کتاب توصیه های عملی مدیریت ریسک نوین

Tosiye
کد کتاب : 86001
مترجم :
شابک : 978-6227046441
قطع : وزیری
تعداد صفحه : 134
سال انتشار شمسی : 1399
سال انتشار میلادی : 2017
نوع جلد : شومیز
سری چاپ : 1
زودترین زمان ارسال : 11 آذر

معرفی کتاب توصیه های عملی مدیریت ریسک نوین اثر رومن لینداوئر

در محیط تجارت امروز، مفهوم تجارت دیگر متمرکز بر مدیریت عملیاتی و تاکتیکی ریسک نیست. در دوران آشفته کنونی، مدیریت سازمانی ریسک برای به وجود آوردن تجارتی ارتجاعی مورد نیاز است. این برای تجارت چارچوبی ایجاد می‌کند تا موقعیت کلی‌اش را نسبت به ریسک تعیین کند و تصمیمات استراتژیک به موقع و با آگاهی کافی اتخاذ کند. عدم اطمینان محیطی و شدت رقابت سازمان‌ها و مدیران، آن‌ها را با چالش‌های متعدد مواجه ساخته است. برای مدیریت موثر این چالش‌ها، رویکردهای نوین مدیریت و شایستگی‌های خاص طرح و توصیه شده است. شناسایی و مدیریت ریسک یکی از رویکردهای جدید است که برای تقویت و ارتقای اثربخشی سازمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. به طور کلی، ریسک با مفهوم احتمال متحمل زیان و یا عدم اطمینان شناخته می‌شود که انواع مختلف و طبقه‌بندی‌های متنوع دارد.
همچنین تحولات عمده در محیط کسب‌وکار مثل جهانی شدن کسب‌وکار و سرعت بالای تغییرات در فناوری، باعث افزایش رقابت و دشواری مدیریت در سازمان‌ها گردیده است. در محیط کسب‌وکار امروز، مدیریت و کارکنان می‌بایست توانایی برخورد با روابط درونی و وابستگی‌های مبهم و بغرنج میان فناوری، داده‌ها، وظایف، فعالیت‌ها، فرایندها و افراد را دارا باشند. در چنین محیط‌های پیچیده‌ای سازمان‌ها نیازمند مدیرانی هستند که ‌این پیچیدگی‌های ذاتی را در زمان تصمیم‌گیری‌های مهم‌شان لحاظ و تفکیک کنند. مدیریت ریسک موثر که بر مبنای یک اصول مفهومی ‌معتبر قرار دارد، بخش مهمی ‌از این فرایند تصمیم‌گیری را تشکیل می‌دهد. در این کتاب‌ به توصیه‌های عملی در مدیریت ریسک نوین به وسیله شناسایی عناصر اصلی ریسک و بررسی چگونگی تأثیر بالقوه این عناصر در موفقیت سازمان‌ها و چگونگی مقابله و مدیریت ریسک‌ها و مباحث دیگر در این رابطه می‌پردازد.

کتاب توصیه های عملی مدیریت ریسک نوین

دسته بندی های کتاب توصیه های عملی مدیریت ریسک نوین
قسمت هایی از کتاب توصیه های عملی مدیریت ریسک نوین (لذت متن)
ارزیابی ریسک یک فعالیت کلیدی مدیریت است که ریسک های سازمان را شناسایی ، ارزیابی و تدوین می کند. ارزیابی ریسک باید آگاهی بخش تصمیم گیری مدیریت ریسک باشد که نیازمند مهارت ها و دانش فنی ، ایمنی و کسب و کار است. ممکن است سازمان ها از روش های مختلف ارزیابی ریسک برای ارزیابی ریسک مرتبط با حوزه های خاص کسب و کار خود ( مانند مالی ، حقوقی ، بهداشت و ایمنی و غیره) استفاده کنند. انتخاب روش ارزیابی ریسک بر عهده سازمان است و این انتخاب ها اغلب مبتنی بر نوع ریسک یا حوزه مورد بررسی کسب و کار هستند. دستیابی به یک رویکرد منسجم برای توصیف و ارائه ریسک ها در حوزه های مختلف سازمان به آن برای کاربرد نتایج ارزیابی و اتخاذ تصمیمات آگاهانه مدیریت ریسک کمک می کند.
متن کتاب