1. خانه
  2. /
  3. کتاب دروازه خورشید

کتاب دروازه خورشید

نویسنده: الیاس خوری
2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.5 از 2 رأی

کتاب دروازه خورشید

Gate of the Sun
انتشارات: نشر نی
٪15
180000
153000
3.5 از 1 رأی

کتاب دروازه خورشید

Gate of the Sun
انتشارات: روزنه
٪15
240000
204000
معرفی کتاب دروازه خورشید
سمیح مدام از رویای خود می‌گفت؛ نوشتن کتابی که نه اول داشته باشد و نه آخر. می‌گفت حماسه. می‌گفت: «حماسه‌ی مردم فلسطین» و از این می‌گفت که کتاب را با جزئیات اخراج بزرگ ۱۹۴۸ شروع خواهد کرد. گفت: «ما تاریخمان را نمی‌شناسیم. باید داستان‌های هر روستا را جمع کنیم تا روستاها در حافظه‌مان زنده بمانند.»
درباره الیاس خوری
درباره الیاس خوری
الیاس خوری نویسنده، تحلیلگر سیاسی در سال ۱۹۴۸ میلادی در بیروت لبنان به دنیا آمد. خور هم‌اکنون مدیر تحریریه ضمیمه ادبی مجله «النهار» در زادگاه خود است. او در دانشگاه‌های لبنان و آمریکا درس خوانده و رمان‌هایش به زبان‌های فرانسوی، انگلیسی، آلمانی، ایتالیایی، سوئدی، نروژی، هلندی و عبری ترجمه شده‌است. الیاس نویسنده یازده رمان و چهار کتاب نقد و سه نمایشنامه‌است. او با رمان در باب روابط دایره(۱۹۷۵)در ردیف ادیبان عرب قرار گرفت و حرکت جدیدی در جهت مدرنیسم آغاز کرد. خوری به حقوق انسانی فلسطینی‌ها اعتقاد دارد و از یک اردوگاه پناهندگان در اردن دیدن کرد. او سردبیر روزنامه‌ی فرهنگی بیروت به نام النهر است و در حال حاضر استاد برجسته خاورمیانه و مطالعات اسلامی در دانشگاه نیویورک نیز هست.
او در ادبیات معاصر عرب نقش مؤثری دارد و مدافع آزادی بیان و دموکراسی است.
نظر کاربران در مورد "کتاب دروازه خورشید"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

ترجمه‌ی خانم قندیل زاده عالی و بی نظیره و از ترجمه‌ی حمیدرضا مهاجرانی ده پله جلوتره.

1403/06/05 | توسطاحسان
2
|

یک رمان حیرت آور درباره رنجهای مردم فلسطین از سال ۱۹۴۷ تا دهه ۱۹۸۰.کتاب مجموعه ای از داستانهای مردم فلسطین است که یک پرستار برای بیمار خود تعریف میکند، بنابراین منتظر یک داستان کلاسیک نباشید. نمیدونم چطوری عظمت این رمان رو وصف کنم جز اینکه بگم: جای خالی سلوچ، هزار خورشید تابان، همسایه‌ها و دیگر رمانهای غمبار و رئالیستی برجسته رو خوندی و دوست داشتی؟ دروازه خورشید رو بیش از اونها دوست خواهی داشت! ترجمه نرگس قندیل زاده رو خوندم که خودش هم یک اثر هنری بود.

1402/12/23 | توسطمحمد نصیری - کاربر سایت
3
|

یک رمان حیرت آور. بعد از خوندن این رمان که درباره رنجهای مردم فلسطین از سال ۱۹۴۷ تا دهه ۸۰ میلادی است، آدم دیگری خواهید شد... آدمی بهتر با قدرت همدلی ببشتر، با حساسیت بیشتر، و با ذوق زیبایی شناسانه والاتر. ترجمه نرگس قندیل زاده رو خوندم که به قدر خود رمان، خوب بود.

1402/12/23 | توسطکاربر سایت
2
|