کتاب «روزی روزگاری رشت» مجموعهای از داستانهای کوتاه خاطره انگیز است که حال و هوای شهر زیبای رشت را در ذهن خواننده تداعی میکند. در واقع این داستانها بخشی از خاطرات دوران کودکی و نوجوانی نویسنده را روایت میکنند که در شهر رشت اتفاق افتاده است. یکی از ویژگیهای مهم کتاب این است که تصاویر بدیعی را در ذهن خواننده خلق میکند که اگر به شهر رشت سفر نکرده باشد، دیر یا زود خود را در خیابانهای رشت میبیند. در واقع این کتاب شما را ترغیب میکند تا به شهر بارانها قدم بگذارید و سر از بازار رشت در بیاورید؛ بازاری که رنگارنگ، خوش بو و صمیمی است. شما با خواندن این کتاب با اهالی رشت، مهمان نوازی آنها، معماری و طبیعت رشت، سنتهای مردمان رشت و لهجهی شیرینشان آشنا میشوید. اگر به شهر رشت سفر کرده باشید، دلتنگ آن میشوید. بنابراین برای فرار از دلتنگی میتوانید به داستانهای این کتاب پناه ببرید تا یک بار دیگر در این شهر عجیب قدم بزنید و در هوای بارانی آن نفسی تازه کنید. خواندن این کتاب به علاقهمندان داستانهای کوتاه، اهالی رشت و همهی کسانی که دوستدار شهر رشت هستند توصیه میشود. نویسندهی این کتاب مهکامه رحیم زاده است که کتابهای دیگری مثل «یلدا»، «رهایی» و «چه دیر» را نیز در کارنامه دارد. نویسندهای که سعی کرده تا شما را با کلماتش به شهر رویایی رشت ببرد و از روزهایی بگوید که کودکانه در شهر قدم میزده و تابستانها را با خالهها و دختر خالهها به سر میرسانده است. دیالوگهای این کتاب، گیلکی بوده و به لهجهی شیرین رشتی نوشته شده که خواندن آن میتواند برای هر کسی لذتبخش باشد. اگر از اهالی شهر رشت نیستید اما به فرهنگ دیگر شهرهای ایران نیز علاقه دارید، میتوانید با شخصیتهای دوستداشتنی و تصاویر بدیع و خیال انگیز نویسنده همراه شوید تا در آن فضا قرار بگیرید.
درباره مه کامه رحیم زاده
مهکامه رحیمزاده متولد 1331 است و داستاننویسی را از سال 68 و کلاسهای هوشنگ گلشیری آغاز کرد. تا کنون رمان "یلدا و رهایی" و مجموعه داستانهای "اتاق صورتی" و "ردپای حلزون" از او به چاپ رسیده. رمان "چه دیر" در دیماه 87 توسط نشر ققنوس منتشر شد.
من صوتی این کتاب را شنیدم. خیلی خوشم اومد. باوجودی که اهل شمال ایران نیستم ولی داستانها خیلی خوب توصیف شده بودند و میتوانستی همه جاهایی که نویسنده ازش صحبت میکرد را تصور کنی.