1. خانه
  2. /
  3. کتاب علوم اجتماعی نیندیشیدنی

کتاب علوم اجتماعی نیندیشیدنی

5 از 1 رأی

کتاب علوم اجتماعی نیندیشیدنی

محدودیت های پارادایم های قرن نوزدهمی
Unthinking Social Science
ناموجود
79000
معرفی کتاب علوم اجتماعی نیندیشیدنی
تلاش والرشتاین در این کتاب را می‌توان تبارشناسی نظام سرمایه‌داری مدرن دانست. او، با اتخاذ رویکردی تاریخی، می‌کوشد تا ریشه‌های سرمایه‌داری مدرن، ظهور دولت-ملت‌ها، علوم جدید، ایدئولوژی‌ها و جنبش‌های اجتماعی را تحلیل کند. پروژۀ والرشتاین در اینجا، همانند فوکو و بدون شک با تأثیرپذیری از او، این است که، با بررسی تبارشناختی علوم انسانی مدرن، تناقض‌های ساختاری و بنیادین نظام سرمایه‌داری مدرن را آشکار کند. تطورگرایی در توضیح تاریخ جهان مدرن بخش بزرگی از علوم اجتماعی مدرن و اسطورۀ جهان سرمایه‌داری را تشکیل می‌دهد و والرشتاین نقدش را به جامعه‌شناسی دقیقا از همین نقطه وارد می‌کند.
درباره ایمانوئل والرشتاین
درباره ایمانوئل والرشتاین
امانوئل والِرستین (Immanuel Wallerstein) (زادهٔ ۲۸ سپتامبر ۱۹۳۰ در شهر نیویورک - درگذشتهٔ ۳۱ اوت ۲۰۱۹)، جامعه‌شناس و متفکر چپ‌گرای آمریکایی و از بزرگ‌ترین متفکران سوسیالیست قرن ۲۱ بود. او متولد شهر نیویورک بود و تمام تحصیلات خود را در دانشگاه کلمبیا طی کرد. کتاب معروف او نظریه نظام جهانی است که به نه زبان زنده برگردانده شده‌است . او نقش مهمی برای دولت‌ها قایل نیست و مبارزه طبقاتی را در اندیشه‌هایش نادیده می‌گیرد. او در اسفند سال ۱۳۹۲ به ایران آمد و در دانشگاه تهران سخنرانی کرد.
ایمانوئل والرشتاین در تاریخ ۱۰ اسفند ۱۳۹۲ به دعوت انجمن جامعه‌شناسی ایران و همچنین انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات، برای یک سفر یک هفته‌ای به ایران آمد. وی سخنرانی‌هایی در دانشگاه‌های تهران و شیراز داشت.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب علوم اجتماعی نیندیشیدنی" ثبت می‌کند