1. خانه
  2. /
  3. کتاب تبار انسان

کتاب تبار انسان

5 از 2 رأی

کتاب تبار انسان

اهتمامی در شناسایی شجره نامه انسان در تطابق با دیگر جانداران
The Descent of Man
انتشارات: سبزان
٪15
152000
129200
معرفی کتاب تبار انسان

تبار انسان : اهتمامی در شناسایی شجره‌نامه انسان در تطابق با دیگر جانداران کتابی است از طبیعت‌شناس انگلیسی چارلز داروین، که برای اولین بار در سال 1871 منتشر شد، که نظریه تکاملی را برای تکامل انسان به کار می‌برد و نظریه او را در مورد انتخاب جنسی، شکلی از سازگاری بیولوژیکی که با این حال متمایز است، توضیح می‌دهد. مرتبط با انتخاب طبیعی این کتاب بسیاری از موضوعات مرتبط از جمله روانشناسی تکاملی، اخلاق تکاملی، موسیقی شناسی تکاملی، تفاوت های بین نژادهای انسانی، تفاوت بین جنسیت ها، نقش غالب زنان در انتخاب همسر، و ارتباط نظریه تکاملی با جامعه را مورد بحث قرار می دهد. داروین در مقدمه کتاب تبار، هدف متن خود را بیان می کند:
«تنها هدف این اثر این است که اولا بررسی کنیم که آیا انسان، مانند هر گونه دیگر، از شکلی از قبل موجود است یا خیر؛ ثانیا، نحوه رشد او، و ثالثا، ارزش تفاوت‌های بین این گونه است. به نام نژادهای انسان».
رویکرد داروین برای استدلال برای تکامل انسان ها این است که تشابه انسان ها با حیوانات دیگر را مشخص کند. او با استفاده از شباهت‌های تشریحی، تمرکز بر ساختار بدن، جنین‌شناسی و «ارگان‌های ابتدایی» که احتمالا در یکی از اشکال «از پیش موجود» انسان مفید بودند، شروع می‌کند. او سپس به استدلال برای تشابه ویژگی های ذهنی می پردازد.
درباره چارلز داروین
درباره چارلز داروین
چارلز رابرت داروین (Charles Robert Darwin) (زاده ۱۲ فوریه ۱۸۰۹ انگلستان – درگذشته ۱۹ آوریل ۱۸۸۲، انگلستان) زیست‌شناس و زمین‌شناس انگلیسی بود که بیش از هر چیز برای یافته‌هایش در زمینه دانش فرگشت شناخته می‌شود. او این نظریه را مطرح کرد که همه گونه‌ها دارای نسبی مشترک هستند؛ این نظریه امروزه توسط دانشمندان پذیرفته شده‌است و یکی از مفاهیم بنیادی دانش به شمار می‌آید. داروین نظریه خود مبنی بر اینکه این تبارزایش فرگشت نتیجه فرآیندی به نام انتخاب طبیعی بوده‌است که در آن، تلاش برای بقا تاثیر مشابه‌ای بر روی اصلاح‌نژاد گزینشی در زادگیری گزینشی دارد را نخستین‌بار در مقاله‌ای مشترک با آلفرد راسل والاس مطرح نمود. از داروین به عنوان یکی از مهم‌ترین انسان‌های تاریخ بشر یاد می‌شود.
همچنین کتاب خاستگاه گونه‌های او به‌عنوان یکی از مهم‌ترین کتاب‌های علمی تاریخ شناخته شده است.
در سال ۱۸۵۹، یک سال پس از انتشار مقاله‌ای مشترک با والاس، داروین کتاب خاستگاه گونه‌ها را منتشر کرد و شواهد خود مبنی بر فرگشت را در آن شرح داد؛ تا دهه هفتاد قرن ۱۹ میلادی، فرگشت به عنوان یک «فکت» در میان قشر تحصیل‌کرده پذیرفته شد، گرچه برخی نیز نظریه‌های ارائه شده دیگر — که نقش مهمی برای انتخاب‌طبیعی قائل نبودند — را قبول داشتند. با این وجود، پس از ارائه سنتز مدرن در اوایل قرن بیستم، اجماعی در میان دانشمندان پدید آمد و انتخاب طبیعی به عنوان پایه و اساس سازوکار فرگشت پذیرفته شد. این کشف علمی داروین ضمن پیونددادن همه علوم زیستی به یکدیگر، تنوع زیستی را نیز توضیح می‌دهد.
قسمت هایی از کتاب تبار انسان

در رابطه با حیوانات رده پایین، بایستی تعدادی نکات، تحت اصل انتخاب جنسی، اضافه شود که نشان دهد توانایی های ذهنی آنان بیش ازآنچه انتظار می رفت دارای برتری هایی شگرف است. تغییرپذیری استعدادها در افراد مربوط به یک نوع موضوع مهم برای ما است و توضیحاتی در این باب داده خواهد شد؛ اما وارد شدن به جزئیات بیشتر، در رابطه با این موضوع، اضافی به نظر می رسد، زیرا بر طبق تحقیقات گسترده در رابطه با انواع گوناگون شامل پرنده ها، یک توافق همگانی وجود دارد و آن اینکه افراد یک نوع دارای مشخصه های ذهنی متمایز هستند. پاسخ دادن به این که به چه شیوه ای نخست توانایی های ذهنی در جانداران رده پایین تکامل یافت، مشکل است. اگر این موضوعات حل نشده باقی بمانند، تبدیل به معضلاتی در آیندۀ نزدیک می شوند.

نظر کاربران در مورد "کتاب تبار انسان"
6 نظر تا این لحظه ثبت شده است

شعار روشنگری این است : در به کارگیری فهم خود شهامت داشته باش . مقاله «در پاسخ به پرسش : روشنگری چیست ؟ » از کانت .

1403/04/19 | توسطم اِ
2
|

کتاب تبارانسان داروین مخالف باگفته خدادرقران برای آفرینش جهان و انسان می‌باشدوازدیدقران کریم قابل قبول نیست.

1403/03/18 | توسطمحمد - کاربر سایت
0
|

برام عجیب بود، آیات مبارک قرآن کریم تو کامنت‌ها رو ثبت نمی‌کنند! 💔

1403/01/31 | توسطکاربر سایت
3
|

صهیونیست‌ها در کتاب مقدس تلمود اینگونه می‌گویند: ما قوم برگزیده خداوند هستیم و خداوند بدین سبب برای ما حیواناتی را خلق کرده است. زیرا خداوند می‌دانست که ما نیاز به دو نوع حیوان داریم؛ یکی حیوانات بی شعور و غیر ناطقه مانند چهارپایان و دیگری حیوانات با شعور و ناطقه [مانند کسی مثل من] و خداوند از آن روی ما را در جهان متفرق ساخته است که بتوانیم از همه آنها بهره بگیریم. داروین هم با این نظریه (نظریه فرگشت) سعی در متقاعد کردن جهان برای برتری صهیونیست‌ها داشت.

1403/01/25 | توسطکاربر سایت
5
|
پاسخ ها

نیچه می‌گوید: انسان حیوانیست بیمار.

1403/01/26|توسطکاربر سایت
4

داروین این نظریه رو داده تا برتری صهیونیست‌ها رو ثابت کنه !؟ 😂😂😒 وای ! که چقدر نفرت در دلت داری . یاد باشه فهمیدن علم کارِ امثال تو نیست .

1403/04/18|توسطم اِ
4

این مترجم رزومه ای نداره و واقعا هم تو ترجمه کتاب به شدت ضعیف عمل کرده و فک میکنم از عمد این اثر اینطور ترجمه شده پیشنهادم اینه یا اینو رو انگلیسیش رو بخونید یا کتابای مشابهش رو بخونید

1402/07/24 | توسطکاربر سایت
3
|

توصیه می‌کنم این کتاب رو نخونید چون درواقع این اثر، تألیف مشترک داروین و مترجم است (اغراق نمی‌کنم. عین واقعیته). از هرجای کتاب که خواستید دو صفحه رو با متن انگلیسی تطبیق بدید تا متوجه‌ی حرفم بشید. بگذریم که جمله‌بندی‌ها هم پر از ایرادست. من، نسخه‌ای که از این کتاب داشتم رو سوزوندم.

1402/02/05 | توسطمحمد نصیری
6
|
پاسخ ها

عملا اغراق شده یا کاستی داشته؟

1402/05/19|توسطامیر - کاربر سایت
1

طبق نظر صهیونیست‌ها آنها قوم برتر بوده و لذا فقط آنها انسان هستند؛ داروین هم سعی در اقناع مردم برای دروغ محض و تحریف کتاب مقدس صهیونیست‌ها کرد.

1403/01/25|توسطکاربر سایت
6