1. خانه
  2. /
  3. کتاب خدایان تشنه اند

کتاب خدایان تشنه اند

3 ناشر این کتاب را منتشر کرده‌اند
3.67 از 3 رأی

کتاب خدایان تشنه اند

جیبی علمی و فرهنگی
The gods are thirsty
٪15
100000
85000
3.9 از 1 رأی

کتاب خدایان تشنه اند

The Gods Will Have Blood
٪15
329000
279650
5 از 2 رأی

کتاب خدایان تشنه اند

The Gods are Athirst
انتشارات: امیرکبیر
ناموجود
21000
معرفی کتاب خدایان تشنه اند
خدایان تشنه اند رمانی نوشته ی آناتول فرانس نویسنده ی مطرح فرانسوی است. عنوان این کتاب به طور دقیق ماهیت آن را که در جریان انقلاب فرانسه اتفاق می افتد به تصویر می کشد. وقایع خدایان تشنه اند در پاریس در سالهای 1793–1794 اتفاق می افتد ، که نزدیک به وقایع خاص انقلاب فرانسه است. هنرمند جوان اواریست گالمن دست راست ژاکوبین ، مارا و روبسپیر است و سرانجام در دوران سلطنت وحشتناک تروریسم به عنوان هیئت منصفه دادگاه انقلاب منصوب می شود. گرچه گاملین کاملا به ایده های انقلاب و آزادی اعتقاد دارد ، اما از موقعیت قدرت خود برای ایجاد رعب و وحشت بر دوستان و خانواده اش که با آرمانهای غیورانه ی او موافق نیستند استفاده می کند. اما همه چیز برای او خوب پیش نمی رود و ...
خدایان تشنه اند در سال 1912 منتشر شد و نویسنده ی آن آناتول فرانس به احترام دستاوردهای ادبی خود جایزه نوبل ادبیات را دریافت کرد. این رمان خطرات کشوری را که خشمگینانه عصبانی است را به خوبی و با جزئیات نشان می دهد. همچنین وحشتی که ممکن است ایجاد شود وقتی که افکار عمومی حق دارد عدالت را از منظر خودش و با اعدام های تصادفی به اجرا در آورد، به خوبی به تصویر کشیده شده است.
رمان خدایان تشنه اند عواقب شرایطی را نشان می دهدکه بشریت توسط یک ایده تباه می شود، حتی یک ایده ی خوب. و آن زمانی است که خود آن ایده اهمیت بیشتری نسبت به آدم هایی که آن را دارند پیدا می کند.
درباره آناتول فرانس
درباره آناتول فرانس
آناتول فرانس (Anatole France)‏ (۱۶ آوریل ۱۸۴۴ – ۱۲ اکتبر ۱۹۲۴) تخلص ژاک آناتول فرانسوا تیبو از نویسندگان برجسته فرانسوی است. نام اصلی او آناتول فرانسوا تیبو (François-Anatole Thibault) است. این نویسنده را پادشاه نثر فرانسه لقب داده‌اند. او در ۱۸۴۴ در پاریس زاده شد و در سال ۱۹۲۴ درگذشت. وی پسر کتاب فروشی به نام «فرانسوا» بود که نام مستعار «فرانس» را از او گرفته‌است. او تحصیلات خود را به‌طور رسمی ادامه نداد و شخصاً مطالعه می‌کرد. فرانس در سال ۱۸۷۳ یعنی در ۲۹ سالگی چکامه‌های طلایی خود را چاپ کرد. او در انجمن‌های ادبی پاریس رفت‌وآمد می‌کرد و به جریانات ادبی علاقهٔ فراوان داشت. فرانس کم‌کم به داستان‌نویسی و نگارش آثار منثور علاقه‌مند شد.
فرانس در سال ۱۸۷۹ ژوسکات و گربه لاغر را نوشت و در سال ۱۸۸۱ جنایت سیلوستر بونار را چاپ کرد. وی در سال ۱۸۸۵ کتاب دوست من را که گلچینی از خاطرات زیبای کودکی اوست نوشت. او از سال ۱۸۸۷ تا ۱۸۹۳ صفحه ادبی نشریه تان را اداره می‌کرد که مجموعه‌های خود را در چهار جلد چاپ کرد. بعد از این وی دوباره به نگارش داستان پرداخت؛ و در سال ۱۸۸۹ بالتازار، در سال (۱۸۹۰) تائیس و در (۱۸۹۳) عقاید ژروم کوانار و در (۱۸۹۴) چنگ قرمز را نوشت و در ۱۸۹۶، وارد آکادمی فرانسه شد و به عضویت فرهنگستان فرانسه درآمد. در این زمان وی مجله «تاریخ معاصر» و «آقای برژه در پاریس» (۱۹۰۱) را نوشت که مانند داستان‌ها و رمان‌های او مورد استقبال قرار گرفت و سپس کم‌کم قدم به صحنه سیاست گذاشت.
او در کتاب‌های «روی سنگ سپید» و «جزیره پنگوئن‌ها» و «عصیان فرشتگان» مضحکه نبرد سیاسی و اجتماعی و بن‌بست‌های فناناپذیر اندیشه بشر را منعکس ساخت. کتاب «خدایان تشنه‌اند» که در سال ۱۹۱۲ نوشته شده آئینه‌ای است که آناتول فرانس در آن فاجعه انقلاب فرانسه را با رنگ و لعاب خاصی منعکس کرده‌است. فرانس در سال ۱۹۰۸ کتاب «زندگی ژاندارک» را نوشت که یک شاهکار شگفت‌انگیز تاریخی می‌باشد. پس از جنگ جهانی اول که ضربه بزرگی به روح حساس او وارد ساخت، او در دام هرج‌ومرج‌های فکری روشنفکران عصر گرفتار شد. در نگارش دو جلد کتابی که آخرین آثار او هستند، از خاطرات شیرین کودکی الهام گرفت. این دو کتاب عبارتند از: «پیر کوچک» که در سال ۱۹۱۸ نوشته شد و «زندگی در آغوش گل‌ها» که در سال ۱۹۲۱ به رشته تحریر درآمد و به وسیله این دو جایزه نوبل ادبیات سال ۱۹۲۱ را گرفت. به سال ۱۹۲۲ به علت حملاتش به مسیحیت چاپ آثار وی تحریم گردید.
او سنگین، قوی، سهل و ممتنع می‌نوشت و سنت‌های کلاسیک را رعایت می‌کرد.
در دهه ۱۹۲۰ برخی از آثار فرانس در فهرست کتاب‌های ممنوع فرانسه بودند.
گوشو در دیباچه کتاب "گردشهای آناتول فرانس" می‌گوید: آناتول فرانس افلاطونی بود از نو زنده شده، افلاطونی که از خواندن کتاب‌های رابله، راسین و ولتر پخته و معتدل شده بود.
پن لوه رئیس مجلس شورا و یکی از استادان بزرگ دانشگاه پاریس در روز مرگ آناتول فرانس در طی نطق خویش گفت: آناتول فرانس پس از عمر طولانی و رسیدن به بلندترین درجات مفاخر علمی و ادبی که بشر ممکن است به آن برسد وفات کرد، اما در شب دوازدهم اکتبر که خبر مرگ او در دنیا انتشار یافت در تمام جهان متمدن هر صاحب نظری از شنیدن این خبر وحشت‌انگیز برخود لرزید، زیرا بلندی فکر او به مقامی بود که در شب مرگش سطح خرد و دانایی پایین آمد.
قسمت هایی از کتاب خدایان تشنه اند

کلیسا در میدان تنگ و تاریکی نزدیک نرده های کاخ واقع بود. در جلوخوانش که مرکب از دو قسمت کلاسیک مزین به گچبری های واژگون و مشعل های رنگ و رورفته و آسیب دیده بود، علائم و صور مذهبی را حک، و با خطوط سیاه در بالای در شعار جمهوری خواهی «آزادی، برادری، برابری یا مرگ» را نقش کرده بودند. اواریست گاملن وارد شبستان شد. در زیر همان سقف هایی که کشیشان سن پل گرد آمده و با جامه های سپید نماز جماعت می خواندند، اکنون میهن پرستان با کلاه های قرمز برای انتخاب نمایندگان شهرداری، و شور در امور سکسیون، اجتماع می کردند. مجسمه های قدیسین را از جای خود بیرون کشیده و مجسمه های نیم تنه ی بروتوس، ژان ژاک روسو و لوپل تیه را به جای آن ها قرار داده بودند. تابلوی حقوق بشر بر فراز محراب یغما شده، آویزان بود...

نظر کاربران در مورد "کتاب خدایان تشنه اند"
7 نظر تا این لحظه ثبت شده است

از نود و سه ویکتور هوگو خیلی جذاب‌تره که! 👽✌🏻👁️

1403/05/16 | توسطعیسا مهرگان - کاربر سایت
0
|

عالی بود لذت بردم

1402/04/01 | توسطکامران سیاحی
1
|

عنوان درست: خدایان خون میخواهند

1402/01/21 | توسطبهمن - کاربر سایت
1
|

نمونه تمام و کمال یک رمان تاریخی. واقعا جذاب و دید خیلی خوبی از یکی از مهم‌ترین دوره‌های تاریخی به دست میده

1402/01/07 | توسطامین - کاربر سایت
0
|

سلام . کدام ترجمه بهتر است؟

1401/06/03 | توسطعرفان ولی
1
|
پاسخ ها

ترجمه محمد تقی غیاثی نشر فرهنگ جاوید

1401/09/20|توسطآرش ایجاد
1

کتابی سخت خوان و در عین حال فوق العاده جذاب

1400/08/17 | توسطسهند ابراهیمی
4
|

سلطان نثر هاست همچنان حالبه به سلیقه خودش درس می‌خونده آکادمیک وارد تحصیلات نشده است

1400/06/29 | توسطکاربر سایت
2
|