1. خانه
  2. /
  3. کتاب تاریخ ادبیات ایران

کتاب تاریخ ادبیات ایران

5 از 2 رأی

کتاب تاریخ ادبیات ایران

بعد از اسلام تا پایان تیموریان
History of Iranian literature
ناموجود
170000
معرفی کتاب تاریخ ادبیات ایران
کتاب « کتاب تاریخ ادبیات ایران » نوشته بدیع الزمان فروزانفر توسط سازمان چاپ و انتشارات منتشر شده است. این کتاب ارزشمند تاریخ ایران در دوره بعد از اسلام تا پایان تیموریان را شرح میدهد.
بدیع الزمان فروزانفر در بشرویه در شهرستان فردوس به دنیا آمد. او محقق ادبیات فارسی، زبان‌شناسی و فرهنگ ایرانی و صاحب نظر مولانا (مولانا جلال‌الدین بلخی) و آثار او بود. وی استاد برجسته ادبیات دانشگاه تهران بود. او یکی از پنج استاد از دانشمندان تأثیرگذار ادبیات فارسی است که سایرین ملک‌شعراب بهار، جلال همایی، عبدالعظیم قریب و رشید یاسمی هستند. چاپ انتقادی دیوان شمس تبریزی مولانا (در 10 جلد) اثر فروزانفر بهترین نسخه کتاب تا به امروز است.
درباره بدیع الزمان فروزانفر
درباره بدیع الزمان فروزانفر
محمدحسین بُشرویه‌ای شناخته شده به نام بدیع‌الزمان فروزانفر زادهٔ ۱۴ شهریور ۱۲۷۶ در بُشرویه و درگذشتهٔ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۴۹ در تهران؛ ادیب، نویسنده، مترجم، سراینده و پژوهشگر ادبی ایرانی و مدرس دانشگاه برجسته در زمینه زبان و ادبیات فارسی بود. او یکی از مولوی‌پژوهان بزرگ امروزی بود و در این زمینه آثار ارزشمند گوناگونی را نگاشت. فروزانفر همچنین سال‌ها استاد کرسی‌دار ادبیات فارسی در دانشگاه تهران و نیز از کارمندان فرهنگستان زبان و ادب فارسی بود.
نظر کاربران در مورد "کتاب تاریخ ادبیات ایران"
2 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب بسیار جالبیست برای علاقه مندان ادبیات کهن نویسنده از حنظه بادغیسی تا خاقانی را با زندگی نامه و منتخب آثار و گاهی هم تمام آنچه از شاعر مد نظر مانده را آورده است.ولی آنچه کتاب را خاص می‌کند شاید خود نویسنده است که شاعران را قضاوتی کوتاه و با برهان کرد است.درضمن شمارا در کشف شعرایی یاری می‌کند که احتماله خیلی زیاد نمی‌شناسید ولی بشدت روانتان را روان می‌کنند. مثال شعرای روان روان کن:کسایی مرورزی،ولوالجی،فرخی سیستانی،شهید بلخی،مسعود سعد و...#معرفی_کتاب_با_ایران_کتاب

1401/06/12 | توسطمحمد حسین فروزانفر
5
|

کتاب بسیار جالبیست برای علاقه مندان ادبیات کهن نویسنده از حنظه بادغیسی تا خاقانی را با زندگی نامه و منتخب آثار و گاهی هم تمام آنچه از شاعر مد نظر مانده را آورده است.ولی آنچه کتاب را خاص می‌کند شاید خود نویسنده است که شاعران را قضاوتی کوتاه و با برهان کرد است.درضمن شمارا در کشف شعرایی یاری می‌کند که احتماله خیلی زیاد نمی‌شناسید ولی بشدت روانتان را روان می‌کنند. مثال شعرای روان روان کن:کسایی مرورزی،ولوالجی،فرخی سیستانی،شهید بلخی،مسعود سعد و...

1401/06/12 | توسطمحمد حسین فروزانفر
2
|