1. خانه
  2. /
  3. کتاب بنوکعب

کتاب بنوکعب

نویسنده: ویلم فلور
3.7 از 1 رأی

کتاب بنوکعب

عشایر مرزنشین جنوب خوزستان
The rise and fall of the Banu Ka'b. A borderer state in southern Khuzestan
ناموجود
100000
معرفی کتاب بنوکعب
کتاب حاضر حاوی برگردان فارسی مقاله‌ای تحت عنوان: « The rise and fall of the Banu Ka'b. A borderer state in southern Khuzestan» از نشریة «IRANXLIV» سال ۲۰۰۶م است. در این مقاله به بررسی تلاش‌های اعراب «بنی‌کعب» اتحادیة قبیله‌ای میان دو کشور ایران و عراق برای حفظ استقلال خود بین سال‌های ۱۱۵۳ـ۱۲۵۶ق پرداخته می‌شود. در این بررسی روابط میان دولت‌های ایرانی (صفویه، زندیه، قاجاریه) دولت عثمانی، اعراب بنی‌کعب و نیز فلاحیه و محمره تحلیل می‌گردد. حاصل این مطالعه آن است که عشایر بنی‌کعب، استقلال خود را به نفع دولت ملی جدید ایران از دست داده‌اند.
درباره ویلم فلور
درباره ویلم فلور
ویلم فلور (Willem Floor) (زادهٔ ۱۹۴۲) کارشناس انرژی و پژوهندهٔ تاریخ اهل هلند است.
او تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشگاه اوترخت و دانشگاه لیدن در رشته‌های اقتصاد توسعه‌یافته و جامعه‌شناسی غیرغربی و اسلام‌شناسی انجام داد و زبان‌های فارسی و عربی را آموخت. در طی سال‌های ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۷ در دانشگاه اوترخت، و در سال ۱۹۷۱ درجهٔ دکترایش را در دانشگاه لیدن گرفت. طی سال‌های ۱۹۶۸ تا ۱۹۸۳ او به عناوین مختلف با وزارت‌خانهٔ توسعه و پیشرفت دانمارک همکاری می‌کرد. طی سال‌های ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۲ او به‌عنوان متخصص انرژی در بانک جهانی مشغول به کار بود. فلور اخیراً پژوهشگر مستقل شده‌است. دکتر فلور بیش از ۲۶۰ مقاله و کتاب در زمینهٔ تاریخ اجتماعی ـ اقتصادی ایران نوشته‌است.
از سال ۱۹۸۳ تا ۲۰۰۲ کارشناس انرژی در بانک جهانی بود. در همین دوره، پژوهش‌های زیادی از او در زمینه‌های گوناگون مربوط به تاریخ ایران و خلیج فارس منتشر شد.
فلور از نویسندگان دانشنامهٔ ایرانیکا است.
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب بنوکعب" ثبت می‌کند