1. خانه
  2. /
  3. کتاب نگین

کتاب نگین

نویسنده: حمید امجد
4 از 1 رأی

کتاب نگین

Negin
انتشارات: نیلا
٪15
80000
68000
معرفی کتاب نگین
انتشارات نیلا منتشر کرد: کتاب نگین، دو نمایش نامه "نگین" (مجلس احضار)، "سر نخ" (مضحکه میدانی) را شامل می شود، که اولی تجربه ای مدرن است در روایت گری نمایش با بهره از زمان شکسته و شخصیت روان پریش و روایت پاره پاره ی یک سرگذشت و محور آن، زندگی زنی به نان "نگین" است. نمایش نامه ی دوم، یک کمدی تلخ، اما روان و ساده است که در اصل برای اجرا در میدان های عمومی و با تماشاگر عام نوشته شده، و در آن مایه های مدرنی مانند نقد دیوانسالاری پیچیده و کابوس وار با قابلیت های نمایش شادی آور عامیانه مثل ساز و آواز تلفیق شده است."
درباره حمید امجد
درباره حمید امجد
حمید امجد (زادهٔ ۷ آذر ۱۳۴۷ در تهران) نویسنده و کارگردان ایرانی تئاتر و سینما، و مترجم و پژوهشگر است. حمید امجد در هفتم آذر ۱۳۴۷ در تهران زاده شد. او آخرین فرزند یک خانوادهٔ شش فرزندی و بزرگ‌شدهٔ محلهٔ نارمک (در شرق تهران) است. امجد دانش‌آموختهٔ رشتهٔ سینما در مقطع کارشناسی از دانشگاه صدا و سیما، پژوهش هنر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران است.
فعالیت مطبوعاتی حمید امجد از تابستان ۱۳۶۴ در قالب همکاری با «ماهنامهٔ فیلم» و با نگارش نقد فیلم آغاز شد. از آن پس، او دوره‌های همکاری کوتاه و بلندی با نشریات فرهنگی و هنری، مانند «گزارش فیلم» (دورهٔ اول)، «دنیای تصویر»، «نقد سینما»، «صنعت سینما» و… داشته‌است. همچنین از ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ سردبیر «فصلنامهٔ صحنه» (تخصصی تئاتر) بود و همزمان دبیر بخش تئاتر «دنیای تصویر». در سال ۱۳۷۶ انتشارات نیلا با گرایش تخصصی ادبیات و هنر و به مدیریت و صاحب‌امتیازی ژیلا اسماعیلیان همسر امجد تأسیس شد. از همان زمان تا امروز امجد در مقام سرویراستار با این انتشارات همکاری دارد.
حمید امجد از سال ۱۳۷۳ در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی مختلفی همچون دانشگاه تهران، دانشگاه هنر، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه سوره، مؤسسه فرهنگی و هنری کارنامه، به تدریس نمایشنامه‌نویسی و درس‌های دیگری در زمینه تئاتر و سینما پرداخته‌است.
مقالات مرتبط با کتاب نگین
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
ادامه مقاله
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم
مسیر پر فراز و نشیب نمایشنامه ها در قرن بیستم

در اوایل قرن بیستم و در اغلب کشورهای اروپایی، تمایزی میان نمایش های ساده و خیابانی با آثار جدی تر به وجود آمد.

نظر کاربران در مورد "کتاب نگین"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

دو نمایشنامه نگین و مضحکه میدانی: هر دو نمایش نامه رو دوست داشتم اما مضحکه میدانی عالی بود

1399/04/17 | توسطم. حسینی
0
|