شخصی از موضوع است.
درباره شهرام گیل آبادی
درباره شهرام گیل آبادی

شهرام گیل آبادی متولد سال 1351، دارای دکتری پژوهش هنر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران 1386، فوق لیسانس کارگردانی 1380 دانشگاه هنر، و  لیسانس نمایش گرایش کارگردانی 1377 دانشگاه هنر می باشد. وی رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، عضو هیات مدیره روزنامه همشهری، رییس شورای اطلاع رسانی شهرداری تهران و رئیس نظارت فنی شهرسازی منطقه 17 می باشد.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب ارتباطات تئاتر" ثبت می‌کند