1. خانه
  2. /
  3. کتاب علی اشرف

کتاب علی اشرف

3 از 1 رأی

کتاب علی اشرف

Ali Ashraf
انتشارات: بان
٪15
40000
34000
معرفی کتاب علی اشرف
خود تو علی‌اشرف، توی این زندگی کی گذاشتی آب خوش از گلویت پایین برود، هان؟... همه‌چیز را به خودت زهر می‎کنی. تابه‌حال شده از خودت بپرسی که این خودزنی‎ ها تا کی؟ این‎طور که تو کمر به ویران‌کردن خودت بسته ای، والله که مغول کمر به ویران‌کردن نیشابور نبسته بود! داری هی وجودت را شخم می‎زنی و نمک می‎پاشی روی زخم‎های خودت... مگر نمی‎گفتی آدم از راه زخم‎هایش نفس می‎کشد؟ زخم‎هایی که نمک‌سودشان کرده‎ای، چه؟ مگر دست‌آخر آدم را خفه نمی‎کنند؟ با توام علی‌اشرف... بلند شو، نگاه کن! می‎گویند این میدان توی جهان بی همتاست؛ یعنی زیباترین میدان جهان است. علی‌اشرف، تو خوشحال نیستی... این‌جا توی قشنگ‌ترین جای دنیا به تو خوش نمی‎گذرد. بیش‌تر از هزار بار به من گفته‎ای که زن زیبایی هستم؛ خب علی‌اشرف، تو وقتی کنار من، آن‌هم توی این میدان خوشحال نیستی، وقتی باهات حرف می‎زنم به من نگاه کن، وقتی کنار من، آن‌هم این‌جا در نقش‌جهان خوشحال نیستی و یک‌بند سرت گرم کشیدن شمایل زنی غریب است، پس بهتر نیست اصلا بروی گورت را علی‌اشرف... پس بهتر نیست بمیری؟
درباره فرهاد خاکیان دهکردی
درباره فرهاد خاکیان دهکردی
فرهاد خاکیان دهکردی متولد 1368 در شهرکرد و فارغ التحصیل مهندسی صنایع غذایی است. اولین رومانش در سال 1393 توسط انتشارات نگاه، روانه بازار شد و امسال مجموعه داستان « نایب قهرمان» او باز هم توسط نشر نگاه چاپ شده است. آثار دیگری نیز از این هنرمند جوان  چون  رمان، داستان و نمایشنامه در حال چاپ است. فرهاد یکی از فعالین رسانه ای و رئیس کانون منتقدان تئاتر استان چهارمحال و بختیاری نیز هست.
نظر کاربران در مورد "کتاب علی اشرف"
1 نظر تا این لحظه ثبت شده است

«علی‌اشرف» در تاریک‌روشنای انزوایش نقب به کوهِ خاطرات می‌زند تا در هزارتوی پارانویا، مردی خسته و زخم‌خورده تبدیل به قاتلی خون‌ریز شود که از دست‌هایش خون انار چکّه می‌کند! تازه‌ترین اثر «فرهاد خاکیان دهکردی» با چندین صدای مختلف روایت می‌شود تا مخاطب، «علی‌اشرف» و «درد او را» بیشتر بشناسد. در این داستان روانشناختی، سیلانِ ذهنِ علی‌اشرف نه‌تنها از زبان خود او، بلکه در کلام انسان‌های مرتبط با او هم تجلّی پیدا می‌کند و تا عهد صفویه به عقب می‌رود. راوی اول شخص، قصه را به دوم شخص واگذار می‌کند و دانای کل، کامل‌کننده‌ی پازل شخصیتی «علی‌اشرف» است که آخرین تکّه‌های آن یک «دشنه» و یک «قابلمه» هستند....

1401/12/14 | توسطکاربر سایت
2
|