1. خانه
  2. /
  3. کتاب روزی مردی برخاست (زندگی نامه داستانی آیت الله طالقانی)

کتاب روزی مردی برخاست (زندگی نامه داستانی آیت الله طالقانی)

3.7 از 1 رأی

کتاب روزی مردی برخاست (زندگی نامه داستانی آیت الله طالقانی)

مفاخر ملی - مذهبی 9
Roozi Mardi Barkhast
ناموجود
16000
معرفی کتاب روزی مردی برخاست (زندگی نامه داستانی آیت الله طالقانی)

برای نوشتن از مردی که در سرتاسر دوران حیاتش در راه رسیدن به حقیقت گام بر داشت و هرگز توقف و سکون را نشناخت، هیچ لحظه ای را نباید از قلم انداخت.
باید ردّ پای او را در تمام جریان های بزرگ تاریخ معاصر دنبال کرد و تاریخ ایران اسلامی را از دریچه زندگی و مبارزات او نگریست.
از این سبب محمدرضامحمدی پاشاک، در نگارش داستان زندگی طالقانی بزرگ، هیچ واقعه تاریخی را ناگفته نمی گذارد و سال شمار زندگی او را از تولد، تحصیل در مکتب خانه روستای گلیرد تا کسب درجه اجتهاد از محضر آیت الله اصفهانی و آیت الله حائری در قم، تشکیل کانون اسلام، همکاری با گروه های مبارز، پیوستن به نهضت مقاومت ملی، شرکت در قیام مردمی ۱۵ خرداد، انتشار اعلامیه معروف «دیکتاتور خون می ریزد!» و از آنجا تا پیروزی انقلاب اسلامی و سرانجام مرگ او، به شیوه ای خطی و با نثری روان و خواندنی بازگو روایت می کند.
پاشاک همه دوره های مختلف زندگی آن بزرگوار را به تفصیل و در فضایی میان واقعیت و خیال شرح می دهد. خواندن داستان زندگی مردی که خودش را پیش از آن که یک سیاستمدار متعارف و معمول بداند، شاگرد کوچک مکتب قرآن می دانست به حیرت واداشتن روح است از نگریستن به مردی که امام خمینی (ره) از او با تعبیر «ابوذر زمان» یاد می کند.

درباره محمدرضا محمدی پاشاک
درباره محمدرضا محمدی پاشاک
در سال ۱۳۳۹ در روستای پاشاک لاهیجان متولد و تا دوره دیپلم را در آنجا به سر برد. پس از اخذ دیپلم به دانشسرای راهنمایی تحصیلی رشت رفت و از سال ۵۹ تاکنون در تهران به سر می‌برد. تحصیلاتش را تا مقطع فوق دیپلم علوم انسانی ادامه داده و همکاریهایی با حوزه هنری با عناوین مختلف از جمله مدرس واحد آموزش و مدیر داخلی پیک قصه داشته است. او مدتی نیز دبیر سرویس ادبیات داستانی مجله سوره نوجوان و مدیرداخلی جُنگ سوره بچه‌های مسجد بوده است.
همچنین حدود مدت ۲ سال در روزنامه آفتابگردان که اولین روزنامه ویژه کودکان و نوجوانان است عضو هیئت تحریریه و مسئول بخشهای مختلفی از جمله صفحه ادب و هنر، بخش فرهنگی ـ اجتماعی و صفحه آخر بوده است.
از میان آثار او کتاب «از روزهای برفی» سال ۷۵ در جشنواره انتخاب کتاب سال کانون پرورش فکری دیپلم افتخار گرفت، «مادربزرگ نازبانو» در جشنواره انتخاب کتاب سال مجلات تقدیر شد، «فصل کوچ چلچله» از سوی سوره نوجوان مورد تقدیر قرار گرفت، داستان کوتاه «صورت حساب» در جشنواره حوزه هنری و از سوی جنگ سوره بچه‌های مسجد دیپلم افتخار دریافت کرد، رمان «پسران سفیدرود» سال ۷۷ کتاب برگزیده وزارت ارشاد، کتاب اول کانون پرورش فکری و سال ۷۸ در انتخاب کتاب سال امام و انقلاب اول شد، «تل آتشین» برگزیده جشنواره پانزدهمین سال جنگ شد، «مثل علی، مثل فاطمه» سال ۸۰ در جشنواره کتاب شهادت برگزیده شد.
دسته بندی های کتاب روزی مردی برخاست (زندگی نامه داستانی آیت الله طالقانی)
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب روزی مردی برخاست (زندگی نامه داستانی آیت الله طالقانی)" ثبت می‌کند