1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاریخ هند (جلد اول)

کتاب تاریخ هند (جلد دوم)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
1 از 1 رأی

کتاب تاریخ هند (جلد دوم)

A History of India
انتشارات: ادیان و مذاهب
٪15
250000
212500
4.5 از 1 رأی

کتاب تاریخ هند (جلد اول)

A History of India
انتشارات: ادیان و مذاهب
ناموجود
250000
معرفی کتاب تاریخ هند (جلد اول)
هند، همچون ایران، یکی از دو موطن دین و فرهنگ آریایی در آسیا، و یکی از سه بستر تمدن در این سوی جهان است؛ اما دست تقدیر، سرنوشت این دو را هماره به یک سیاق قلم نزده است. این حقایق همه محتاج چون و چرای فراوان، و دربر دارنده دانستنی های ارزنده است.
از سوی دیگر، هند دست کم موطن چهار دین از یازده دین تاریخی و زنده جهان و مامن سواد اعظم زرتشتیان کنونی و پذیرنده درصد قابل ملاحظه ای از پیروان اسلام و مسیحیت، به ویژه رستنگاه پررونقی برای عرفان و تصوف است.
تاریخ هند، مانند هرجای دیگر، تا حدود زیادی تاریخ ادیان آن سرزمین است و در کار مطالعات ادیان، تاریخ هر دین بخشی از مهم ترین داده ها را درباره آن دین برمی نماید. کتاب تاریخ هند در دو جلد نگاشته و چاپ شده است. نویسنده جلد نخست، خانم پروفسور رومیلا تاپار از تاریخ شناسان به نام هند و متخصص در تاریخ هند باستان است.
وی در دانشگاه پنجاب هند دانش آموخته و دکتری خود را ای.ال بشام از برجسته ترین عالمان دین و فرهنگ و تاریخ هند در مرکز مطالعات شرقی و آفریقایی در لندن گذرانده است. تاپار در دانشگاه لعل نهرو در دهلی نو کرسی استادی را احراز کرده و علاوه بر این استاد مدعو دانشگاه های کرنل، دانشگاه پنسیلوانیا و کالج فرانسه در پاریس بوده است. همچنین او رئیس کنگره تاریخ هند در سال ۱۹۸۳، عضو وابسته آکادمی بریتانیا در سال ۱۹۹۹ و عضو افتخاری چند دانشگاه معتبر دیگر در جهان است.
از وی هفده تالیف، چهار اثر تصحیح متن و مقالات و مدخل های متعدد منتشر شده است. نویسنده دومین مجلد از این کتاب که به تاریخ متاخر هند می پردازد، تاریخ شناس انگلیسی، توماس جورج پرسیوال اسپیر است. نام او را به عنوان تاریخ دانی فاضل در حوزه تاریخ اجتماعی هند جدید می شناسند. او بیشتر عمرش را در هند زندگی و تدریس کرده است. در دانشگاه کمبریج و کالج سنت استفان نیز تدریس داشته و منصب هایی را نیز در دولت هند احراز کرده است.
درباره تامس پرسیوال اسپیر
درباره تامس پرسیوال اسپیر
توماس جورج پرسیوال اسپیر OBE (1901-1982) مورخ بریتانیایی جنوب آسیای مدرن، به ویژه دوره استعمار آن بود. او هم در دانشگاه کمبریج و هم در کالج سنت استفان دهلی تدریس می کرد. پرسیوال اسپیر که در سال 1901 در باث به دنیا آمد، در مدرسه مونکتون کامب و بعداً در کالج سنت کاترین در کمبریج تحصیل کرد و در آنجا تاریخ خواند. او مدتی از زمان خود را در آنجا به قایقرانی در تیم قایقرانی کمبریج گذراند. او پس از آن به هند رفت و از سال 1924 تا 1940 در کالج سنت استفان دهلی به تدریس تاریخ اروپا و انگلیس پرداخت.
در سال 1943 اسپیر معاون وزیر دولت هند در بخش اطلاعات و پخش شد. او همچنین برای مدتی در سال 1944 به عنوان تازیانه دولتی در مجلس فدرال، که پیشروی پارلمان مستقل هند بود، خدمت کرد.
پس از جنگ، اسپیر به کمبریج بازگشت، همکار و بورسار کالج سلوین و بعداً مدرس دانشگاه در تاریخ جنوب آسیا شد. او یک سال را در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی به عنوان استاد مدعو گذراند.
پرسیوال اسپیر در مراسم افتخارات سال نوی 1946 نشان شایستگی (OBE) را دریافت کرد.
نظر کاربران در مورد "کتاب تاریخ هند (جلد اول)"
3 نظر تا این لحظه ثبت شده است

نکته جالب کتاب در خصوص ریشه احترام هندی‌ها به گاو است، بعد از ورود آرایی‌ها به هند از طریق ایران چون آریایی‌ها گله دار بودند و گاو اهمیت زیادی داشت به مردم بومی هند گفتند در صورت آسیب رساندن به گاو به سختی مجازات میشوند در نتیجه هندی‌های بومی سعی میکردن از گاو دوری کنند، گوشت آنرا نخورند و در صورتیکه گاو به محلی وارد شد صبر کنند تا خودش خارج شود و ترس باعث احترام شد درست مانند احترام ایرانی‌ها به سید ها(فرزندان عرب) از ترس مجازات که در دوره صفوی حالت مذهبی به خود گرفت و فرزند عرب تبدیل شد به فرزند پیامبر و امامان- در اروپا هم احترام به صلیب به خاطر ترس مردم اروپا از مجازات توسط رومی‌ها بوده که به مرور جنبه مذهبی گرفته

1402/01/30 | توسطشاهین - کاربر سایت
5
|

کتاب بسیار خوبی است فقط در کتاب و در شرح هند باستان از استرالیا نام برده شده که عجیب است چون استرالیا در قرن 18 کشف شد و ارتباطی با سایر نقاط جهان نداشت به نظر میرسه مترجم اشتباه کرده

1402/01/30 | توسطبهمن - کاربر سایت
1
|
پاسخ ها

در کتابهای درسی کاشف قاره آمریکا ، کریستف کلمب است اما در واقع قبل از او هم اقوام دیگری به آمریکا رسیده بودند، طبق پژوهش‌های جدید ۵۰۰ سال قبل از کلمب اقوام وایکینگ به آمریکا رسیده بودند و حتی قبل از آنها هم مردمان دیگری به آمریکا رسیده بودند در مورد استرالیا هم همینطور است.تاریخ کتابهای درسی را نباید خیلی ملاک و معیار قرار داد، پژوهشهای جدید به سرعت دانسته‌های قبلی بشر را زیر سوال می‌برد و منسوخ میکند.

1402/12/25|توسطمحمد مهدی
0

هند، یونان، مصر، ایران، چین، روم باید تاریخ این کشورها را خواند

1401/06/29 | توسطکامران سیاحی
3
|
پاسخ ها

با نظر شما موافقم

1401/06/30|توسطاشکان نعمت زاده - کاربر سایت
1

دقیقا به بهترین‌ها اشاره کردید... اما اگه بخوام یکی دیگه اضافه کنم که بسیار تاثیر داره روی جهان بینی امروزی ما ..تاریخ امریکاست

1402/10/04|توسطعلی احمدی منش
1