1. خانه
  2. /
  3. کتاب کار نگارش و انشاء (2)

کتاب کار نگارش و انشاء (2)

2 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
4.5 از 1 رأی

کتاب کار نگارش و انشاء (2)

Writing and composition
انتشارات: اساطیر
ناموجود
135000
3 از 1 رأی

کتاب کار نگارش و انشاء (1)

آموزش مهارتهای نگارشی با روشی کاربردی به همراه تمرین و نمونه
Writing And Composition
انتشارات: اساطیر
ناموجود
130000
معرفی کتاب کار نگارش و انشاء (2)
اثر حاضر در زمینه آموزش مهارت‌های نگارشی و ویرایشی با روشی کاربردی به همراه تمرین و نمونه فراهم آمده است .مطالب کتاب ذیل پنج بخش تنظیم شده است: ((انواع نوشته))، ((مهارت ها))، ((جلوه‌های هنر در نثر فارسی))، ((ویرایش)) و ((نمونه‌ها)) .در این کتاب با مختصات برخی از این مباحث آشنا می‌شویم :((مقاله نویسی))، ((تقویت دقت))، ((توصیف))، ((ویرایش فنی (نشانه گذاری ))) و ((توانایی‌های زبان فارسی)) .در قسمت بعدی کتاب، نمونه‌ای از نوشته‌های داستانی آمده است از جمله :((داش آکل / صادق هدایت))، ((بیماری الفاظ / دکتر پرویز خانلری)) و ((تنگسیر / صادق چوبک)) .چند نمونه انشای دانش آموزی و فهرست منابع و ماخذ، مباحث پایانی کتاب هستند.
درباره حسن ذوالفقاری
درباره حسن ذوالفقاری
حسن ذوالفقاری (۲۰ تیر ۱۳۴۵ – ۱۷ تیر ۱۴۰۱) نویسنده و پژوهشگر ادبی ایرانی بود. وی متولد شهر دامغان بود. وی در مقطع کارشناسی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی، مقطع کارشناسی‌ارشد پژوهشگاه علوم انسانی و مقطع دکترای دانشگاه تهران در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی تحصیل کرد. او در دانشگاه تربیت‌مدرس تدریس می‌کرد.در سالهای پایانی عمر،ایشان بعنوان استاد اعزامی وزارت علوم برای کرسی زبان فارسی در دانشگاه شانگهای چین تدریس می‌کردند. او در ۱۷ تیر ۱۴۰۱ در سن ۵۶ سالگی براثر ایست قلبی درگذشت. پیکر وی عصر ۲۱ تیر ۱۴۰۱ در زادگاهش دامغان، در جوار زیارتگاه بُکِیر ابن اعین شِیبانی که از راویان و امناء حدیث امامین باقر وصادق علیهاالسلام بودند به خاک سپرده شد.
مقالات مرتبط با کتاب کار نگارش و انشاء (2)
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
آشنایی با فن روایی «پیش آگاهی»
ادامه مقاله
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی
چگونگی خلق داستان های جدید از قصه های قدیمی

«زاویه ی دید»، داستان ها را به آثاری جدید تبدیل می کند و نشان می دهد ما به جای نیاز داشتن به مجموعه ای جدید از رویدادها، فقط به شیوه ای جدید برای نگاه کردن به آن ها نیاز داریم.

«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم
«عناصر داستانی» را بهتر بشناسیم

نوشتن یک داستان، مانند ساختن یک خانه است: ممکن است تمام ابزار و ایده های مورد نیاز را در اختیار داشته باشید، اما اگر پِی و و بنیان اثر محکم نباشد، حتی زیباترین سازه ها نیز دوامی نخواهند داشت.

نظر کاربران در مورد "کتاب کار نگارش و انشاء (2)"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

جلد سوم را هم موجود کنید

1401/10/01 | توسطسعید احمدی
0
|