1. خانه
  2. /
  3. کتاب مکتب تعلیم و تربیت اسلامی

کتاب مکتب تعلیم و تربیت اسلامی

نویسنده: علی شریعتی
3.3 از 1 رأی

کتاب مکتب تعلیم و تربیت اسلامی

School of Islamic Education
انتشارات: چاپخش
٪15
30000
25500
معرفی کتاب مکتب تعلیم و تربیت اسلامی

در کتاب حاضر، اندیشه‌های دکتر «علی شریعتی» به قلم خود ایشان دربارة مکتب «تعلیم و تربیت اسلامی» ارائه شده است.
در ابتدای کتاب چنین می خوانیم:
"مکتب دوره تعلیمات ابتدایی است با نظام آموزشی ویژه ای. در مکب تعلیمات اجباری نیست، رایگان نیست، ولی شرایط چندان ساده و طبیعی است که بدون کسب مدرک رسمی و استفاده از مزایای قانونی و یا ضرورت جبری، گذراندن این دوره برای شغل، تحصیل و یا موقعیت های خاص اجتماعی، هر خانواده ای متعلق به هر طبقه و یا گروه اجتماعی و اقتصادی - ولو محرومترین طبقات - به آسانی می تواند کودکش را به مکتب بگذارد. اولیای طفل ناچار نیستند شکل تعیین شده ثابت و رسمی را برای پرداخت حق اسم نویسی تحمل کنند. به سادگی می توانند در هر سطحی از درآمد و امکانات مادی، با مکتب دار کنار آیند. پول، غله، میوه، شیر و ماست و حتی تعهد خدماتی عملی می تواند به عنوان حق الزحمه ای در قبال آموزش طفل قبول شود. مکتب یک نوع نظام آموزشی ابتدایی آزادی است. این آزادی ضرورتی است که با نظام ویژه زندگی روستایی کاملا سازگار است و نشان می دهد که در قدیم بینش مسئولان امور اجتماعی در هر مرحله ای بسیار واقع گرایانه تر از امروز بوده است..."
درباره علی شریعتی
درباره علی شریعتی
علی شریعتی مَزینانی، مشهور به دکتر علی شریعتی (زادهٔ ۲ آذر ۱۳۱۲ در روستای مزینان، سبزوار – درگذشت ۲۹ خرداد ۱۳۵۶ در ساوت‌همپتون، انگلیس) نویسنده، جامعه‌شناس و پژوهشگر دینی اهل ایران، از مبارزان و فعالان مذهبی و سیاسی و از نظریه‌پردازان انقلاب اسلامی ایران بود. شریعتی نگرشی نوین به تاریخ و جامعه‌شناسی اسلام عرضه کرد. او بازگشت به تشیع حقیقی و انقلابی را نیرویی برای تحقق عدالت اجتماعی قلمداد می‌کرد. شریعتی، علاوه بر شهرت زیادش برای سهم داشتن در انقلاب ایران، به‌دلیل کارنامهٔ فعالیت‌هایش برای احیای مذهب و سنت در جامعه و بیدارگری دربارهٔ سلطنت وقت نیز شهرت داشته‌است. از زمان انقلاب تاکنون یادبودهای زیادی به یاد او برگزار و اجرا کرده‌اند؛ و از آن زمان نقدها و تجلیل‌های زیادی پیرامون آثار، آراء و تأثیراتی که او بر چند دههٔ معاصر ایران گذاشته وجود دارد.

او در ۴۳ سالگی در انگلستان درگذشت و هم‌اکنون پیکر وی بر خلاف وصیتش در مکانی نزدیک مقبرهٔ زینب کبری در دمشق سوریه به امانت سپرده شده‌است.
دسته بندی های کتاب مکتب تعلیم و تربیت اسلامی
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب مکتب تعلیم و تربیت اسلامی" ثبت می‌کند