1. خانه
  2. /
  3. کتاب اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا

کتاب اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا

3.3 از 1 رأی

کتاب اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا

Think Tanks: The Brain Trusts of US Foreign Policy
٪15
55000
46750
معرفی کتاب اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا
کتاب «اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا» اطلاعات بسیار مورد نیاز را از سیاست خارجی ارائه می دهد. بسیاری از روسای جمهور ایالات متحده برای مشاوره در زمینه سیاست و انسجام ایدئولوژیک با اندیشکده ها مشورت کرده اند. در واقع، روسای جمهور آمریکا کارشناسانی از اندیشکده ها را برای خدمت در پست های ارشد در دولت خود به کار گرفته اند. سیاست گذاران به دنبال توصیه هایی به اتاق های فکر و دانشمندان آنها هستند که ناشی از تمرکززدایی و چندپارگی نظام سیاسی آمریکا است. در سیستمی مبتنی بر شاخه‌های جداگانه با تقسیم قدرت، و سیستمی که در آن سیاست‌گذاران محدود به برنامه‌های احزاب سیاسی نیستند، اتاق‌های فکر می‌توانند ایده‌های خود را از کانال‌های متعدد به چند صد قانون‌گذار منتقل کنند. نویسنده جنگ عقایدی را که توسط اندیشکده‌های نومحافظه‌کار علیه همتایان لیبرال خود به راه انداخته‌اند، بررسی می‌کند.
درباره کوبیلای یادو آرین
درباره کوبیلای یادو آرین
کوبیلای یادو آرین پژوهشگر علوم سیاسی است و او دکترای خود را در رشته تاریخ فرهنگ آمریکا از دانشگاه مونیخ دریافت کرده است. او یک محقق مدعو در دانشگاه فنی خاورمیانه بود. پس از آن از سپتامبر 2014 تا ژوئن 2015 به مرکز مطالعات ترکی دانشگاه ایالتی پورتلند رفت. در ژانویه و فوریه 2015 در دانشگاه کالیفرنیا برکلی بود. تحقیقات او بر اتاق های فکر در ایالات متحده و ترکیه، سیاست اتحادیه اروپا و ترکیه، روابط ایالات متحده و ترکیه، سیاست خارجی ایالات متحده و اروپا در قبال خاورمیانه، دموکراسی سازی در ترکیه و مسئله کرد متمرکز است.
دسته بندی های کتاب اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا
قسمت هایی از کتاب اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا

«درسال ۱۹۷۷، جیمی کارتر با برنامه ای شامل کاهش مخارج نظامی، حقوق بشر، رویکرد مصالحه جویانه دربرابر اتحاد جماهیرشوروی و هماهنگی بین المللی سیاسی میان متحدین، روی کار آمد، بدون تردید هدف کارتر دوباره قرارگرفتن آمریکا دریک جایگاه برتر اخلاقی بود. با فروکش کردن جنگ سرد، آمریکایی که به تازگی اعتمادبه نفس یافته بود توانست یک سیاست خارجی ورای منافع محدود ملی را تدوین کند که به دنبال راه حل هایی برای تهدید جنگ هسته ای، نفرت نژادی، رقابت تسلیحاتی، آسیب های زیست محیطی، گرسنگی و بیماری باشد. درسال ۱۹۸۰ ناآرامی در جهان درحال توسعه، انقلاب ایران، وابستگی دموکراسی ها به نفت وارداتی از خاورمیانه و در رأس همه موارد، تهاجم نظامی شوروی به افغانستان منجربه دشواری کاهش هزینه های نظامی گرایی در سیاست خارجی آمریکا شد. بروز بحرانی درسطح نخبگان در داخل آمریکا در خصوص مسیر سیاست خارجی این کشور باعث شد کارتر به جناح راست گرایش پیداکند. سیاست خارجی کارتر باعث متحدشدن پژوهشگران مختلفی در AEI شد. کارتر با ترفیع جایگاه نقض حقوق بشربه مافوق سایر ارزش ها و منافع سیاست خارجی و درعین حال با کاهش تضعیف سیا توسط پنتاگون و با کوچک شمردن منافع ملی سنتی و توازن سیاست زور، تمامی اصول رئالیسم را زیرپاگذاشت. او از نقض حقوق بشر در رژیم های دوست در آسیا، خاورمیانه، آفریقا و آمریکای لاتین انتقاد کرد. افکار عمومی در ایران، نیکاراگوئه، آرژانتین، برزیل و السالوادور علیه آمریکا برانگیخته شد. آمریکا درحالی که به منافع اقتصادی، دیپلماتیک، سیاسی و نظامی این کشور خدشه وارد می شد، در معرض خطر شکست در جنگ سرد قرار گرفت. مطالبات لیبرال ها برای اصلاح نظام اقتصاد بین الملل با مخالفت هریتیج و AEI روبه رو شد. حامیان مالی این موسسه ها در جهان تجاری معتقد بودند که خطرات برنامه هایی که تعهدات بیشتر دولت یا تغییرات اساسی در سازمان اقتصاد بین الملل را به دنبال دارد، بیشتر از منافع احتمالی آن ها است." از نظر نومحافظه کاران در ،AEI نگاه مثبت به کاپیتالیسم دموکراتیک باید بار دیگر برای جلب حمایت از یک سیاست خارجی قاطع و تعیین کننده احیا می شد، بنابراین نومحافظه کاران تلاش کردند انتقادات داخلی را بی اعتبار کرده و گسترش کاپیتالیسم درخارج را ترغیب کنند.»

نظر کاربران در مورد "کتاب اندیشکده ها،مغز متفکر سیاست خارجی آمریکا"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

کتاب برای مواجه‌ی اول خوب نیست. خیلی اطلاعات داخل سطرهاش هست که شاید برای نویسنده‌ی عام سخت باشه. پیشنهاد می‌کنم حتما قبلش به سراغ کتاب هایی که ساختار سیاست امریکا رو توضیح داده برید و بعد بیاید سراغش تا متوجه کیفیت بالای اطلاعات کتاب بشید.

1402/12/20 | توسطامیرحسین دوست
0
|