1. خانه
  2. /
  3. کتاب پهپادهای رزمی در نبردهای آینده

کتاب پهپادهای رزمی در نبردهای آینده

نویسنده: کالین ویلز
3.7 از 1 رأی

کتاب پهپادهای رزمی در نبردهای آینده

Unmanned Combat Air Systems in Future Warfare
انتشارات: هوانورد
ناموجود
64000
معرفی کتاب پهپادهای رزمی در نبردهای آینده
به دلیل اهمیت هواگردهای بدون سرنشین، کتاب حاضر به بررسی و شناخت این نوع از هواگردها که پیشرفت قابل ملاحظه ای هم داشته و با صرف هزینه کمتری نسبت به هواپیماهای با سرنشین تولید می شود، می پردازد. همچنین کتاب مزایای برد و مداومت بیشتر و اقدامات بالقوه سریع تر و کاراتری را که سامانه های هوایی بدون سرنشین رزمی برای نبرد به ارمغان می آورد و در آینده شاهد حضور گسترده ی آنها خواهیم شد، تحت بررسی کامل قرار می دهد.
درباره کالین ویلز
درباره کالین ویلز
افسر سابق نیروی هوایی سلطنتی، خلبان و مربی تسلیحات واجد شرایط، با بیش از 6000 ساعت در F-4 Phantoms و Tornado F3. دکترای فلسفه و نویسنده منتشر شده در دکترین نیروی هوایی. تجربه گسترده کار در آزمایشات پرواز و مدیریت پروژه، متخصص در سلاح های هوایی و سیستم های حسگر، از جمله موشک های هوا به هوا، رادار، جنگ الکترونیک و سیستم های هواپیمای بدون سرنشین.
دسته بندی های کتاب پهپادهای رزمی در نبردهای آینده
قسمت هایی از کتاب پهپادهای رزمی در نبردهای آینده

سامانه های هوایی بدون سرنشین رزمی متعاقبا قادر به اجرای طیف کاملی از ماموریت های هوایی مانند جمع آوری اطلاعات، مراقبت، اکتساب هدف و شناسایی، سوخت گیری هوایی، حتی سوخت گیری هوایی از یک وسیله هوایی بدون سرنشین رزمی دیگر، شناسایی و کنترل تهاجمی، پشتیبانی هوایی نزدیک، سرکوب پدافند هوایی دشمن، رهگیری، تهاجم الکترونیک و شاید کنترل تمام آسمان شامل ضد هوایی تدافعی و ضد هوایی تهاجمی خواهند بود. یکی از بزرگ ترین مزایای سامانه های هوایی بدون سرنشین رزمی، سطح مقطع راداری بسیار پایین است؛ در صورتی که از فناوری کم پیدایی بهره برداری گردد. سامانه های هوایی بدون سرنشین رزمی مداومت بالایی داشته که استمرار و در دسترس بودن را به همراه دارد و بدون داشتن خدمه هوایی، امکان حضور در محیط های آلوده را خواهند داشت. عدم وجود تهدید برای خدمه هوایی بخشی از ماجراست، ضمن این که پتانسیل کاهش هزینه های چرخه خدمت و اکتساب را به همراه دارد؛ به علاوه قابلیت استمرار در اعمالی که در حال حاضر هواپیماهای جنگنده با سرنشین قادر به انجام آن نبوده را دارند؛ که اصولا دلیل اصلی به کارگیری آن ها می باشد. از جنبه تاریخی؛ مداومت انسانی مدت زمان سورتی جنگنده ها را به تقریبا 10 ساعت محدود می سازد. در گزارشی که توسط آژانس برنامه های تحقیقات دفاعی پیشرفته وزارت دفاع آمریکا ارائه گردیده آمده است: سامانه سلاح وسایل هوایی بدون سرنشین رزمی پتانیسیل بهره گیری کامل از تحول اطلاعات و فراهم آمدن قدرت هوایی پیشرفته با سطح بالایی از بازدارندگی تاکتیکی و با هزینه های پایین تر در طول چرخه خدمت در مقایسه با سامانه های با سرنشین کنونی را دارند. سامانه های هوایی بدون سرنشین تقریبا نوظهوری مانند پریدیتور باعث شده اند که به عنوان بخشی اصلی از قدرت هوایی در نظر گرفته شوند. عملیات های اخیر ضد شورش توسط سامانه های بدون سرنشین در عراق و افغانستان بر قابلیت های جمع آوری اطلاعات، مراقبت، اکتساب هدف و شناسایی و پشتیبانی هوایی نزدیک تمرکز داشته و در خلیج فارس ماموریت های اطلاعات، مراقبت و شناسایی صورت می دهند.

اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب پهپادهای رزمی در نبردهای آینده" ثبت می‌کند