1. خانه
  2. /
  3. کتاب بنیادهای قرن آمریکا

کتاب بنیادهای قرن آمریکا

پیشنهاد ویژه
4 از 1 رأی

کتاب بنیادهای قرن آمریکا

نقش بنیادهای فورد، کارنگی و راکفلر در اوج گیری قدرت آمریکا
Foundations of the American century
٪20
340000
272000
معرفی کتاب بنیادهای قرن آمریکا
ایندرجیت پارمار روابط متقابل پیچیده، طرز فکر مشترک و تلاش های مشترک سازمان های دولتی و خصوصی با نفوذ را در ایجاد هژمونی آمریکا آشکار می کند. پارمار با تمرکز بر دخالت بنیادهای فورد، راکفلر و کارنگی در امور خارجی ایالات متحده، تحول آمریکا را از یک کشور "انزواگرا" به تنها ابرقدرت جهان، همه هم به نام مباشرت خیرخواهانه دنبال می کند.
پارمار در دهه 1920 با تأسیس این بنیادها و سیستم ارائه ی علمی از بالا به پایین، نخبه گرایانه، که بیشتر بر مدیریت تغییرات اجتماعی، سیاسی و اقتصادی متمرکز بود تا حل مشکلات ساختاری جامعه مدرن، آغاز می کند. او با مشورت اسناد نادر و سایر مواد آرشیوی، بیان می‌کند که چگونه روشنفکران، دانشگاهیان و سیاست‌گذاران آمریکایی وابسته به این سازمان‌ها چنین نخبه‌گرایی را نهادینه کردند، که سپس به دستگاه سیاست خارجی ایالات متحده نفوذ کرد و به عنوان جوهره ی مدرنیته تلقی شد.
آمریکا امیدوار بود که جایگزین انگلیس در نقش هژمون جهانی شود و ظرفیت سیاسی، ایدئولوژیکی، نظامی و نهادی لازم را برای انجام این کار ایجاد کند، اما بنیادهای فورد، راکفلر و کارنگی به دور از هدف بودن، اغلب منافع ایالات متحده را به بهای دیگر ملل به پیش می بردند. پارمار با ترکیب مطالعات موردی بشردوستانه آمریکایی در نیجریه، شیلی و اندونزی، شبکه‌های دانشی را که سلطه ی آمریکا در قرن بیستم را تضمین می‌کنند، آشکار می‌کند.
دسته بندی های کتاب بنیادهای قرن آمریکا
نکوداشت های کتاب بنیادهای قرن آمریکا

این برخورد علمی با بشردوستی نهادینه شده، انتخاب خوبی برای دانشجویان و محققان تاریخ و علوم سیاسی است.

Library Journal

منبع ارزشمندی برای مورخان بشردوستی و سیاست خارجی ایالات متحده

Philanthropy News Digest
نظر کاربران در مورد "کتاب بنیادهای قرن آمریکا"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

متن اصلاح شده : سلام بشر امروزه در سه دنیا در حال زیست است دنیای کنونی عمدتا حاکم بر جوامع که بعد از عصر روشنگری کلید خورد منجر به تدوین حقوق بر مبنای عقل ابزاری زیر سایه جدائی دین از سیاست گردید و تبعات آن را شاهدیم و هژمونی لیبرالی مبتنی بر تکبر مسیحی امریکا در توسعه طلبی با شعار نجات کشورها در استعمار و استثمار کشورهای غیر همسو برای تغییرات در آنها مبتنی بر خواسته‌های خود را تاریخ به یاد دارد . دنیای دوم دنیای الهی محور که پایه و اساس آن در عالم ذر کلید خود که انسان خدا را شناخت و خود را شناخت و برای سعادت خود و پیمودن راه سعادت در تعامل با جمع بر اساس خدا محوری و ظرفیتهای انسانی خداداد نهفته در قطرت ذاتی او توانائی رشد و سیر ال الله را داشته باشد و رهروان طریق الی الله توانسته اند دسترسی به عوالم غیب را داشته باشند و از عوالم مختلف آن دیدن کنند تا شاهدی باشند بر تائید قران اینکه برای هر امت راهنمایانی قرار داده ایم . و دنیای سوم دنیای بی خبران و مستضعفانی که درکی از دو عالم دیگر ندارند ولی می‌توانند بر اساس فطرت الهی خود در تعیین مسیر درست و غلط مبتنی بر آداب و رسوم خود طی طریق کنند

1402/02/05 | توسطامیر مسعود امین پور - کاربر سایت
0
|

سلام بشر امروزه در سه دنیا در حال زیست است دنیای کنونی عمدتا حاکم بر جوامع که بعد از عصر روشنگری کلید خورد منجر به تدوین حقوق بر مبنای عقل ابزاری زیر سایه جدائی دین از سیاست گردید و تبعات آن را شاهدیم ولنگاری جنسی مخصوصا با حیوانات تحت قوانین مصوب بشر پسندانه بر مبنای آزادی و حقوق بشر و هژمونی لیبرالی مبتنی بر تکبر مسیحی امریکا در توسعه طلبی با شعار نجات کشورها در استعمار و استثمار کشورهای غیر همسو برای تغییرات در آنها مبتنی بر خواسته‌های خود . دنیای دوم دنیای الهی محور که پایه و اساس آن در عالم ذر کلید خود که انسان خدا را شناخت و خود را شناخت و برای سعادت خود و پیمودن راه سعادت در تعامل با جمع بر اساس خدا محوری و ظرفیتهای انسانی خداداد نهفته در قطرت ذاتی او توانائی رشد و سیر ال الله را داشته باشد و رهروان طریق الی الله توانسته اند دسترسی به عوالم غیب را داشته باشند و از عوالم مختلف آن دیدن کنند تا شاهدی باشند بر تائید قران اینکه برای هر امت راهنمایانی قرار داده ایم . و دنیای سوم دنیای بی خبران و مستضعفانی که درکی از دو عالم دیگر ندارند ولی می‌توانند بر اساس فطرت الهی خود در تعیین مسیر درست و غلط مبتنی بر آداب و رسوم خود طی طریق کنند

1402/02/05 | توسطامیر مسعود امین پور - کاربر سایت
0
|

سلام . آنچه امروز از جانب ایالات متحده ، در مقابل ملل گوناگون قرار داده شده ، همان انتخاب بین هژمونی یا رهبری است ( زبیگنو برژینسکی ) ، که تامین کننده منافعی مهم برای اقلیتی چند ملیتی ( در درون حاکمیت + برخی متحدان راهبردی ایالات متحده ) است فلذا آنچه حاصل می‌شود ، چیزی جز جهانی سازی ( و نه جهانی شدن ) نمی‌باشد . تشکر . محمد ماندنی زاده .

1400/12/22 | توسطمحمد ماندنی زاده
1
|