1. خانه
  2. /
  3. کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان

کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان

نویسنده: سعید ناجی
3.3 از 1 رأی

کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان

(داستان و راهنما)
Children and philosophy
انتشارات: لگا
٪15
120000
102000
معرفی کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان

هر داستانی، داستان فلسفی برای کودکان محسوب نمی‌شود و هر داستانی هم که با این نیّت نوشته شود، داستان فلسفی برای کودکان نیست.

کتاب «کندوکاو فلسفی برای کودکان» شامل هفت داستان است مناسب برای کودکان و نوجوانان سنین 6 تا 14 ساله. این داستان‌ها چندین سال در مدارس به‌عنوان محتوا و محرک استفاده شده و نقش خوبی برای راه‌اندازی کندوکاو در کلاس‌های آموزشی و فلسفه برای کودکان داشته‌اند.

در این کتاب داستان‌هایی با عنوان‌های «خواهر کوچک ویلی»، «دوست تا همیشه»، «عروسک روی گل‌سر»، «پای خیلی کوچولو»، «آقای روباه شگفت‌انگیز»، «تیدالیک قورباغه» و «کلوچه‌های پردردسر» به‌همراه راهنماهای استفاده از این داستان‌ها برای والدین و در کلاس‌های آموزسی برای معلمان و مربیان آورده شده است. در این داستان‌ها به منظور درک آسان و بهتر کودکان، تغییراتی داده شده است. به‌عنوان نمونه همۀ آن‌ها به‌لحاظ سلیس و روان‌ترشدن و قابل‌فهم‌‌‌شدن برای کودکان و نوجوانان ویرایش ادبی شده و برخی از آن‌ها به‌دلیل طولانی‌بودن خلاصه شده‌اند. به برخی از آن‌ها مباحث و جملات چالش‌برانگیز و بحث‌برانگیز افزوده شده است. برخی از آن‌ها حتی به‌لحاظ ساختار داستانی تغییر کرده‌اند.

درباره سعید ناجی
درباره سعید ناجی
سعید ناجی متولد سال 1347، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی، مدیر گروه فلسفه برای کودکان و نوجوانان.او نخست در دانشگاه شریف تحصیل کرده و سپس دکتری خود را در سال ۱۳۹۱ از پژوهشگاه علوم انسانی دریافت کرده است. از او این ترجمه‌ها و تالیف‌ها منتشر شده: «در پی معنا» (هرمس،۱۳۸۴)؛ «دیدگاههایی در باره سرشت آدمی» پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۸۲)؛ «در آمدی بر علم و دین» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۸۶)؛ «کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان، گفت و گو با پیشگامان» (پژوهشگاه علوم انسانی، جلد اول ۱۳۸۷، جلد دوم ۱۳۸۹)؛ «لیلا کودک فیلسوف» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۰)؛ «تفکر انتقادی در کلاس درس» (پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی،۱۳۹۱)؛ «تفکر نقادانه در عمل، مهارت های گفتگوی موثر در کلاس درس» پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۴)؛ «داستانهایی برای کندوکاو فلسفی» (پژوهشگاه علوم انسانی، جلد اول و دوم ۱۳۹۴)؛ «راهنمای داستانهای کندوکاو فلسفی» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۴)؛ «معیار فبک برای داستان، نقد وبررسی داستانهای مورد استفاده برای آموزش تفکر انتقادی در ایران» (پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۵)؛ «کندوکاو فلسفی برای کودکان و نوجوانان، گفت و گو با پیشگامان»، (جلد سوم، پژوهشگاه علوم انسانی،۱۳۹۶)؛
اولین نفری باشید که نظر خود را درباره "کتاب کندوکاو فلسفی برای کودکان" ثبت می‌کند